انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رفتن یا نرفتن به ۱۳.۰۴؟؟؟  (دفعات بازدید: 2636 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
پاسخ : رفتن یا نرفتن به ۱۳.۰۴؟؟؟
« پاسخ #15 : 25 اردیبهشت 1392، 07:26 ب‌ظ »
هیچ اتفاقی برات نمیفته. از اوبونتو استفاده کن و لذت ببر. میتونی لنز آمازون رو پاک کنی. به همین سادگی.

من این چند تا فرمان رو در یک پروندهٔ متنی دارم و هر بار بعد از نصب اوبونتو اجراشون می‌کنم. برای پاک کردن چیزهایی از اوبونتو که دوست ندارم:
sudo apt-get remove unity-webapps-common xul-ext-unity unity-lens-shopping
و برای نصب برنامه‌هایی که لازم دارم برای کارهام:
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade

sudo apt-get install vim gnuplot gnuplot-x11 gnuplot-doc build-essential nautilus-open-terminal ubuntu-restricted-extras xul-ext-calendar-timezones xul-ext-gdata-provider xul-ext-lightning gimp inkscape texmaker chromium-browser vlc texlive-xetex texlive-publishers texlive-latex-recommended texlive-generic-extra texlive-lang-arabic goldendict ttf-farsiweb ttf-liberation ttf-linux-libertine cheese

از وقتی که این‌ها رو یه جایی ذخیره کردم، نصب اوبونتو و آماده‌کردنش برای کار خیلی خیلی برام آسون شده.

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 340
« پاسخ #16 : 25 اردیبهشت 1392، 09:54 ب‌ظ »
اخه حرف های استالمن راجع به انحراف اوبونتو از FSF منو به فکر فرو برد
بعد این هم هست که اگر یه بار از این لنزها استفاده شد چه تضمینی وجود داره یه جای دیگه هم یه همچین چیزی رو بکار نبره؟
خب دوست ندارم بعنوان کالا به من نگاه بشه و اطلاعاتم فروخته بشه
حداقل توسط کسانی که دایعه آزادی دارند
حس احمق بودن به ادم دست میده
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1392، 10:59 ب‌ظ توسط mhch »
در این زمانه بی های و هوی و لال پرست
خوشا بحال کلاغای قیل و غال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده میافتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
هنوز زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردمان زوال پرست

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #17 : 26 اردیبهشت 1392، 12:39 ق‌ظ »
اخه حرف های استالمن راجع به انحراف اوبونتو از FSF منو به فکر فرو برد
بعد این هم هست که اگر یه بار از این لنزها استفاده شد چه تضمینی وجود داره یه جای دیگه هم یه همچین چیزی رو بکار نبره؟
خب دوست ندارم بعنوان کالا به من نگاه بشه و اطلاعاتم فروخته بشه
حداقل توسط کسانی که دایعه آزادی دارند
حس احمق بودن به ادم دست میده
بیشتر تحقیق کن که این جس رو نداشته باشی
شما گویا سر تیتر خبر ها رو میخونی بعد میشینی تحلیل میکنی  :o
یه کار هست آدم های بی شعور (اگه نخوام بگم آشغال) روزنامه نویس و مطلب نویس و اینا انجام میدن
اسمش هست انتخاب تیتر جنجالی
شما تیتر ها رو میخونی فکر میکنی جریان چیه
آقا خیالت راحتاوبونتو هیچ مشکلی نداره هیچ خطری نداره هیچ اطلاعاتی از شما منتشر نمیشه
در ضمن مگه شما میخوای روی سرور نصب کنی که اینقدر میترسی از عدم پایداری و ...
آپدیت کن به ۱۳.۰۴
عدم پشتیبانی هم چیزی نیست که فکر میکنی بری رو هوا در ضمن اون موقع که ۱۳.۱۰ اومد آپدیت میکنی به اون
الان هستن خیلی سرور هایی که روشون اوبونتو ۱۳.۰۴ نصبه !
در ضمن گنو لینوکس آپدیت نشده از ویندوز نا امن تر نیست کی میگه این حرف ها رو !؟  :o
کلا دو جور آپدیت داریم
گاهی یه مشکلی یه باگ امنیتی شناسایی میشه تو یه نرم افزار سریع پچ میشه و با آپدیت و یا گرفتن پچ مشکلش حل میشه
گاهی هم یه سری قابلیت های جدید میاد و چیز های جدیدی استفاده میکنن
البته با اضافه کردن و استفاده از چیز های جدید ممکنه یه سری ایراد ها و باگ هایی به وجود بیان که ناشناخته باشن
شکا بری مثلا دبیان نصب کنی از بسته ها و نرم افزار هایی که قدیمی هستن و مال چند سال پیش هست و کلی برسی شدن تست شدن و باگ هاشون رفع شده داری استفاده میکنی پس فکر نکن که به روز بودن یعنی امنیت مثلا دبیان از فایرفاکس ۱۰ استفاده میکنه الان
-
در کل برای این که همیشه بدون مشکل باشی یه سری ها میرن سراغ نرم افزار های قدیمی که تست شدن حسابی و مشکلی ندارن و یه سری ها هم میرن سراغ جدید ترین ها که توشون مشکلات حل شده
سعی کن این وسط ها نمونی :)‌ البته بازم میگم اینقدری که شما فکر میکنی مسئله حاد نیست
برای یه کاربر خونگی هم اصلا این چیز ها نباید مهم باشه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #18 : 26 اردیبهشت 1392، 01:12 ق‌ظ »

