0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
$ sudo apt-get install gnuplot
آرهاولین باری که میخواستم ازش استفاده کنم گفت با همین دستور نصبش کن
شما چجوری نصبش کردی؟اینجوری نصب کردی؟کد: [انتخاب]$ sudo apt-get install gnuplot
نقلقول از: leyla1992 در 19 اردیبهشت 1392، 11:58 قظآرهاولین باری که میخواستم ازش استفاده کنم گفت با همین دستور نصبش کنخب شل ابتدا دعوا میکنه بعدش راهنمایی درست. این که میگه terminal type .... ، بهتره از یک موتور جست و جو بهره ببریم : لینکظاهرا این یکی از عمومی ترین ارور های برنامه گنوپلات هست ، پس با سرچی ساده هزاران نتیجه میگیریم
$ gnuplot --version
نقلقول از: prp-e در 19 اردیبهشت 1392، 12:17 بظنقلقول از: leyla1992 در 19 اردیبهشت 1392، 11:58 قظآرهاولین باری که میخواستم ازش استفاده کنم گفت با همین دستور نصبش کنخب شل ابتدا دعوا میکنه بعدش راهنمایی درست. این که میگه terminal type .... ، بهتره از یک موتور جست و جو بهره ببریم : لینکظاهرا این یکی از عمومی ترین ارور های برنامه گنوپلات هست ، پس با سرچی ساده هزاران نتیجه میگیریم دوست عزیز مطمئن باش این کار رو قبلا کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم...
sudo apt-get install gnuplot-x11
شما از اوبونتو و گنوپلات نسخهی چند استفاده میکنید؟برای اینکه متوجه بشید گنوپلات نسخهی چند دارید میتونید که دستور زیر رو توی ترمینال بزنید:کد: [انتخاب]$ gnuplot --version
نقلقول از: leyla1992 در 20 اردیبهشت 1392، 11:47 قظنقلقول از: prp-e در 19 اردیبهشت 1392، 12:17 بظنقلقول از: leyla1992 در 19 اردیبهشت 1392، 11:58 قظآرهاولین باری که میخواستم ازش استفاده کنم گفت با همین دستور نصبش کنخب شل ابتدا دعوا میکنه بعدش راهنمایی درست. این که میگه terminal type .... ، بهتره از یک موتور جست و جو بهره ببریم : لینکظاهرا این یکی از عمومی ترین ارور های برنامه گنوپلات هست ، پس با سرچی ساده هزاران نتیجه میگیریم دوست عزیز مطمئن باش این کار رو قبلا کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم...خب معلومه درست این کار رو انجام ندادید. نسخه X11 گرافیکی این برنامه رو نصب کنید حل میشه مشکل :کد: [انتخاب]sudo apt-get install gnuplot-x11