انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سیستم عامل اژدهای جبیر در راه است!(JTDragonOS)  (دفعات بازدید: 1820 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
سیستم عامل اژدهای جبیر در راه است!(JTDragonOS)
« : 19 اردیبهشت 1392، 09:21 ب‌ظ »
تو سایت جبیر نوشته که قراره یه نسخه از جبیر با هسته bsd بیاد
کل خبر توی این لینکه:
http://jabirproject.ir/?p=156
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1392، 09:30 ب‌ظ توسط yaser-16 »
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
پاسخ : سیستم عامل اژدهای جبیر در راه است!(JTDragonOS)
« پاسخ #1 : 19 اردیبهشت 1392، 10:04 ب‌ظ »
تغییر لوگوی لینوکس کم بود بی اس دی ام اضافه شد آخه من موندم این محمدرضا حقیری چطور یه نفری دو تا دوتا پروژه می ده بیرون

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #2 : 19 اردیبهشت 1392، 10:10 ب‌ظ »
تغییر لوگوی لینوکس کم بود بی اس دی ام اضافه شد آخه من موندم این محمدرضا حقیری چطور یه نفری دو تا دوتا پروژه می ده بیرون

http://jabirproject.org/?page_id=280
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #3 : 19 اردیبهشت 1392، 10:17 ب‌ظ »
نقل‌قول
http://jabirproject.org/?page_id=280
بازم که چی، با سه نفرم دوتا پروژه نمیشه زد. بعد با سه نفر نمی شه بنیاد فناوری جبیر راه انداخت یا the most secure desktop os بعد بیا بگو چرا بجبیر می گن نماد بی فرهنگی؟ ;D

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 19 اردیبهشت 1392، 10:18 ب‌ظ »
تو جامعه ای که «فرهنگ» یک چیز ناشناخته هست اصلا نباید زندگی کرد  :-X

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #5 : 19 اردیبهشت 1392، 10:21 ب‌ظ »

آخه BSD که اصلا کابرد دسکتاپ نداره. آخه چی بگه آدم! خب برادر من عزیز من هر کاری میکنی بکن چرا دیگه میای تو این انجمن جار میزنی؟
از وقتی اومدی همه‌ی اخلاقیات رو از بین بردی و همه رو انداختی به حون هم. به حرف هیچ‌کس هم که گوش نمیدی.
اینجا شده مکان بچه بزرگ کردن. البته بچگی به سن نیست ولی ما همسن تو بودیم والا از این کارا نمیکردیم.
من تا حالا باهات مستقیم حرف نزده بودم اما دیگه نمیتونم سکوت کنم. من نمیدونم مشکلت چیه؟ عقده‌ توجه داری؟ میای خودت تاپیک باز میکنی خودتم با یوزرهای دیگت از خودت تعریف میکنی؟ آخه اینم شد کار؟
ما اصلا نخواهیم پست‌ها و فعالیت‌های تورو بینیم باید چکار کنیم؟ اینجا block list نداره؟
حیف که برای این انجمن خیلی وقت گذاشتم و دستش دارم وگرنه حاظر نیستم یک لحظه امثال این بچه‌بازی‌ها رو تحمل کنم و میرفتم.

از مدیرها تقاضا دارم هرگونه فعالیت این جبیر و دار و دسته‌اش رو ممنوع کنن.
بابا یه انجمن هم که ساختی (که البته فقط خودت توش فعالی) از جون این انحمن چی میخوای؟

بابا اصلا دیگه شورش رو همتون درآوردید.
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1392، 10:33 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #6 : 19 اردیبهشت 1392، 10:54 ب‌ظ »

آخه BSD که اصلا کابرد دسکتاپ نداره. آخه چی بگه آدم! خب برادر من عزیز من هر کاری میکنی بکن چرا دیگه میای تو این انجمن جار میزنی؟
از وقتی اومدی همه‌ی اخلاقیات رو از بین بردی و همه رو انداختی به حون هم. به حرف هیچ‌کس هم که گوش نمیدی.
اینجا شده مکان بچه بزرگ کردن. البته بچگی به سن نیست ولی ما همسن تو بودیم والا از این کارا نمیکردیم.
من تا حالا باهات مستقیم حرف نزده بودم اما دیگه نمیتونم سکوت کنم. من نمیدونم مشکلت چیه؟ عقده‌ توجه داری؟ میای خودت تاپیک باز میکنی خودتم با یوزرهای دیگت از خودت تعریف میکنی؟ آخه اینم شد کار؟
ما اصلا نخواهیم پست‌ها و فعالیت‌های تورو بینیم باید چکار کنیم؟ اینجا block list نداره؟
حیف که برای این انجمن خیلی وقت گذاشتم و دستش دارم وگرنه حاظر نیستم یک لحظه امثال این بچه‌بازی‌ها رو تحمل کنم و میرفتم.

