انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چه مقدار از اندروید لینوکس است؟!  (دفعات بازدید: 4579 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
چه مقدار از اندروید لینوکس است؟!
« : 24 اردیبهشت 1392، 11:46 ق‌ظ »
Godisnowhere

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
پاسخ : چه مقدار از اندروید لینوکس است؟!
« پاسخ #1 : 24 اردیبهشت 1392، 01:19 ب‌ظ »
من مدیر یا مسئول این انجمن نیستم، عمل کاربران هم به من هیچ ربطی نداره. فقط یک توصیه دارم:
انجمن رو با لینکهای خبری به سایت های انگلیسی پر نکنید. این انجمن فارسی هست و قراره مطالبی که داخلش گذاشته میشه فارسی باشه. شما هر روز ۵۰ تا تاپیک میزنید و به یه سایت خارجی لینک میدید. اینجا اکثر کاربرا زبان انگلیسیشون قوی نیست و نمیتونن این مطالب رو بخونن. اگه زحمت ترجمه رو بکشید و بذارید توی وبلاگ شخصیتون و اونوقت به وبلاگتون لینک بدید، خیلی عالی میشه. الان این لینکهایی که دادید عملا بی فایده هستن و مطمئنا هیچکس نگاشون نمیکنه. Don't waste your time (وقت خودتون رو تلف نکنید  8))

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
« پاسخ #2 : 24 اردیبهشت 1392، 01:52 ب‌ظ »
انگلیسیتونو قوی کنید!
اتفاقا این جور لینکا مفید هستن

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #3 : 24 اردیبهشت 1392، 02:00 ب‌ظ »
دوست عزیز حرف شما درسته اما متاسفانه تولید علم به زبان فارسی بسیار کمه و واقعا شاید هم نیازی نباشه. اون وقتی رو که شما صرف ترجمه میکنی، میتونی صرف کارهای مفیدتر بکنی. من تا حدی که همیشه امکان داشته بخشی از خبر رو ترجمه میکردم همیشه اما انبار همه‌ی مطلب به زبان ساده در متن نوشته شده.
اگر این مطلب گذاشته نمیشد بهتر بود یا اینکه حالا گذاشته شده؟
اگه بذاریم انجمن سوت و کور بشه بهتره یا اینکه همین چند تا لینک خبری گذاشته بشه؟
مدیرها و ناظرها و کاربرای قدیمی هم که اصلا مطلبی نمیذارن.

در این مورد قبلا بحث شده. عرض کردم حرف شما درسته اما ترجمه بسیار وقت گیره و البته تقریبا بی‌فایده و وقت‌گیر. اگه یه کابر لینوکس نتونه از منابع زبان‌های دیگه استفاده کنه، کارش خیلی سخت میشه. بیشتر بچه‌های اینجا از قشر تحصیل کرده هستند که لااقل در دانشگاه درسی به اسم زبان تخصصی رو پاس کرده‌اند یا میکنند. حالا شما مقایسه کنید این متن سخت‌تره یا اون متن‌ها؟
اگر شما دقدقه‌ی این کار رو دارید، بفرمایید این گوی و این هم میدان، تا اونجایی رو که میتونید خلاصه کنید یا ترجمه، یا اینکه یه مطلب بذارید اما ایراد گرفتن دردی از جامعه‌ی بی‌سواد ما کم نمیکنه.
در پایان فکر میکنم اگه چند تا مطلب با بار علمی بیشتر گذاشته بشه بهتره در مقایسه با همون وقت که برای مطلب یه ترجمه شده گذاشته بشه.
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1392، 02:07 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #4 : 24 اردیبهشت 1392، 02:06 ب‌ظ »
من هم موافقم که بهتره مقاله‌های فارسی در انجمن معرفی بشند، ولی اگر چنین مقاله‌هایی خیلی کم باشند، تنها چاره معرفی مقاله‌های انگلیسی است. بیشتر چیزهایی که فاراب زحمت می‌کشه و این جا معرفی می‌کنه رو من خودم از کانال‌های دیگه می‌خونم، و انصافاً می‌تونم بگم که فاراب خیلی چیزهای خوبی رو برای معرفی در انجمن انتخاب می‌کنه.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #5 : 24 اردیبهشت 1392، 02:09 ب‌ظ »
ولی می‌تونیم یه قراری بگذاریم که هر کس  موضوع‌هایی شبیه اینی که توش هستیم رو دید و مطلب انگلیسی رو خوند و خوشش اومد، یک پاسخ بنویسه و توش دست‌کم چند خط کوتاه از ترجمهٔ مطلب رو بنویسه. شاید خود من از این به بعد این کار رو بکنم.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #6 : 24 اردیبهشت 1392، 02:20 ب‌ظ »
ولی می‌تونیم یه قراری بگذاریم که هر کس  موضوع‌هایی شبیه اینی که توش هستیم رو دید و مطلب انگلیسی رو خوند و خوشش اومد، یک پاسخ بنویسه و توش دست‌کم چند خط کوتاه از ترجمهٔ مطلب رو بنویسه. شاید خود من از این به بعد این کار رو بکنم.

