0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.
شما برنامه compizconfig-settings-manager رو نصب کنید. بعدش هم اجراش کنید (از منوی Preference ) بعدش پلاگین مربوط به Mouse Position Polling رو تیک بزنید. ببینید چطور میشه. پ.ن. کمی حوصله کنید. اینجا حرف قهر و این چیزا نیست. گاهی دوستان سرشون شلوغه و یا راه رو نمی دونن.
سلامخوب دوستان اوبونتو رو دوباره نصب کردمدرست شد اما دارو ندارم از بین رفت اما بازم خدارا شکر که درست شدفعلا (حل شد)رو نمی نویسم تا ببینم که دوباره خراب میشه یا نهممنون از همگی
نقلقول از: vahidnr در 08 مهر 1387، 01:46 بظسلامخوب دوستان اوبونتو رو دوباره نصب کردمدرست شد اما دارو ندارم از بین رفت اما بازم خدارا شکر که درست شدفعلا (حل شد)رو نمی نویسم تا ببینم که دوباره خراب میشه یا نهممنون از همگیسعی کن مشکلاتتو حل کنی و دوباره نصب نکنی
نقلقول از: NarbeH در 08 مهر 1387، 01:54 بظنقلقول از: vahidnr در 08 مهر 1387، 01:46 بظسلامخوب دوستان اوبونتو رو دوباره نصب کردمدرست شد اما دارو ندارم از بین رفت اما بازم خدارا شکر که درست شدفعلا (حل شد)رو نمی نویسم تا ببینم که دوباره خراب میشه یا نهممنون از همگیسعی کن مشکلاتتو حل کنی و دوباره نصب نکنی سلام narbehخودت میدونی که چه مدت من این تاپیک رو زدم و هر کاری که دوستان گفتند انجام دادم اما چه کنم ؟؟؟ نشد که نشدمن با تو موافقم چون وقتی از نو نصب کنم تمام چیز هایی که دارم پاک میشه (خصوصا این دفعه که home فرمت شد)ممنون از کمکتون
نقلقول از: vahidnr در 08 مهر 1387، 02:15 بظنقلقول از: NarbeH در 08 مهر 1387، 01:54 بظنقلقول از: vahidnr در 08 مهر 1387، 01:46 بظسلامخوب دوستان اوبونتو رو دوباره نصب کردمدرست شد اما دارو ندارم از بین رفت اما بازم خدارا شکر که درست شدفعلا (حل شد)رو نمی نویسم تا ببینم که دوباره خراب میشه یا نهممنون از همگیسعی کن مشکلاتتو حل کنی و دوباره نصب نکنی سلام narbehخودت میدونی که چه مدت من این تاپیک رو زدم و هر کاری که دوستان گفتند انجام دادم اما چه کنم ؟؟؟ نشد که نشدمن با تو موافقم چون وقتی از نو نصب کنم تمام چیز هایی که دارم پاک میشه (خصوصا این دفعه که home فرمت شد)ممنون از کمکتونپس همیشه یه Back Up داشته باش. یا روی خود هاردت. یا هم رو سی دی یا دی وی دی یا هم رو فلش دیسک.
نقلقول از: NarbeH در 09 مهر 1387، 11:23 قظنقلقول از: vahidnr در 08 مهر 1387، 02:15 بظنقلقول از: NarbeH در 08 مهر 1387، 01:54 بظنقلقول از: vahidnr در 08 مهر 1387، 01:46 بظسلامخوب دوستان اوبونتو رو دوباره نصب کردمدرست شد اما دارو ندارم از بین رفت اما بازم خدارا شکر که درست شدفعلا (حل شد)رو نمی نویسم تا ببینم که دوباره خراب میشه یا نهممنون از همگیسعی کن مشکلاتتو حل کنی و دوباره نصب نکنی سلام narbehخودت میدونی که چه مدت من این تاپیک رو زدم و هر کاری که دوستان گفتند انجام دادم اما چه کنم ؟؟؟ نشد که نشدمن با تو موافقم چون وقتی از نو نصب کنم تمام چیز هایی که دارم پاک میشه (خصوصا این دفعه که home فرمت شد)ممنون از کمکتونپس همیشه یه Back Up داشته باش. یا روی خود هاردت. یا هم رو سی دی یا دی وی دی یا هم رو فلش دیسک. سلامback up چیست و چطوری میتونم درستش کنمممنون
نقلقول از: vahidnr در 09 مهر 1387، 01:50 بظنقلقول از: NarbeH در 09 مهر 1387، 11:23 قظنقلقول از: vahidnr در 08 مهر 1387، 02:15 بظنقلقول از: NarbeH در 08 مهر 1387، 01:54 بظنقلقول از: vahidnr در 08 مهر 1387، 01:46 بظسلامخوب دوستان اوبونتو رو دوباره نصب کردمدرست شد اما دارو ندارم از بین رفت اما بازم خدارا شکر که درست شدفعلا (حل شد)رو نمی نویسم تا ببینم که دوباره خراب میشه یا نهممنون از همگیسعی کن مشکلاتتو حل کنی و دوباره نصب نکنی سلام narbehخودت میدونی که چه مدت من این تاپیک رو زدم و هر کاری که دوستان گفتند انجام دادم اما چه کنم ؟؟؟ نشد که نشدمن با تو موافقم چون وقتی از نو نصب کنم تمام چیز هایی که دارم پاک میشه (خصوصا این دفعه که home فرمت شد)ممنون از کمکتونپس همیشه یه Back Up داشته باش. یا روی خود هاردت. یا هم رو سی دی یا دی وی دی یا هم رو فلش دیسک. سلامback up چیست و چطوری میتونم درستش کنمممنونبک آپ گیری یعنی تهیه ی یک فایل یا فایل هایی از تمام یا اون چیز هایی که میخوای. این کار هم میتونه با برنامه باشه. هم میتونه بصورت دستی انجام بشه. یعنی فایل هاتو در یک سی دی یا دی وی دی بریز و نگه دار. این میشه یه نوع بک آپ گیری.