انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کلاینت سافتوار سنتر اوبونتو برای شما هم سنگینه ؟  (دفعات بازدید: 1491 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
اوبونتو سافتوار سنتر فکر کنم که کلا پایتون باشه
تا نسخه ۱۲.۱۰ که از پایتون ۲ و ۳ روی اوبونتو استفاده میشد میگفتم لابد کندی پایتون به این دلیله
ولی از ۱۳.۰۴ که کلا اوبونتو سویچ کرده رو پایتون ۳ و سافتوار سنتر هم به پایتون ۳ نوشته شده انتظار داشتم خیلی بهتر بشه وضعیت ولی کلا خیلی سنگینه
من که بیش از ۲ تا پکیج بخوام نصب کنم از سافتوار سنتر دیونه میکنه و اغلب میرم با ترمینال نصب میکنم که خیلی سریع و راحته حتی بعد دانلود موقع نصب هم اگه از سافتوار سنتر استفاده میکنی کمی زیادی طول میکشه گاهی هم گیر میکنه
میدونم که میشه از سینتاپیک یا ترمینال و ... استفاده کرد ولی میخوام بدونم چرا این سافتوار سنتر اینقدر زیادی سنگینه
تازه امکانات خاصی هم نداره حتی یه بوکمارک کردن ساده هم نداره که برنامه ای رو بعدا بخوای نصب کنی
روی آندروید مثلا بازار هست مشابه همین اوبونتو سافتوار سنتر خیلی سریع و راحت هست تازه فکر کنم کل آیکون ها هم از اینترنت لود میکنه در حالی که این سافتوار سنتر اوبونتو از خود پی سی خیلی اطلاعات و لیست برنامه ها و آیکون ها همشو داره
کلا یکی کمک کنه درک کنم :| آخه چرا اینقدره داغونه این سافتوار سنتر
کلا اوبونتو ۳ تا چیز داره که به خاطرش ازش استفاده میکنم
یکی این سافتوار سنتره - اوبونتو وان - یونیتی
اینام که وضعشون خراب باشه برم رو توزیع دیگه بهتره دیگه :|
اوبونتو چجوری میخواد این سافتوار سنتر رو روی اوبونتو فون بالا بیاره  :o
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
خدا رو شکر کن که برای تو بالا میاد ;D .

خود گنوم هم یه سافتور سنتر داره به اسم Packagekit . البته اونم امکانات زیادی نداره ولی اگر خواستی اونو امتحان کن. ببین مشکلی ازت حل میکنه؟
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
خدا رو شکر کن که برای تو بالا میاد ;D .

خود گنوم هم یه سافتور سنتر داره به اسم Packagekit . البته اونم امکانات زیادی نداره ولی اگر خواستی اونو امتحان کن. ببین مشکلی ازت حل میکنه؟
باهاش قبلا کار کردم رو توزیع دیگه بد نیست خوب هم نیست
این ناتلیوس رو که زدم پاک کردم نمو نصب کردم عالی شد
جای سافتوار سنتر اوبونتو هم سافتوار سنتر دپین رو نصب میکنم قبلا باش کار کردم هم خوشگل تره هم سریع تر ببینم چی میشه
ولی هنوز نمیدونم این اوبونتو چجوری میخواد رو موبایل این سافتوار سنتر رو بالا بیاره  :o یحتمل با جرثقیل
فایل منیجر nemo که توی خود مخازن اوبونتو هست میتونید نصب کنید
برای سافتوار سنتر دپین هم
sudo add-apt-repository ppa:noobslab/deepin-sc
 sudo apt-get update
 sudo apt-get install deepin-software-center
باشد که اوبونتو هم رستگار شود  ](*,)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
اوبونتو باید یه صحبتی با تیم بازار داشته باشه ;D . اگر همین وضعیت روی موبایل باشه که بازم مثل آندروید آدم ترجیح میده باینری بگیره بریزه تو فایل منیجر نصبش کنه ::) .

سافتور سنتر دیپین واقعا عالیه. ممنون بابت PPA . اون نمو هم تست میکنم. راستی ، بعد حذف ناتیلوس مشکلی که پیش نیومد برات؟ .

این نمو قبلا فکر کنم Nautilus-Elementary بود .