اصلا فایده‌اش چیه؟ کل دنیا رو که نمیشه ترجمه کرد! الان google translate و هزارتا دیکشنری و سرویس آنلاین و آفلاین هست. اما ما تنبلیم. نه خودمون میریم دنبال تقویت زبانمون، نه چیزی تولید میکنیم، نه حتی حال داریم ترجمه‌اش رو نگاه کنیم.
هر چی میگذره هم بدتر میشه.
اینم ترجمه گوگل:
http://translate.google.com/translate?sl=id&tl=fa&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.efytimes.com%2Fe1%2Ffullnews.asp%3Fedid%3D106042&act=url

سخت بود؟
Godisnowhere

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #7 : 24 اردیبهشت 1392، 02:38 ب‌ظ »
ماشالا گوگل اسم محصولات خودشم درست ترجمه نمیکنه
من توصیه میکنم از بابیلون استفاده کنید این گوگل واقعا مزخرف هست ترجمش
نقل‌قول
ما همه می دانیم که اندیشه یک نسخه اصلاح شده از لینوکس است. اما چگونه بسیاری از این اندیشه اند که چگونه های مختلف این نوع از لینوکس است. خوب، در اینجا پاسخ. رابرت عشق، مهندس نرم افزار در گوگل به برخی از حقایق جالب در مورد اندیشه با فوربس به اشتراک گذاشته می شود.

برای شروع، عشق سهام که به ایجاد آندروید، اصلاحات بسیار اساسی به هسته لینوکس ساخته شده است. "اکثر سیستم های جاسازی شده roomates من مشغول به کار در تغییرات شدید به هسته، کاربر تنها فضا را ترک به تنهایی - به عنوان مثال، به شدت اصلاح شده" بیدرنگ "هسته اما X11 برای یک رابط کاربری گرافیکی را ساخته اند،" او اضافه شده است.

عشق می گوید که اندیشه داده شده است دقیقا درمان مخالف است. در حالی که تغییرات بسیار کمتر ساخته شده به هسته وجود دارد شده اند، یک نگاهی از نزدیک تنها "بر خلاف هر سیستم یونیکس دیگر فضای کاربر کاملا" آشکار خواهد شد. رفتن یک سر گام، او توضیح می دهد که فضای کاربر آندروید بسیار متفاوت از لینوکس سهام است و به راحتی می توانیم دولت اظهار داشت: "اندیشه است به هیچ وجه یک سیستم لینوکس، به جز هسته".

سهام عشق لیست اجمالی از تغییراتی است که آنها را به هسته لینوکس ساخته شده است:
- Ashmem (اندیشه حافظه به اشتراک گذاشته شده)، یک سیستم حافظه داخلی مبتنی بر فایل است.
- بند، ارتباط بین فرایند (IPC) و فراخوانی روال از راه دور (RPC) سیستم.
- چوب، مکانیزم ورود به سیستم در هسته با سرعت بالا بهینه سازی شده برای می نویسد.
- شبکه های پارانوئید، مکانیزمی برای محدود کردن شبکه I / O به فرآیندهای خاص.
از - Pmem (حافظه فیزیکی)، یک راننده برای نقشه برداری از تکه های زیادی از حافظه فیزیکی را در فضای کاربر است.
- قاتل وایکینگ، جایگزینی است که پیاده سازی "حداقل تازگی استفاده می شود روند کشتن" منطق OOM قاتل آندروید تحت شرایط کم حافظه است.
- Wakelocks، منحصر به فرد راه حل های مدیریت قدرت اندیشه، در حالت پیش فرض از دستگاه roomates خواب و اقدام صریح لازم است (از طریق wakelock) برای جلوگیری از آن است.
همون اینگلیسیش گویا تره  ;D
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین behzadkhafan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
« پاسخ #8 : 24 اردیبهشت 1392، 03:03 ب‌ظ »
 ;D

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #9 : 24 اردیبهشت 1392، 06:49 ب‌ظ »
ما همه می دانیم که اندیشه یک نسخه اصلاح شده از لینوکس است. اما چگونه بسیاری از این اندیشه اند که چگونه های مختلف این نوع از لینوکس است. خوب، در اینجا پاسخ. رابرت عشق، مهندس نرم افزار در گوگل به برخی از حقایق جالب در مورد اندیشه با فوربس به اشتراک گذاشته می شود.

