انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالی از اهل فن : کانفیگ یک دیسترو شخصی و درک کرنل لینوکس  (دفعات بازدید: 2482 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
سلام
امیدوارم که منو بشناسید یا حداقلش اینه که نشناسید خب حقم دارید ???

ولی این مهم نیست مهم سوال الانه که عین خوره افتاده بجونم؛

چطوری یک دیسترو اختصاصی برای خودم بسازم؛ چه چیزهایی لازمه برای دونستن؟

و سوال بعدی، ساختار کرنل چطوریه؟ چه کسایی ویرایشش میکنن و کلا دست اندر کاران این مساله از چه ابزارها و مفاهیمی برای توسعه ی کارشون استفاده میکنند؟

خواهشا جای اینکه منبع معرفی کنید یسره، یچیزی بگید که میدونید 8)

نکته : مثال بزنید، کسی عایا این مساله رو کامل فهمیده که بخواد بگه؟ بگه پس!
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1392، 11:26 ق‌ظ توسط داریوش عباسی »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
برای دستکاری در کرنل کتابهای Linux Kernel Module Programming in 80 minutes و Linux Kernel Development رو توصیه میکنم.

جهت ساخت توزیع هم یا میتونی از ابزارهایی مثل Relinux استفاده کنی و توزیعی مبتنی بر چیز دیگه بسازی یا LFS کار کنی.

قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
برای دستکاری در کرنل کتابهای Linux Kernel Module Programming in 80 minutes و Linux Kernel Development رو توصیه میکنم.

جهت ساخت توزیع هم یا میتونی از ابزارهایی مثل Relinux استفاده کنی و توزیعی مبتنی بر چیز دیگه بسازی یا LFS کار کنی.
کتاب های معرفی شده را میتونید از http://www.libooks.ir/ دریافت نمیایید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
ازین دوستان که انقد گیکن؛ یسره تو ترمینالن؛ خوره ی لینوکسن؛ عاشق استالمنن و کلا خوده توروالدزن کسی نیست توضیحی مختصر بده به این سوال ؟ ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
خب یک سیستم عامل چیا داره؟

کرنل ، شل ، لینکر و کامپایلر.

وقتی بخوایم از لینوکس به عنوان هسته استفاده کنیم ، به ما پیشنهاد میشه که بریم و از لینکر ، کامپایلر و شلی که پروژه گنو ایجاد کرده استفاده کنیم (بخاطر هماهنگی بیشتر با لینوکس).

پس نیاز داریم ابزارهایی مثل bash, gcc, ld, vim , ...  رو بسازیم و در کنار هسته قرار بدیم.

در مورد پیکربندی هسته ، هسته لینوکس ماژولار هست ، پس اگر بخوایم کمی نوآوری به خرج بدیم باید پچ و ماژولهای جدید براش بنویسیم. اگر هم حوصله یا دانش نداریم ، میتونیم سایر پچ ها و ماژول ها رو بهش اضافه کنیم.

وقتی همه چیز کاملا کنار هم چیده شد ، یک سیستم عامل - که اینجا توزیعی از سیستم عامل و هسته دیگری هست - ایجاد شده. نتیجه هم میشه یک توزیع :).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین سجاد !

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • کدرز
یه چیزی هم اینجاست:
Modules-in-Linux fa .pdf (1.4 MB)
https://mega.co.nz/#!xdBHUBDB!N__wXh_mOaENDU2a1SEC9QVWiTlmpUaGUACaGcbXNM0