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
اوبونتو باید یه صحبتی با تیم بازار داشته باشه ;D . اگر همین وضعیت روی موبایل باشه که بازم مثل آندروید آدم ترجیح میده باینری بگیره بریزه تو فایل منیجر نصبش کنه ::) .

سافتور سنتر دیپین واقعا عالیه. ممنون بابت PPA . اون نمو هم تست میکنم. راستی ، بعد حذف ناتیلوس مشکلی که پیش نیومد برات؟ .

این نمو قبلا فکر کنم Nautilus-Elementary بود .
مشکلی پیش نیومد البته میشد هر دوتاشو با هم داشت
من اول نمو رو نصب کردم در کنار ناتلیوس بعد زدم ناتلیوس رو حذف کردم از سافتوار سنتر اوبونتو بری ناتلیوس نظرات کاربران رو ببینی متوجه میشی خیلیا دل خوش ازش ندارن توزیع هایی هم هست از نمو استفاده میکنن
سریع تره و زیبا تر محیط هم یه تغیری میکنه از کسلی در میای
اینم اسکرین شات

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
تجربه نشون داده که سافتور سنتر اوبونتو بعد از یه مدتی سرعتش میره بالا ( نمیدونم چرا ) این تجربه رو هم تو اوبونتو ۱۲.۰۴ داشتم هم تو کوبونتو ۱۳.۰۴ و هم تو اوبونتو ۱۳.۰۴  ;D
ولی در کل اگه اسم برنامه رو میدونی از ترمینال استفاده کنی بهتره چون سرعتش واقعا بالاتره  :)

ولی واسه سرچ مجبوریم از همون سافتور سنتر استفاده کنیم :|

من همین الان داشتم smplayer رو با ترمینال نصب می کردم ، یه لحظه پیش خودم فکر کردم که کاربرای مک و ویندوز از نعمت ترمینال محرومند :) چون من در مدت ۷-۸ ثانیه جمله ی :
sudo apt-get install smplayerرو تایپ کردم و بعد از زدن چنتا کلید دیگه رفتم یه دوری تو خونه زدم ، بدون این که هیچ کار دیگه ای انجام بدم اومدم و برنامه رو باز کردم و شروع کردم به فیلم دیدن :) ( این به نظرم خیلی خوبه )  ;D
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
تجربه نشون داده که سافتور سنتر اوبونتو بعد از یه مدتی سرعتش میره بالا ( نمیدونم چرا ) این تجربه رو هم تو اوبونتو ۱۲.۰۴ داشتم هم تو کوبونتو ۱۳.۰۴ و هم تو اوبونتو ۱۳.۰۴  ;D
ولی در کل اگه اسم برنامه رو میدونی از ترمینال استفاده کنی بهتره چون سرعتش واقعا بالاتره  :)

ولی واسه سرچ مجبوریم از همون سافتور سنتر استفاده کنیم :|

من همین الان داشتم smplayer رو با ترمینال نصب می کردم ، یه لحظه پیش خودم فکر کردم که کاربرای مک و ویندوز از نعمت ترمینال محرومند :) چون من در مدت ۷-۸ ثانیه جمله ی :
sudo apt-get install smplayerرو تایپ کردم و بعد از زدن چنتا کلید دیگه رفتم یه دوری تو خونه زدم ، بدون این که هیچ کار دیگه ای انجام بدم اومدم و برنامه رو باز کردم و شروع کردم به فیلم دیدن :) ( این به نظرم خیلی خوبه )  ;D
اون به خاطر کش شدن هست
ولی در کل موقع نصب یکی دو تا برنامه شاید متوجه نشین
ولی وقتی بخواین ۱۰ تا برنامه پشت سر هم بزارین برای نصب مدام کرش میکنه و موقع اضافه کردن یه برنامه به لیست گیر میکنه خیلی طول میکشه و نمیتونید برنامه بعدی رو بزارید کلا مصیبتی میشه
گاهی هم یه برنامه گیر میکنه باقیش هم میپره و ...
کلا زیاد مشکل داره