یه کار هست آدم های بی شعور (اگه نخوام بگم آشغال)
خوب شد نگفتی :دی
استالمن به این فکر کرده بود که چجوری وقتی تو لنزی سرچ میکنیم ساجسشن آمازون میاد؟خوب مشخصه! بدونه فرستاده شدنه اطلاعات چجوری میخواد ساجسشن بده؟ استالمن مشکلش با اوبونتو این بود که اوبونتو در مورد فرستادن اطلاعات چیزی منتشر نکرده بود که آخر گفت اوبونتو جاسوس افزاره و در نهایت بی ادبی یکی از مدیران انجمن اوبونتو رو تحویل گرفت و ... که بعد از این همه حاشیه عذرخواهی کرد
دیگه فکر نکنم کسی با اوبونتو مشکلی داشته باشه بعد از اون عذر خواهی

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
« پاسخ #19 : 26 اردیبهشت 1392، 01:17 ب‌ظ »
این بحث به نظر من مثل این میمونه که یه کسی که داره از کامپیوترش فقط برای فیسبوک رفتن استفاده میکنه بخواد یه فایروال سخت افزاری بگیره بزاره بغل سیستم و یه کسپراسکی Pure هم نصب کنه شاید یه روزی خواست فلشی چیزی نصب کنه به سیستم :P :P :o ;D

ما الان اگر یه گاهی به یوتیوب بندازیم کاملاً متوجه میشیم که هممون با سرچ هایی که توی گوگل میزنیم از رنگی که خوشمون میاد بگیر تا اینکه با چه افراد ارتباط صمیمانه ای داریم یا اینکه حتی کی بهمون خیانت کرده :)))) و یا اینکه چه کاره هستیم رو میدونن! از اکانت هایی که باز میکنیم تا ایمیل هایی که میدیم و یا عکس هایی که روی فیسبوکمون میزاریم این مسائل رو حتی عقایدمون رو میفهمن! Data-Mining تقریباً همینه! این اطلاعات در کلیپ های زیادی تحت عنوان Human Cluster Storm در شبکه ها زیاد پخش شده ...!

پس نگران این نباشین که شما توی لنز اوبونتو چی سرچ میزنین! کسی با ما کاری نداره! کسی هم که بخواد کار خیلی خفن بکنه اصلاً از این چیزا استفاده نمیکنه! البته به نظر من!
پس با خیال راحت از اوبونتو نسخه ی 13.04تون لذت ببرین و حرف های استالمن و کنونیکال رو به دید اینکه دوتا غول و نابغه چطوری مذاکره میکنن ببینین و بیشتر یادبگیرین تا تحت تاثیر قرار بگیرین! :)
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1392، 01:18 ب‌ظ توسط TESLAA »
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #20 : 26 اردیبهشت 1392، 01:25 ب‌ظ »
این بحث به نظر من مثل این میمونه که یه کسی که داره از کامپیوترش فقط برای فیسبوک رفتن استفاده میکنه بخواد یه فایروال سخت افزاری بگیره بزاره بغل سیستم و یه کسپراسکی Pure هم نصب کنه شاید یه روزی خواست فلشی چیزی نصب کنه به سیستم :P :P :o ;D

ما الان اگر یه گاهی به یوتیوب بندازیم کاملاً متوجه میشیم که هممون با سرچ هایی که توی گوگل میزنیم از رنگی که خوشمون میاد بگیر تا اینکه با چه افراد ارتباط صمیمانه ای داریم یا اینکه حتی کی بهمون خیانت کرده :)))) و یا اینکه چه کاره هستیم رو میدونن! از اکانت هایی که باز میکنیم تا ایمیل هایی که میدیم و یا عکس هایی که روی فیسبوکمون میزاریم این مسائل رو حتی عقایدمون رو میفهمن! Data-Mining تقریباً همینه! این اطلاعات در کلیپ های زیادی تحت عنوان Human Cluster Storm در شبکه ها زیاد پخش شده ...!