از مدیرها تقاضا دارم هرگونه فعالیت این جبیر و دار و دسته‌اش رو ممنوع کنن.
بابا یه انجمن هم که ساختی (که البته فقط خودت توش فعالی) از جون این انحمن چی میخوای؟

بابا اصلا دیگه شورش رو همتون درآوردید.
به من گفتی یوزر جعلی؟همین جوری فکر کن تا ابد الدهر ;D
آقای فاراب من از حالم از opensuse بهم می خوره و اسمش هم اعصابم رو بهم می ریزه،محاله نسخه جدیدش بیاد و تو این انجمن خبرش نیاد،دلیلی داره جار بزنم ای هوار این چه چه توزیعیه؟خبر مرگ صاحبش و ...
داداش من،وقتی من از یه چیزی استفاده نمی کنم و بدم میاد خوب ازش استفاده نمی کنم و کاری بهش ندارم،اصلا تا الآن کسی می دونست من با opensuse مشکل دارم؟
ببینید چه طوری یه تاپیک خبری به گند کشیده شد،دقت کردید که تو یکی دو ماهه ی اخیر چقدر از این اتفاقات می افته؟ واقع دلیلش چیه؟ لطف کنید یکم برگردید به عقب و ببینید که این بحث ها از کجا و چه جوری شروع شد
سعی کردم حرفامو مودبانه بزنم،اگه جاییش یکم تند شد ببخشید بازم می گم با لحن آروم بخونید،نگید فحش داد یا ...
من تا 20 خرداد نمیام نت یا خیلی خیلی خیلی کم میام(بعه خاطر امتحانات) اگه حرفی بود لطفا خصوصی بگید سعی می کنم هر آخر هفته چک کنم،این جوری واسه انجمن و اعضاشو و اعصاب اعضاش هم بهتره، امیدوارم وقتی برمی گردم مشکلات انجمن حل شده باشه
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #7 : 20 اردیبهشت 1392، 12:29 ب‌ظ »
با صحبت های فاراب موافقم

جبیر در فوروم اوبونتو بجز ایجاد بحث های حاشیه ای فیدبک علمی نداشته. دو بار هم تاپیکش به علت شدت گرفتن بحث های نا درست و بی احترامی ها قفل شد . اگر میخواید در فوروم ابونتو پستی در رابطه با جبیر  داشته باشید امیدوارم دور از بحث های حاشیه ای و غیر علمی باشه چون راهی جز برخورد نمیمونه.
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #8 : 20 اردیبهشت 1392، 01:19 ب‌ظ »
با صحبت های فاراب موافقم

جبیر در فوروم اوبونتو بجز ایجاد بحث های حاشیه ای فیدبک علمی نداشته. دو بار هم تاپیکش به علت شدت گرفتن بحث های نا درست و بی احترامی ها قفل شد . اگر میخواید در فوروم ابونتو پستی در رابطه با جبیر  داشته باشید امیدوارم دور از بحث های حاشیه ای و غیر علمی باشه چون راهی جز برخورد نمیمونه.
امکانش هست یه زیر گروه توی «سایر توزیعهای لینوکس» براش ایجاد بشه که همه بحث هاش منتقل بشه به اونجا؟
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 20 اردیبهشت 1392، 04:03 ب‌ظ »
با صحبت های فاراب موافقم

امکانش هست یه زیر گروه توی «سایر توزیعهای لینوکس» براش ایجاد بشه که همه بحث هاش منتقل بشه به اونجا؟

داداش الان شما رو هم متهم به یوزر فیک بودن میکنن ;) بیخیال شدیم اصلا. این فروم و کاربرانش همیشه بحث برای جدال دارن. قبل از جبیر هم ببینید خواهشا. اون موقع هم تفاوتی با الان نداشته. به قول معروف «آفتابه حتی اگر از طلاست بازم جاش تو خلاست» .

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
« پاسخ #10 : 20 اردیبهشت 1392، 04:34 ب‌ظ »
با صحبت های فاراب موافقم

من تا حالا توی هیچکدوم از این بحثا شرکت نکردم و نخواهم کرد ولی این یکبار استثناست:
بنظر من که یه عضو ساده این انجمن هستم ایشون فقط یک خبر رو اعلام کردن و جارو جنجال درست کردن رو کس دیگه ای شروع کرده!
اگه یه بار دیگه دستروواچ رو ببینید کلی گنو/لینوکس دیگه هم هست که شاید سرجمع ده نفر هم ازشون استفاده نمیکنه:
http://distrowatch.com/dwres.php?resource=popularity

ولی با این وجود این همه بهشون نمیتازن!
و بقول yaser-16 اینجا خبرهای خیلی از گنو/لینوکسهای دیگه هم بیان میشه!
همین اوبونتوی خودمونم که از روز اول اینهمه طرفدار نداشته و اصلا بنظر شما چرا با وجود دبیان، اوبونتو بوجود اومد؟
پس بهتره به هم احترام بذاریم یا حداقل کاری با همدیگه نداشته باشیم!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #11 : 20 اردیبهشت 1392، 09:20 ب‌ظ »
من که تازه وارد هستم
ولی با نظر آقای احمد اوبونتو موافقم
میشه با آرامش تر و آرامتر برخورد کرد و خوبیش هم اینه که جو فروم آرام تر میشه و اعصاب هر دو طرف آرام تر میمونه
من احساس میکنم دو طرف فقط خیلی حساس شدن!و همیشه با یه فندک(که خیلی هم فندک نیست)دعوا شروع میشه
واقعا وقتی میایم بحث ها مربوط به جبیر رو میبینیم همیشه به دعوا کشیده میشه
بنده در حدی نیستم که بخوام نصیحت کنم
دوستان یه کم آستانه تحمل رو ببریم بالا(منظورم هر دو طرف هست)کمی نظرات مخالف رو بشنویم و اجازه بدیم همیشه بقیه با ما هم نظر نباشن و اینکه خیلی وقتها میشه سکوت کرد و پاسخ نداد!

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #12 : 20 اردیبهشت 1392، 11:16 ب‌ظ »
به هر حال تازه وارد انجمن شدید و از ماجرا اطلاع کافی ندارید  :)

این پست خبری بوده و من این پست را میبندم که بیش از این به حاشیه کشیده نشه و فقط به عنوان یک خبر برای مطالعه باقی بمونه.
« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1392، 11:42 ب‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win