انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در مودم conexant کامپیوتر dell 6400 (conexant hda d110 mdc v.92 modem)  (دفعات بازدید: 4558 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aba

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام

از شما دوستان عزیز خواهش میکنم جواب بنده را اگر بر خورد کرده اید با این مورد راهنمایی بفرماید .

کامپیوتر م دل 6400     (conexant hda d110 mdc v.92 modem) 

لینوکس  ubuntu 7.10    جالب این که همه تجهیزات شناخته می شوند . بغیر از وایر لس و مودم .

البته از چند تا از درایورها هم استفاذه کردهام ولی جواب نداده است .

hsfmodem_7.68.00.13full_k2.6.22_14_generic_ubuntu_i386.deb  و  alsa-driver-linuxant_1.0.17.5-1_all  و hsfmodem_7.60.00.18oem_i386

البته درایور اولی شماره گیری انجام  مشه ولی به شبکه وصل نمیشوم .

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام

از شما دوستان عزیز خواهش میکنم جواب بنده را اگر بر خورد کرده اید با این مورد راهنمایی بفرماید .

کامپیوتر م دل 6400     (conexant hda d110 mdc v.92 modem) 

لینوکس  ubuntu 7.10    جالب این که همه تجهیزات شناخته می شوند . بغیر از وایر لس و مودم .

البته از چند تا از درایورها هم استفاذه کردهام ولی جواب نداده است .

hsfmodem_7.68.00.13full_k2.6.22_14_generic_ubuntu_i386.deb  و  alsa-driver-linuxant_1.0.17.5-1_all  و hsfmodem_7.60.00.18oem_i386

البته درایور اولی شماره گیری انجام  مشه ولی به شبکه وصل نمیشوم .
سلام دوست عزیز این لینک صفحه فایلهای مودم اوبونتو ۷.۱۰ شرکت دل است من نمیدانم از کجا دانلود کردی ولی اینجا رسمیست در ضمن قضیه دیگه اگه قبلا شماره گیری کردی پس مودمت حتما شناخته شده حالا با چی شماره گرفتی چه ابزاری بود ایا تنظیمات درست بود من پیشنهاد میکنم شما با استفاده از pppconfig از دیال اپ استفاده کنی اموزش انهم که در انجمن هست

http://linux.dell.com/files/ubuntu/gutsy/modem-drivers/hsf/

موفق باشی

آفلاین aba

• Newbie
  • *
سلام  :( :( :( :(

متشکرم از راهنمای شما .   \\:D/

این درایورهایی که شما گفتید بنده نصب کرده ام ولی جواب نگرفته ام . فقط با یکی از این درایورها شماره گیری انجام میشود ولی به شبکه کانکت نمیشوم . درضمن ورژن کرنل 2.6.22.14 generic 

هست . درایور فوق :  hsfmodem_7.68.00.13full_k2.6.22_14_generic_ubuntu_i386.deb

از راهنمایی شما ممنونم .................................... :(

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
اقا جون مادرت بیا یه اوبونتو ۸.۰۴.۱ بگیر نصب کن تو زندگی به ارامش میرسی اون درایور دل هم روش جواب میده خیالت راحته گرچه میتونی همچنان جستجو کنی اوبونتو رو هم میتونی غیر از دانلود از سایت sito.ir فارش بدی بفرستن در خونت

آفلاین aba

• Newbie
  • *
آقا حسن که اینقدر مطمئنی انگار که پشت کامپیوتر من نشستی اصلا" و ابدا ................................................................. اینجوری نیست که شما میگید.\\:D/

آفلاین aba

• Newbie
  • *
سلام به اساتید بزرگوار

آقا مشکل مودم حل شد . البته با سرعت کم .(بوسیله pppconfig  ). گرافیکی نتونستم . اگه میتونید راهنمایی بفرماید متشکرم .

الان فقط آیکن تشخیص اتصال به شبکه  گوشه بالا ی دسک تاپ وقتی که بوسیله pppconfig  به اینتر نت وصل میشوم  فعال نمیشود  چرا چرا چرا .................................

آقا یه مرد بزرگ جواب بده .........................

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
سلام به اساتید بزرگوار

آقا مشکل مودم حل شد . البته با سرعت کم .(بوسیله pppconfig  ). گرافیکی نتونستم . اگه میتونید راهنمایی بفرماید متشکرم .

الان فقط آیکن تشخیص اتصال به شبکه  گوشه بالا ی دسک تاپ وقتی که بوسیله pppconfig  به اینتر نت وصل میشوم  فعال نمیشود  چرا چرا چرا .................................

آقا یه مرد بزرگ جواب بده .........................
سلام دوست عزیز خب منم بهت گفته بودم باید با pppconfig تنظیم کنی البته راههای دیگری هم هست مثلا gnome ppp رو نصب کنی که یه رابط گرافیکی
برای شماره گیری دایال اپ هستش شما کم جستجو میکنی تو انجمن منبعد اول تو ویکی و سپس انجمن جستجو کنید سپس سءوال کنید بچه ها جواب نمیدن چون وقتی در این مورد بارها تو فروم بحث شده می خوان شما کمی خودت بگردی تا اینکه لقمه اماده بطلبی و از ایجاد پستهای تکراری ناراحتن

من و بقیه اعضا در خدمت شما هستیم ولی بشرطی که شما هم کمی بخودتون زحمت بدید اپراتوری لینوکس یک محقق میطلبه شما باید چنین روحیه ای داشته باشی این بهتر است تا اینکه دنبال یه مرد بزرگ بگردید

موفق باش

آفلاین aba

• Newbie
  • *
با سلام    :D

آقا از شما ممنونم بسیار... :P

البته با این جملت مخالفم .چون بنده 3 سال است که روزانه بیش از 10 ساعت با pc  کار مکنم . نا گفته واز خود تعریف کردن اگه نباشه مسلط بر c++ , vb6 ,html ,تا حدودی php  هستم
و...

البته تازگیها برای آشنایی با linux  شروع به یاد گیری کردهام (آن هم برای اینکه به هک و ویروس نویسی علا قه دارم و..............)    \\:D/

هر چند بالاتر از ویندوز نیامده میدونی چرا . چون واقعا" بیل کیتس به قول خودم ابر pc  است شاید بگید که لینوکس از توابع دیگری (وکلا" از شیوه برنامه نویسی متقاوتی نیبت به ویندوز طراحی شده

است . اینم درست ) ولی قبول کنید که پایه گذار علم کامپیوتر خوده بیل است و ........... البته اینها ربطی به بحث نداشت فقط اینو میخواستم بگم که لینوکس را تا اندازهای میخواهم یاد بگیرم
و زیاد وقتم را سر این قضیه نمی خوام بگزارم .......................

ببخشید سرتون درد آوردم. دستم برید اینقدر تایپ کردم .   :'(

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
درود

به جمع اینجا خوش امدی. دوست عزیز اینجا رسمه که وقتی مشکلی حل می‌شه ی [حل شد] می‌ذارن آخر عنوان ارسال.

حرف سیاسی هم از خودت در نکن جان من  :P  :D

موفق باشی...
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"