درود
از اینکه تاپیک تکراری، برای این موضوع ایجاد میکنم، شرمندم
ولی تاپیک های پیشین یا به نتیجه نرسیده بودن، یا خیلی پیچیده بودن برای بنده که تازه گام اول هستم
، گام های بعدی رو سعی میکنم به وسیله جستجو ازش سر در بیارم
بنده تجربه استفاده از اوبونتو و کلاً توزیع های لینوکس رو تا به حال نداشتم و برای اولین بار میخوام روی فلش مموری نصب کنم
که اطلاعات هاردم از بین نره، از این جهت آشنائی با اصطلاحاتی مثل گراب و ... ندارم دوستان اگر لطف کنید در مورد اصطلاحات اولیه هم توضیح مختصری بدید ممنون میشم
من از این لینک، اوبونتو 13.4 رو گزاشتم دانلود بشه:
http://releases.ubuntu.mirrors.uk2.net//raring/ubuntu-13.04-desktop-i386.iso
برای نصب روی فلش مموری 16 گیگ مناسب هستش؟ و اینکه بعد از اینکه دانلود شد روی dvd باید رایتش کنم یا نیازی نیست؟
و اینکه چطوری باید رایت بشه مثل ویندوز isoش باید رایت بشه یا باید دیتا زده بشه به صورت یک فایل؟ چون توی چند تا تاپیکی که میخوندم گفتن چطور رایت کردید واسم سوال شد
یه سوال دیگه، من میخوام بعد از تست، از ویندوز به اوبنتو مهhجرت کنم فقط نگرانی از نظر از بین رفتن اطلاعاتم دارم و اتصال به اینترنت با مودمی که قبلاً توی ویندوز استفاده میکردم توی این سیستم عامل هم میشه استفاده کرد؟
و نرم افزار هایی که استفاده میکنم، مثل: Photoshop , After Effect, Corel که مهمترینشونه
بقیشون مثل KmPlayer, Notepad++, Xampp, WinRar, Yahoo و ... جایگزین داشته باشن مشکلی نداره، ولی برای اون 3 تا نرم افزار میشه کاری کرد که توی اوبونتو هم اجرا بشن؟
پیشاپیش تشکر