متاسفانه منم مشکل مودم دارم، یعنی مجبورم با همون سرعت 14 کیلوبیت بسوزم و بسازم که البته دیدم فایده نداره و کلا بیخیال اینترنت شدم (تو لینوکس الیته).
هنوز ویندوز رو کنار لینوکس استفاده میکنم، ویندوز رو بخاطر اینترنت و بعضی از بازیها و یک سری نرم افزار تخصصیش که تو لینوکس نیست و سایر کارها (در واقع 80 در صد موارد) توی لینوکس هستم.
واسه دانلود کردن بسته ها برای اینکه به مشکل وابستگی ها بر نخوریم، بهترین راه همین چیزیه که این پایین میگم:
1) برنامه synaptic رو اجرا میکنیم و هر بسته ای که دلمون میخواد نصب کنیم رو انتخاب میکنیم.
2) روی دکمه Apply کلیک میکنیم تا اون بسته ها رو برامون نصب کنه (میدونم، درسته به اینترنت وصل نیستیم و قرار هم نیست که از لینوکس واسه دانلود استفاده کنیم!)
3) در پنجره جدیدی که باز میشه، لیست بسته هایی که قرار نصب بشه یا آپدیت بشه رو نمایش میده و همچنین مقدار اندازه فایلهایی که باید از اینترنت دانلود بشه. در این پنجره روی دکمه Yes کلیک میکنیم (الان لینوکس کنارم نیست، شایدم اسم دکمش Ok بود) در اینصورت شروع میکنه به دانلود بسته ها.
4) اما چون به اینترنت وصل نیستیم (یا نمیتونیم وصل بشیم) پس بهمون یک اخطار میده که نتونسته بسته ها رو دانلود کنه و میپرسه که "آیا ادامه بدم؟" که ما هم میگیم "نه".
5) بعدش یک پنجره به نمایش در میاد که لیست بسته هایی که نتونسته دانلود کنه رو به نمایش میگذاره! و ما هم همین رو میخواستیم، لیست بسته هایی که باید دانلود بشه به همراه آدرس URL شون. تمام لیست رو انتخاب میکنیم و توی یه فایل متنی (مثلا به نام packages) کپی اش میکنیم.
6) با دستور زیر، لینک بسته ها رو از اون فایل متنی میکشیم بیرون و توی یک فایل متنی دیگه ای (مثلا به اسم pkgslist.lst) ذخیره میکنیم:
cat packages | grep http | cut -d \ -f 5 > pkgslist.lst
7) بعدش فایل متنی فوق (pkgslist.lst) رو کپی میکنیم به پارتیشن ای که ntfs هست و ویندوز میتونه بخونتش. بعد رستارت کرده و به ویندوز میریم. باید از برنامه FlashGet استفاده کنیم یا هر برنامه ی دیگه ای که بتونه لیست لینکهای دانلودی رو از یک فایل بخونه.
فایل pkgslist.lst که حاوی لینک بسته هایی است که باید دانلود بشه رو باید با WordPad باز کنیم (باید با WordPad باشه، با NotePad نه). بعد از اینکه با WordPad بازش کردیم، یک بار روی دکمه Save کلیک میکنیم تا دوباره Save بشه (با اینجام این کار به تمام آخر خط ها کاراکتر انتهای خطی که سازگار با ویندوز هست اضافه میشه).
9) در آخر سر هم برنامه FlashGet رو باز کرده و از منوی FIle گزینه Import List رو انتخاب کرده و همون فایل pkgslist.lst رو بهش معرفی میکنیم و تمام (شروع دانلود).
10) دوباره به لینوکس میریم.
11) فایلها (بسته های deb ای که دانلود شده) رو توی یک پوشه (دایرکتوری) میریزم و اون دایرکتوری رو بعنوان مخزن به برنامه Synaptic معرفی میکنیم (با برنامه dpkg-scanpackages و دستکاری فایل sources.list که راهنمای انجام اینکار و میتونید پیدا کنید).
12) دستور sudo apt-get update رو میزنیم.
13) برنامه synaptic رو اجرا میکنیم و بسته های مورد نیاز (که از تو ویندوز دانلود شدن) رو نصب میکنیم.
من واسه نصب برنامه هام مجبورم اینکار رو بکنم تا دیگه سه ساعت دنبال لینک دانلود و مراقبت از وابستگی ها نباشم!