انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تعهد در قبال نرم افزار  (دفعات بازدید: 1462 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behzadkhafan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
تعهد در قبال نرم افزار
« : 24 اردیبهشت 1392، 11:24 ب‌ظ »
دوستان من موندم که میگن تعهد تو نرم افزار آزاد نیست و چند نفر برای فان اومدن یه چیزی دادن بیرون رفتن :| .

خب باید بگم اون چند نفر **** خوردن که اومدن برای فان چیزی دادن بیرون که چند تا بدبخت از همه جا بی خبر اومدن ازش استفاده کنن.

نمونش همین آقا که BSD رو خودکفا کرده بود تو ایران هنوز به ایمیل من جواب نداده :| .

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
پاسخ : تعهد در قبال نرم افزار
« پاسخ #1 : 25 اردیبهشت 1392، 12:06 ق‌ظ »
تا حالا مجوز GPL رو تا تهش خوندی؟ اگر نخوندی خب اشکال از نویسندهٔ برنامه نیست. پولی هم که به خاطرش ندادی که به خاطرش باهات قرارداد پیشتیبانی ببندند. پس دیگه چی؟

این هم بند پانزدهم جی‌پی‌ال نسخهٔ ۳:

نقل‌قول
Disclaimer of Warranty.

THERE IS NO WARRANTY FOR THE PROGRAM, TO THE EXTENT PERMITTED BY APPLICABLE LAW. EXCEPT WHEN OTHERWISE STATED IN WRITING THE COPYRIGHT HOLDERS AND/OR OTHER PARTIES PROVIDE THE PROGRAM “AS IS” WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EITHER EXPRESSED OR IMPLIED, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. THE ENTIRE RISK AS TO THE QUALITY AND PERFORMANCE OF THE PROGRAM IS WITH YOU. SHOULD THE PROGRAM PROVE DEFECTIVE, YOU ASSUME THE COST OF ALL NECESSARY SERVICING, REPAIR OR CORRECTION.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 25 اردیبهشت 1392، 12:46 ق‌ظ »
خب شما هم ازادی که از چیزی استفاده کنی یا نه. اگه تصمیم گرفتی از چیزی استفاده کنی که می‌دونی پشتیبانی نداره، خب پس یعنی نیازی به پشتیبانی نداری و می‌تونی خودت راهت رو پیش ببری.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #3 : 25 اردیبهشت 1392، 08:47 ق‌ظ »
دوستان من موندم که میگن تعهد تو نرم افزار آزاد نیست و چند نفر برای فان اومدن یه چیزی دادن بیرون رفتن :| .

خب باید بگم اون چند نفر **** خوردن که اومدن برای فان چیزی دادن بیرون که چند تا بدبخت از همه جا بی خبر اومدن ازش استفاده کنن.

نمونش همین آقا که BSD رو خودکفا کرده بود تو ایران هنوز به ایمیل من جواب نداده :| .
اونایی هم که بدون خوندن لایسنس و شرایطش نرم افزار رو دانلود می‌کنن ****... اصلا ولش کن؛ بحث نکنیم بهتره.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین behzadkhafan

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 25 اردیبهشت 1392، 09:48 ق‌ظ »
بزارید بهتون توضیح بدم.

من ایمیل با این مضمون به آدرس webmaster@jabirproject.ir زدم :

نقل‌قول
با سلام.
میخاستم بدانم آیا نیاز به خرید لایسنس و کد خاصی برای این مثلا سیستم عاملتون هست؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #5 : 25 اردیبهشت 1392، 09:53 ق‌ظ »
بزارید بهتون توضیح بدم.

نقل‌قول
با سلام.
میخاستم بدانم آیا نیاز به خرید لایسنس و کد خاصی برای این مثلا سیستم عاملتون هست؟

اولا که ایمیل ها مشخصه. در بخش «تیم» در وبگاهمون میتونید به یکی از اعضای اصلی تیم ایمیل بزنید و ایمیل webmaster نداریم. اون وبگاههایی هم که دارند دکور هست :| .
ثانیا با این لحن حتی اگر ایمیل شما هم دیده بودم جواب نمیدادم.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین behzadkhafan

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 25 اردیبهشت 1392، 09:56 ق‌ظ »
بزارید بهتون توضیح بدم.

نقل‌قول
با سلام.

اولا که ایمیل ها مشخصه. در بخش «تیم» در وبگاهمون میتونید به یکی از اعضای اصلی تیم ایمیل بزنید و ایمیل webmaster نداریم. اون وبگاههایی هم که دارند دکور هست :| .
ثانیا با این لحن حتی اگر ایمیل شما هم دیده بودم جواب نمیدادم.

شما دو حالت بیش ندارید. یا دزد هستید یا کار ناشناخته ای رو به اسم خودتون در میکنید. ساده ترین چیزی که یک سایت داره ایمیل Webmaster هست

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #7 : 25 اردیبهشت 1392، 10:20 ق‌ظ »
این موضوع قفل شد و  بدلیل غیر سودمند بودن حذف خواهد شد.

کاربر behzadkhafan،
در صورت تکرار، دسترسی شما به انجمن، به صورت دائم قطع خواهد شد.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران