انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نیاز به مجوز روت برای خاموش کردن سیستم  (دفعات بازدید: 497 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
نیاز به مجوز روت برای خاموش کردن سیستم
« : 25 اردیبهشت 1392، 01:17 ب‌ظ »
تو ترمینال برای مثلا خاموش کردن سیستم ما مجبوریم پسورد روت رو وارد کنیم تا سیستم خاموش بشه؛ سوالم اینه که چرا تو محیط دسکتاپ برای خاموش کردن سیستم ازمون پسورد روت درخواست نمیشه؟
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
پاسخ : نیاز به مجوز روت برای خاموش کردن سیستم
« پاسخ #1 : 25 اردیبهشت 1392، 02:07 ب‌ظ »
مطمعن نیستم ولی شاید از روش دستور passwd استفاده میکنه . مثلا برای دستور passwd چون باید تو فایل shadow چیزی بنویسه که نوشتنش احتیاج به دست رسی روت لازم داره , میان رو passwd استیکی بیت میزارن . شاید برای اونم این شکلی باشه.
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1392، 07:27 ب‌ظ توسط ali.abry »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4867
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 25 اردیبهشت 1392، 04:15 ب‌ظ »
برایه
برای :)

تو ترمینال برای مثلا خاموش کردن سیستم ما مجبوریم پسورد روت رو وارد کنیم تا سیستم خاموش بشه؛ سوالم اینه که چرا تو محیط دسکتاپ برای خاموش کردن سیستم ازمون پسورد روت درخواست نمیشه؟
خوب توی دسکتاپ اینکار مستقیم توسط دستور halt انجام نمی‌شه، وگرنه باز هم نیاز به دسترسی ریشه داشتید. توی دسکتاپ اینکار توسط D-Bus انجام میشه که پیغام خاموش کردن رو برای ConsoleKit می‌فرسته و ConsoleKit خودش دسترسی ریشه داره و کامپیوتر رو خاموش می‌کنه.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #3 : 25 اردیبهشت 1392، 07:29 ب‌ظ »
برایه
برای :)
درست شد . دارم روش کار میکنم . به نسبت قبلا کمتر اشتباه می کنم.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #4 : 25 اردیبهشت 1392، 07:32 ب‌ظ »
به نظر من فلسفهٔ این کار به سیستم‌های چندکاربره برمی‌گرده. اگر کاربرهای دیگه هم وارد سیستم شده باشند ولی کارهاشون رو ذخیره نکرده باشند، یک کاربر می‌تونه با خاموش کردن سیستم کارهای دیگران رو به فنا بده.

من همین الان می‌شناسم یه دانشگاهی رو که دانشجوهای دکتریش هیچ وقت نمی‌تونن کامپیوترهای خودشون رو خاموش کنند! دلیلش هم اینه که همهٔ کامپیوترها با شبکه به هم وصل هستند و گاهی بعضی از مردم کارهای محاسباتی‌شون رو به کمک پردازندهٔ دستگاه‌های دانشجوهای دیگه اجرا می‌کنند و اگر من کامپیوترم رو خاموش کنم، شبیه‌سازی فلانی ناگهان به فنا می‌ره!