انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسی استاندارد در ++C  (دفعات بازدید: 2796 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
برنامه نویسی استاندارد در ++C
« : 21 اردیبهشت 1392، 12:38 ب‌ظ »
سلام دوستان من می خواستم بدونم برای نرم افزار سازی یا ارتقای نرم ازار های آزاد یا... به زبان سی باید چجوری کد بزنیم مثلا استفاده از اشاره گر پیشنهاد میشه یا نه؟
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1392، 01:19 ب‌ظ توسط MHA152 »
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : ب
« پاسخ #1 : 21 اردیبهشت 1392، 01:15 ب‌ظ »
از کاربر با نزدیک ۱۰۰۰ پست انتظار نمیره چنین عنوانی انتخاب کنه.

توسعه نرم افزار فقط کد زدن نیست. میتونی در ترجمه ، رفع ایراد و ... هم کمک کنی :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
پاسخ : برنامه نویسی استاندارد در ++C
« پاسخ #2 : 21 اردیبهشت 1392، 01:20 ب‌ظ »
معضرت می خواهم این مشکل 5 ثانیه ای ارسال پاسخ تو انجمن باعث شد که عنوان اشتباه بشه

بله من می خواهم بدونم چجوری میشه به روش استاندارد از سی+ استفاده کرد
جیمیلم

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 21 اردیبهشت 1392، 01:34 ب‌ظ »
قدم اول اینه که زبان برنامه نویسی رو خوب فرا بگیری. مثلا ++C و C و Haskell و ... ! بعد بری ببینی برنامه ای که میخوای توسعه بدی چطور کد زده شده و بعد از الگوی اون پیروی کنی. گاهی اوقات نیاز خواهی داشت ۴-۵ ساعت رو صرف خوندن و تحلیل کد کنی.
بعد باید برنامه رو اجرا کنی ، اون موقع باید ببینی موقع اجرا کدوم قسمت میلنگه و بعدش بری توی کد اون قسمت رو پیدا کنی و سعی کنی اصلاحش کنی. کلا راه زیادی در پیش هست.

منتها ، یک راه دیگه هم هست ، در کنار یادگیری زبان مورد علاقت مثل پایتون ، سی++ و ... ، به ترجمه یا عیب یابی یک برنامه بپردازی. کلی هم چیز یادمیگیری :)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 21 اردیبهشت 1392، 06:21 ب‌ظ »
خیلی ممنون
احتمالا همه ی این ها باید از یک استانداردی پیروی کنند دیگه.من اون استاندارد را می خوام
این استفاده از اشاره گر هم خیلی من را کنجکاو کرده شما نمیدونید استفاده ازش خوب یا نه؟(پیشنهاد میشه یا نه)
جیمیلم

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #5 : 21 اردیبهشت 1392، 06:27 ب‌ظ »
اصن معنی اشاره گر رو می فهمی وقتی هنوز هیچی یا مقدار کمی از سی پلاس بلد نیستی  استاندارد رو می خوای چه کار؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 21 اردیبهشت 1392، 06:31 ب‌ظ »
خیلی ممنون
احتمالا همه ی این ها باید از یک استانداردی پیروی کنند دیگه.من اون استاندارد را می خوام
این استفاده از اشاره گر هم خیلی من را کنجکاو کرده شما نمیدونید استفاده ازش خوب یا نه؟(پیشنهاد میشه یا نه)

من چون برنامه نویس ++C نیستم نمیتونم در این باره نظری بدم. میتونی جست و جو کنی. البته هر چیزی ممکنه استانداردهای خاص خودش رو در کنار استانداردهای روتین داشته باشه. مطمئن باش برنامه ای که در +GTK نوشته میشه استانداردهای متفاوتی با اونی داره که در Cocoa یا NET. نوشته میشه!

