انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه در اوبونتو فونت ها را Smooth کنیم  (دفعات بازدید: 3568 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
آیا با خواندن نوشته ها در اوبونتو مخصوصا با فایرفاکس مشکل دارید؟ آیا شما هم مثل من همیشه برای دیدن نوشته های فارسی، باید آنها را چند درجه درشت کنید تا خوانا باشند؟ تمام فونت ها را امتحان کرده اید ولی به نتیجه نرسیده اید؟
در این آموزش یا بهتر بگویم ترفند بسیار ساده قصد دارم روشی را به شما بگویم که بوسیله ی آن قابلیت font smoothing که به صورت پیش فرض در اوبونتو غیر فعال است را فعال کنید.

قبل:

بعد:

۱- ابتدا یک فایل در پوشه ی خانگی با دستور زیر بسازد:
gedit ~/.fonts.conf

حالا مقادیر زیر را عینا در آن کپی کنید و در نهایت فایل را ذخیره کنید.
<?xml version="1.0"?>
<!DOCTYPE fontconfig SYSTEM "fonts.dtd">
<fontconfig>
  <match target="font">
    <edit name="autohint" mode="assign">
      <bool>true</bool>
    </edit>
  </match>
</fontconfig>

۲- دستور زیر را در ترمینال اجرا کنید:
sudo ln -sf /etc/fonts/conf.avail/10-autohint.conf /etc/fonts/conf.d/

بسیار خوب تمام شد. حالا فقط کافی است یک بار log out و log in کنید تا نتیجه را ببینید. پیشنهاد می کنم با google reader شروع کنید!
اگر دقت کرده باشید حالا نوشته ها بسیار خواناتر شده اند. و چشم شما را در خواندن متن های فارسی ریز در وب، اذیت نمی کنند.
« آخرین ویرایش: 02 مهر 1387، 09:32 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
ایول فاراب. خیلی باحال بود.  \\:D/
این پستهات داره دیوونم میکنه.  :P :P

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام فاراب جان اقا دمت گرم بازم ترکوندی من یه مدت پیش یه پستی زده بودم درباره مشگل عدم شفافیت در گنوم جهت اطلاع kde اینجوری نیست خلاصه راه حلی ندیدم تا این پست تو که بعد اجرای این دستورات قضیه تقریبا حل شد البته هنوز اون شفافیت مورد نظر نیست ولی خیلی بهتر شده

اها راستی فاراب گوشی گوگل بالاخره تو یک کنفران که بطور زنده تو دنیا پخش شد عرضه شد اگه میخوای کلی اطلاعات راجع بهش بخونی برو تو این سایت

http://www.narenji.ir

تا بعد

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
سلام فاراب جان اقا دمت گرم بازم ترکوندی من یه مدت پیش یه پستی زده بودم درباره مشگل عدم شفافیت در گنوم جهت اطلاع kde اینجوری نیست خلاصه راه حلی ندیدم تا این پست تو که بعد اجرای این دستورات قضیه تقریبا حل شد البته هنوز اون شفافیت مورد نظر نیست ولی خیلی بهتر شده

اها راستی فاراب گوشی گوگل بالاخره تو یک کنفران که بطور زنده تو دنیا پخش شد عرضه شد اگه میخوای کلی اطلاعات راجع بهش بخونی برو تو این سایت

تا بعد

سلام.
ممنونم، لذت بردم...
Godisnowhere

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997

تا بعد

سلام
الان مي خواستم همينو بگم.( در مورد تصوير غير شفاف)
دست فاراب درد نكنه.
موفق باشيد

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
مرسی خیلی عالی بود و بدردم خورد . مخصوصا برا منی که از ناحیه چشم جانباز راه اوبنتو شدم .
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
مرسی خیلی عالی بود و بدردم خورد . مخصوصا برا منی که از ناحیه چشم جانباز راه اوبنتو شدم .
:D
حالا خوب شد مثل من هنوز شهيد نشدي و گرنه عكس هردومون رو wallpaper‌ مي كردن توي اوبونتو 9.04
موفق باشي

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
 =D> ;D :D :D :D  خیلی جالب بود . خیلی
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.