انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: موزیلا فایرفاکس 21 برای دانلود آماده است، تابع Do Not Track بهبود یافته  (دفعات بازدید: 1226 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748

نسخه ی نهایی شاخه 21.X فایرفاکس توسط موزیلا برای لینوکس جهت دانلود در دسترس قرار گرفته است.

http://linux.softpedia.com/get/Internet/HTTP-WWW-/Mozilla-Firefox-Stable-20864.shtml

منبع: Softpedia

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
برتری هاش نسبت به نسخه ی 20 چی هست؟چرا اینقدر طول کشید؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
من که رو ۲۲ هستم ولی تغیر چندانی نداشه ::)
کلا نسخه های ۱۸ و ۲۰ انقلابی بودن یعنی سرعتشون خیلی بالا رفته
هنوز تا ۲۲ که تغیر انقلابی روش ندادن
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
نسخه بیست و یکم مرورگر محبوب فایرفاکس امروز (چهارشنبه) رسما معرفی شد. کاربران و علاقمندان به این مرورگر متن باز، از هم اکنون می‌توانند مرورگر خود را به آخرین نسخه ارتقاء دهند. هنوز توضیحات رسمی از تغییرات صورت گرفته در این نسخه منتشر نشده است. در ادامه با این مقاله از زومیت همراه باشید.
نسخه ۲۱ مرورگر فایرفاکس امروز به طور رسمی منتشر شد. علاقمندان می‌توانند نسخه دسکتاپ مرورگر خود را به روز رسانی کنند. علاوه بر این موزیلا به طور خودکار مرورگر کاربران را به روز خواهد کرد.
برخی از تغییرات صورت گرفته در Firefox 21 به شرح زیر هستند:

- رابط‌کاربری سه‌حالته برای ویژگی Do Not Track (جدید)

- درج و نمایش راهنمای کاربر، برای بهبود عملکرد اپلیکیشن‌های Startup در صورت نیاز (جدید)

- بررسی اولیه سلامت فایرفاکس (بهبودیافته)

- قابلیت بازخوانی Thumbnailهای پاک شده در تب جدید (بهبودیافته)

- تغییرات در CSS-moz-user-select:none برای سازگاری بیشتر با webkit-user-select:none-

- پشتیبانی از المنت <main> در HTML 5

- بهبود عکس‌العمل بعضی از کلیدها پس از فشرده شدن (باگ اصلاح شده)

بر اساس اعلام موزیلا نسخه دسکتاپ جدید، شامل بهبودهایی در حساب‌های‌کاربری چندگانه شبکه‌های اجتماعی از طریق API موزیلا نیز شده است. این ویژگی به توسعه‌دهندگان شبکه‌های اجتماعی امکان می‌دهد، اپلیکیشن‌های خود را مستقیما در فایرفاکس پیاده نموده و یکپارچه‌سازی  بهتری با این مرورگر متن‌باز داشته باشند. این ویژگی به کاربران امکان می‌دهد بدون نیاز با بازکردن تب‌ جدید آخرین بروز رسانی‌های شبکه‌‌‌های اجتماعی خود را در Toolbar مشاهده نمایند.

نویسنده: مجید خنیفر
منبع: zoomit