آخه BSD که اصلا کابرد دسکتاپ نداره. آخه چی بگه آدم! خب برادر من عزیز من هر کاری میکنی بکن چرا دیگه میای تو این انجمن جار میزنی؟
از وقتی اومدی همهی اخلاقیات رو از بین بردی و همه رو انداختی به حون هم. به حرف هیچکس هم که گوش نمیدی.
اینجا شده مکان بچه بزرگ کردن. البته بچگی به سن نیست ولی ما همسن تو بودیم والا از این کارا نمیکردیم.
من تا حالا باهات مستقیم حرف نزده بودم اما دیگه نمیتونم سکوت کنم. من نمیدونم مشکلت چیه؟ عقده توجه داری؟ میای خودت تاپیک باز میکنی خودتم با یوزرهای دیگت از خودت تعریف میکنی؟ آخه اینم شد کار؟
ما اصلا نخواهیم پستها و فعالیتهای تورو بینیم باید چکار کنیم؟ اینجا block list نداره؟
حیف که برای این انجمن خیلی وقت گذاشتم و دستش دارم وگرنه حاظر نیستم یک لحظه امثال این بچهبازیها رو تحمل کنم و میرفتم.
از مدیرها تقاضا دارم هرگونه فعالیت این جبیر و دار و دستهاش رو ممنوع کنن.
بابا یه انجمن هم که ساختی (که البته فقط خودت توش فعالی) از جون این انحمن چی میخوای؟
بابا اصلا دیگه شورش رو همتون درآوردید.
به من گفتی یوزر جعلی؟همین جوری فکر کن تا ابد الدهر
آقای فاراب من از حالم از opensuse بهم می خوره و اسمش هم اعصابم رو بهم می ریزه،محاله نسخه جدیدش بیاد و تو این انجمن خبرش نیاد،دلیلی داره جار بزنم ای هوار این چه چه توزیعیه؟خبر مرگ صاحبش و ...
داداش من،وقتی من از یه چیزی استفاده نمی کنم و بدم میاد خوب ازش استفاده نمی کنم و کاری بهش ندارم،اصلا تا الآن کسی می دونست من با opensuse مشکل دارم؟
ببینید چه طوری یه تاپیک خبری به گند کشیده شد،دقت کردید که تو یکی دو ماهه ی اخیر چقدر از این اتفاقات می افته؟ واقع دلیلش چیه؟ لطف کنید یکم برگردید به عقب و ببینید که این بحث ها از کجا و چه جوری شروع شد
سعی کردم حرفامو مودبانه بزنم،اگه جاییش یکم تند شد ببخشید بازم می گم با لحن آروم بخونید،نگید فحش داد یا ...
من تا 20 خرداد نمیام نت یا خیلی خیلی خیلی کم میام(بعه خاطر امتحانات) اگه حرفی بود لطفا خصوصی بگید سعی می کنم هر آخر هفته چک کنم،این جوری واسه انجمن و اعضاشو و اعصاب اعضاش هم بهتره، امیدوارم وقتی برمی گردم مشکلات انجمن حل شده باشه