برای شروع، عشق سهام که به ایجاد آندروید، اصلاحات بسیار اساسی به هسته لینوکس ساخته شده است. "اکثر سیستم های جاسازی شده roomates من مشغول به کار در تغییرات شدید به هسته، کاربر تنها فضا را ترک به تنهایی - به عنوان مثال، به شدت اصلاح شده" بیدرنگ "هسته اما X11 برای یک رابط کاربری گرافیکی را ساخته اند،" او اضافه شده است.

عشق می گوید که اندیشه داده شده است دقیقا درمان مخالف است. در حالی که تغییرات بسیار کمتر ساخته شده به هسته وجود دارد شده اند، یک نگاهی از نزدیک تنها "بر خلاف هر سیستم یونیکس دیگر فضای کاربر کاملا" آشکار خواهد شد. رفتن یک سر گام، او توضیح می دهد که فضای کاربر آندروید بسیار متفاوت از لینوکس سهام است و به راحتی می توانیم دولت اظهار داشت: "اندیشه است به هیچ وجه یک سیستم لینوکس، به جز هسته".

سهام عشق لیست اجمالی از تغییراتی است که آنها را به هسته لینوکس ساخته شده است:
- Ashmem (اندیشه حافظه به اشتراک گذاشته شده)، یک سیستم حافظه داخلی مبتنی بر فایل است.
- بند، ارتباط بین فرایند (IPC) و فراخوانی روال از راه دور (RPC) سیستم.
- چوب، مکانیزم ورود به سیستم در هسته با سرعت بالا بهینه سازی شده برای می نویسد.
- شبکه های پارانوئید، مکانیزمی برای محدود کردن شبکه I / O به فرآیندهای خاص.
از - Pmem (حافظه فیزیکی)، یک راننده برای نقشه برداری از تکه های زیادی از حافظه فیزیکی را در فضای کاربر است.
- قاتل وایکینگ، جایگزینی است که پیاده سازی "حداقل تازگی استفاده می شود روند کشتن" منطق OOM قاتل آندروید تحت شرایط کم حافظه است.
- Wakelocks، منحصر به فرد راه حل های مدیریت قدرت اندیشه، در حالت پیش فرض از دستگاه roomates خواب و اقدام صریح لازم است (از طریق wakelock) برای جلوگیری از آن است.
به درد استفاده به جای lorem ipsum می‌خوره.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #10 : 24 اردیبهشت 1392، 10:32 ب‌ظ »
چطور میشه از دیکشنری های بابیلون در لینوکس استفاده کرد؟
اخیرا شنیدم که دیگه گلدن دیکت پشتیبانی نمی کنه.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #11 : 24 اردیبهشت 1392، 10:50 ب‌ظ »
چطور میشه از دیکشنری های بابیلون در لینوکس استفاده کرد؟
اخیرا شنیدم که دیگه گلدن دیکت پشتیبانی نمی کنه.

stardict نصب کن. ساپورت میکنه. خواستی فایل دیکشنریشو دارم.
Godisnowhere

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #12 : 25 اردیبهشت 1392، 09:05 ق‌ظ »
علی هردان  چون این بخش انجمن لینک های خبری هست مشکلی وجود نداره و خیلی از این لینک ها که دوستان میزارن هم جالبه و دستچین شده هست. البته هر کس بنا بر وقت و حوصله ای که داره میتونه یه توضیح و یا خلاصه از خبری که خونده را هم بنویسه و یا میتونه ننویسه و مشکلی وجود نداره ;)

فارسی یا انگلیسی بودن لینک یه خبر هم بستگی به منبع تولید خبر داره و محدودیتی دربارش در قوانین انجمن نیست.  :)
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #13 : 25 اردیبهشت 1392، 09:33 ق‌ظ »
عزیزم lorem ipsum یه متن به زبون «لاتین» هست که معنی‌دار هست  ](*,)

http://en.wikipedia.org/wiki/Lorem_Ipsum

نکته: منظورم از زبون لاتین، خود زبون «لاتین» هست و نه انگلیسی! آخه دیدم که بعضی‌ها به انگلیسی می‌گن لاتین.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #14 : 25 اردیبهشت 1392، 11:16 ق‌ظ »
عزیزم lorem ipsum یه متن به زبون «لاتین» هست که معنی‌دار هست  ](*,)

شما که انگلیسیتون خوبه بفرمایید این جمله یعنی چه؟ :D
نقل‌قول
The lorem ipsum text is typically a section of a Latin text by Cicero with words altered, added and removed that make it nonsensical in meaning and not proper Latin.
نقل قول از:
===============
بعدشم من اصلا کاری به بامعنی بودن یا نبودنش نداشتم. کاربردش منظورم بود.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92