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
راستی درباره ی nemo من الان نصب کردم خوشم نیومد :|
رفتم Dolphin رو نصب کردم چون قبلا باهاش کار کردم به نظرم خیلی بهتر از این فایل منیجر دیفالت اوبونتوِ  ;D
فقط یه سوال اشکال نداره من هم ناتیلوس رو داشته باشم هم Dolphin رو ؟
 ???
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
@علیرضا :

مک هم ترمینال داره. ولی به این اندازه که کاربران لینوکس و BSD و ... ازش استفاده میکنن استفاده نمیشه.
مشکلی نیست که ناتیلوس و دلفین رو با هم داشته باشی. من قبلا ناتیلوس و Thunar رو کنار هم داشتم.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
دلفین !?
وقتی شما یه برنامه kde رو تو گنوم نصب میکنی یجورایی شکر میزنی به کل سیستم کلی کتابخانه و فایل اضافه دانلود و نصب میشه من که اصلا خوشم نمیاد
مثل اینه که چند تا میز کار رو با هم روی یه سیستم عامل و اونم روی یه یوزر داشته باشی

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
@علیرضا :

مک هم ترمینال داره. ولی به این اندازه که کاربران لینوکس و BSD و ... ازش استفاده میکنن استفاده نمیشه.
مشکلی نیست که ناتیلوس و دلفین رو با هم داشته باشی. من قبلا ناتیلوس و Thunar رو کنار هم داشتم.
من تا حالا ندیدم کسی تو مک از ترمینال استفاده کنه ، حتما کاربرد اونجوری نداره  ;D
ولی تو ویندوز یه وقتایی ازش استفاده میشه

به نظرت بهترین فایل منیجر چیه ؟!
من جون تو کوبونتو از Dolphin استفاده کرده بودم و چون ازش خوشم میومد ریختمش ولی او امکاناتی رو که تو KDE داره اینجا نداره :)

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
دلفین !?
وقتی شما یه برنامه kde رو تو گنوم نصب میکنی یجورایی شکر میزنی به کل سیستم کلی کتابخانه و فایل اضافه دانلود و نصب میشه من که اصلا خوشم نمیاد
مثل اینه که چند تا میز کار رو با هم روی یه سیستم عامل و اونم روی یه یوزر داشته باشی
من قبلا دوتا میز کار باهم داشتم ( کلی سرعت رو کم میکنه :( ) ولی این اینجوری نیست ، الان نصبش کردم ۶۰ مگابایت بود کلا
فک نکنم چیزای زیادی به سیستم اضافه شده باشه  :)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
سافتورسنتر از جمله چرت ترین نرم افزاراییه که دیدم :| لامصب از ورژن ۱۱.۴ منتظریم درست بشه هنوزم که هنوزه همون آشه و همون کاسه :|
در مورد فایل منیجیر به شخصه از دلفین بهتر ندیدم مخصوصا بسیار بسیار سریعه و زمان کپی فایل امکان pause stop resume داره و این خیلی برام مهمه
در مورد دسکتاپ هم تجربه شخصیم این بوده که نباید چند میزکار نصب کنید چون کتاب خانه ها قاطی میشه و مثلا گنوک که با جی تی کی نوشته شده پره نرم افزار بیهوده ی کیوت میشه

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
@علیرضا :

من تا حالا ندیدم کسی تو مک از ترمینال استفاده کنه ، حتما کاربرد اونجوری نداره  ;D
ولی تو ویندوز یه وقتایی ازش استفاده میشه

به نظرت بهترین فایل منیجر چیه ؟!
من جون تو کوبونتو از Dolphin استفاده کرده بودم و چون ازش خوشم میومد ریختمش ولی او امکاناتی رو که تو KDE داره اینجا نداره :)

الان بحث ترمینال مک و ... نیست. میتونی از انجمن های i-phone.ir استفاده کنی و کاربرد ترمینال در OS X هم ببینی :) .

از نظر من بهترین چیز وجود نداره ;D. نه Finder تو مک ، نه Explorer تو ویندوز و نه ناتیلوس و دلفین و تونار و ... تو لینوکس و BSD و ... ! .
مدتی توی OpenBox از xfm استفاده کردم. فایل منیجر خوبیه. ولی زیادی سادست ;D .
دلفین توی KDE خیلی برام خوب بود. مدتی که کاربر چاکرا بودم ، واقعا ازش لذت بردم.