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 21 اردیبهشت 1392، 06:38 ب‌ظ »
اصن معنی اشاره گر رو می فهمی وقتی هنوز هیچی یا مقدار کمی از سی پلاس بلد نیستی  استاندارد رو می خوای چه کار؟
یه چیزایی ازش خوندم.اگه استاندارد را بدونم بده؟
جیمیلم

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #8 : 21 اردیبهشت 1392، 08:11 ب‌ظ »
اشاره گر ها جزو استاندارد سی پلاس هست و اینکه ازشون بهره ببرید یا خیر به خودتون بستگی داره ( برنامه مگه بدون اشاره گر هم میشه ؟!)
استاندارد سی پلاس این هست :
c++Ox

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #9 : 21 اردیبهشت 1392، 10:56 ب‌ظ »
اشاره گر مثل یه چاقوی تیز میمونه. هم میشه باهاش میوه پوست کند هم میشه شکم پاره کرد ;D
اینکه شما میوه پوست میکنی یا شکم پاره میکنی به سطح تواناییت در برنامه نویسی ++C داره. البته حرفه ای ها هم گاهی شکم پاره میکنن. به خاطر همین یه کارایی جدیدا کردن تا برنامه نویس برای کار با اشاره گر ها دچار اشتباهات کمتری بشه. در اینباره اون لینک آقای doomhammer65ir رو ببین.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #10 : 06 خرداد 1392، 04:46 ب‌ظ »
اینکه چه وقتی از pointer, reference یا انواع smart pointer استفاده بشه به خیلی چیزا بستگی داره از کامپایلر و پلتفرم گرفته تا سرعت مورد نیاز در اجرای کد.
به نظر میرسه اینجا کمی خلط مبحث شده بین مفهوم استاندار زبان و سبک(استایل) کدنویسی! مواردی که دوستان توضیح دادن بیشتر به استاندارد زبان برمی گرده ولی اگه شما دنبال کد زدن با سینتکس و رعایت یکسری best practice ها هستین بد نیست این کتابها رو ببین(هر چند خودم هم وقت نکردم اینا رو ببینم و جسته گریخته از اینور اونور یه چیزایی یاد گرفتم!):
C++ Coding Standards: 101 Rules, Guidelines, and Best Practices
++Effective C
++More Effective C

این لینک هم بد نیست برای داشتن یه دید کلی،هر چند خیلیها استانداردهای گوگل رو هم قبول ندارن یا بعضی جاهاش رو اشتباه فهمیدن مثل استفاده یا عدم استفاده از exception handling
https://code.google.com/p/google-styleguide

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 06 خرداد 1392، 10:13 ب‌ظ »
اینکه چه وقتی از pointer, reference یا انواع smart pointer استفاده بشه به خیلی چیزا بستگی داره از کامپایلر و پلتفرم گرفته تا سرعت مورد نیاز در اجرای کد.
به نظر میرسه اینجا کمی خلط مبحث شده بین مفهوم استاندار زبان و سبک(استایل) کدنویسی! مواردی که دوستان توضیح دادن بیشتر به استاندارد زبان برمی گرده ولی اگه شما دنبال کد زدن با سینتکس و رعایت یکسری best practice ها هستین بد نیست این کتابها رو ببین(هر چند خودم هم وقت نکردم اینا رو ببینم و جسته گریخته از اینور اونور یه چیزایی یاد گرفتم!):
C++ Coding Standards: 101 Rules, Guidelines, and Best Practices
++Effective C
++More Effective C

این لینک هم بد نیست برای داشتن یه دید کلی،هر چند خیلیها استانداردهای گوگل رو هم قبول ندارن یا بعضی جاهاش رو اشتباه فهمیدن مثل استفاده یا عدم استفاده از exception handling
https://code.google.com/p/google-styleguide
خیلی ممنون دوست عزیز مثل اینکه بالاخره امتیازات را برداشتند وگرنه بهتون + می دادم ولی این کتاب ها نسخه ی فارسی هم دارند(فکر کنم اینا انگلیسی باشه)
جیمیلم

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #12 : 07 خرداد 1392، 08:13 ب‌ظ »
نه اینها نسخه فارسی ندارن و به نظر من اگه کسی می خواد در دنیای نرم افزار پیشرفت کنه باید زبان انگلیسی رو تا جای ممکن یاد بگیره چون در غیر این صورت با سرعتی که پیشرفت نرم افزار داره همیشه عقب خواهد بود تازه این در صورتیه که مطالب ترجمه بشن خیلی از مطالب هستن که تا به حال ترجمه هم نشدن مثل همین کتابها.
فعلا به عنوان جایگزین کتابها می تونین از این لینک شروع کنین: http://www.possibility.com/Cpp/CppCodingStandard.html خیلی موارد رو هم می تونین از سایتهایی مثل stackoverflow یاد بگیرین مثلا من الان c++ const or define رو تو گوگل سرچ کردم و لینکهایی که اومده مطالب خوبی داره تازه موارد دیگه ای مثل enum رو هم با اونا مقایسه کرده.