پس نگران این نباشین که شما توی لنز اوبونتو چی سرچ میزنین! کسی با ما کاری نداره! کسی هم که بخواد کار خیلی خفن بکنه اصلاً از این چیزا استفاده نمیکنه! البته به نظر من!
پس با خیال راحت از اوبونتو نسخه ی 13.04تون لذت ببرین و حرف های استالمن و کنونیکال رو به دید اینکه دوتا غول و نابغه چطوری مذاکره میکنن ببینین و بیشتر یادبگیرین تا تحت تاثیر قرار بگیرین! :)
کاملا درسته الان گوگل و فیس بوک بیشتر از پدر مادرم منو میشناسن :) جدی میگم ولی برام مهم نیست  ;D
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 26 اردیبهشت 1392، 02:02 ب‌ظ »
حرفات منو یاد یه خاطر تو بانک انداخت
یارو کلی تو صف وایساد نوبتش که شد بهش گفتن از امروز به بعد این کاری که شما میخوای رو انجام نمیدیم بخش نامه شده
یارو هم گفت این همه وایسادم حالا میگید حداقل یه اطلاعیه میچسبوندید
رئیس شعبه گفت اگر میچسبوندیم هم نمیخوندید
استدلالت مثل رئیس شعبس
چه ربطی داره
من باید روند امنیت رو تا حدی که از دست من برمیاد رعایت کنم

رسیده ها چه غریب و نچیده میافتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
هنوز زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردمان زوال پرست

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
« پاسخ #22 : 26 اردیبهشت 1392، 06:22 ب‌ظ »
حرفات منو یاد یه خاطر تو بانک انداخت
یارو کلی تو صف وایساد نوبتش که شد بهش گفتن از امروز به بعد این کاری که شما میخوای رو انجام نمیدیم بخش نامه شده
یارو هم گفت این همه وایسادم حالا میگید حداقل یه اطلاعیه میچسبوندید
رئیس شعبه گفت اگر میچسبوندیم هم نمیخوندید
استدلالت مثل رئیس شعبس
چه ربطی داره
من باید روند امنیت رو تا حدی که از دست من برمیاد رعایت کنم

البته کهمن طوری حرف زدم که به تاپیک پایبند باشه!
ولی مسئلهاینه که اگر شما انقدر به این روندامنیت علاقه مندید و براتون مهم هست پس بهتره با این تفاسیر و حتی مسایل دیگه ای هم که جدیداً در مورد استالمن و کنونیکال اتفاق افتاده شما اصلاً واسه خودتون سر درد نیارین و با دلهره به سمت اوبونتو نرین بهتره! اگر میخواین میتونین از Mint استفاده کنین که بر پایه دبیان هست اونهم اگر دبیانی میخواین و یا از فدورا که اون هم باز یه فروم فارسی به نام پارسیدورا داره و توی اون توزیع هم اگر مشکلی داشتید اونجا افراد زیادی که حتی مشترکن هم توی این فروم هم اونجا فعالیت میکنن مثل جادی هستن که میتونن بهتون جواب بدن. منظورم اینه که محدود نیستین که به خاطر اینکه یه اوبونتو.آی آر وجود داره و فارسی هست فکر کنید اگر از توزیع دیگری استفاده کنیدو دچار مشکل بشید کسی نتونه بهتون پاسخی بده
ولی خب اینجور مسایل دزدی اطلاعات و پایش آماری و تحلیل هایی که روی اطلاعات کاربران انجام میشه اجتناب ناپذیره و من هم خودم مثال بانکتون رو متوجه نشدم ربطش رو به حرف خودم چون من بیشتر منظورم این بود که آقا این سیستم های بزرگ به قول دوستمون مارو از مادرمون بهتر میشناسن حالا صرفاً یه سرچ دنبال نرم افزار موزیک یا داکیومنت ما یا یه اسم کتاب و قرار گرفتن اون توی سرور دیگه ای فکر نمیکنم امنیتی بخواد بخطر بندازه یا کسی رو آزرده خاطر کنه ...
رک بگم این حرف قطعاً هست که همچین اطلاعاتی بابت آمارگیری ها اگه نه همیشه ولی تا یه مدتی سر بحث های تحلیلی و آماری توسط افراد خاص یا حتی کسب و کارهای بزرگ 100 درصداستفاده میشن ولی اهمیتی ندارن! چون اونها هم به خاطر نزدیک شدن به این هدف که کاربران بتونن با یه Keyword یا کلیک به نتیجه دلخواهشون برسن مصرف میشن نه ترور من!!!!
 ;)
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 27 اردیبهشت 1392، 12:32 ق‌ظ »
شاید کلا رفتم خوده دبیان
 ???