انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یکپارچه سازی لیست کاربران.  (دفعات بازدید: 12259 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین carp3

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
یکپارچه سازی لیست کاربران.
« : 06 مهر 1387، 05:00 ب‌ظ »
سلام.
۲سال پیش من و جناب بهرام سیادتی و آقای نوبد عبدی قراری گزاشتیم برای ساخت اتحادیه گنو لینوکس ایران ( IGLA ) که تمام وبسایت های مربوط به لینوکس رو یکپارچه کنیم و برای هر وبسایت یک خط مشی تعیین کنیم. و سیستم کاربری تمام ویسایت ها یکی بشن. اما بنا بر یکسری دلایل و اختلاف نظر ها. این اتحادیه شکل نگرفت.
بعد از 2سال من و آقا سیادتی این تصمیم رو گرفتیم که بنا به یکسری دلایل یک فروم جامع برای لینوکس ایجاد کنیم. بدین فکر افتادیم که حال که IGLA ایجاد نشد. حداقل اهدافش همچون یکپارچه کردن سیستم کاربری وبسایت ها رو عملی کنیم.
حال سوال من اینه که آیا مدیران این وبسایت حاضر هستند سیستم اشتراک کاربری رو بپذیرند یا خیر.
( سیستم اشتراک به این صورت هست که کاربر با استفاده از نام کاربریش میتونه در تمامی وبسایت های لینوکسی وارد بشه )

البته از دوستان دیگر هم خواهشمندم که  نظر خودشونو اعلام کنن که آیا با راه اندازی چنین سیستمی موافقند یا خیر
( در صورت نیاز اعلام کنید که توضیحات فنی رو بگم )

با تشکر
پدرام عظیمایی.
یکی از مدیران گنو/دانلود   /    OSPDev

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
پاسخ به: یکپارچه سازی لیست کاربران.
« پاسخ #1 : 06 مهر 1387، 05:12 ب‌ظ »
سلام پدرام جان
طرح های شما همیشه خوب و کارگشا بوده
اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین و خیلی خوب میشه بفرمایید که فروم اوبنتو اولین عضو این گروه خواهد بود یا قبل از اون وبسایت های دیگه ای اینو پذیرفتند یا نه ؟
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین carp3

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 06 مهر 1387، 05:31 ب‌ظ »
ubuntu.ir اولین وبسایتی هست که بهش پیشنهاد شده.
سیستم به این صورت هست که وبسایت های کلایت درخواست  رو میفرستن ( بر روی SSL )‌ به سمت سرور . بعد سرور بعد از چک کردن جواب رو به صورت  XML یا Serialize ( PHP ) , JSON یا چیز های دیگه . ( میتونید خودتون انتخاب کنید ) مشخصات کاربر رو میگه. البته سیستم از نظر امنیتی موردی نداره و همه‌ی جوانب با دقت برسی شده .  به سرور هم فشاری نمیاره چون فقط موقه‌ی لاگین این درخواست ها ارسال میشه که اونم از یک کیلوبایت هم کمتره.

آفلاین carp3

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 06 مهر 1387، 05:45 ب‌ظ »
این نکته رو هم بگم که این سیستم بر روی 2 سرور انجام میشه که اگه یکی از کار افتاد دومی عمل کنه.

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #4 : 06 مهر 1387، 06:05 ب‌ظ »
این سیستم همان OpenID هست دیگه ؟
اگر اینطور باشه که خیلی خوبه، اولین باریه که می‌خواد تو وب‌سایت‌های فارسی اتفاق بیوفته. اینگونه بسیار خوب خواهد شد، چون دیگه نیاز نیست کاربر هرجا که سر می‌زنه فرم ثبت نام رُ پرکنه، تنها با یک ID می‌تونی از سایت‌های مختلف استفاده کنه ...

:)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین carp3

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 06 مهر 1387، 06:19 ب‌ظ »
هم بله هم نه. ;D از دیتا بیس openID استفاده نمیشه. دیتا بست جداست  ;D

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #6 : 06 مهر 1387، 06:32 ب‌ظ »
هم بله هم نه. ;D از دیتا بیس openID استفاده نمیشه. دیتا بست جداست  ;D

خب منظورم این بود که یه چیز مثل اونه دیگه  ;D
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #7 : 06 مهر 1387، 08:48 ب‌ظ »
وب سایت دوم  مشخص نیست هنوز؟  ما قراره از این حساب  کاربری که الان داریم  توی  کدوم  فریوم  استفاده کنیم ؟

آفلاین carp3

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 06 مهر 1387، 08:50 ب‌ظ »
یک فروم دیگه که بزودی اعلام میشه و احتمالا خیلی از سایت های دیگه.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #9 : 07 مهر 1387، 12:46 ق‌ظ »
سلام
با احترام خدمت شما، لطف کنید هر موقع که پروژه ای که مد نظر دارید آماده شد، از طریق همین تاپیک به کاربران اطلاع دهید. بنده هیچ قصدی در پس این حرف ندارم اما خب دیگه کمی بی وفایی دیدیم از خیلی ها و خیلی پروژه های ناتمام که فقط در حد حرف بوده اند و متاسفانه هیچ وقت به مرحله ی عملی نرسیدند، نمونه اش هم در همین انجمن کم نیست. کاری که شما قصد انجام آن رو دارید بسیار ارزشمند است اما مشکلات بسیاری در راه نیل به این هدف به نظر حقیر وجود دارد داره که مهمترین آن شاید اسم کاربر ها و هماهنگ کردن فروم ها در این آشفته بازار تالار های ایرانی است. تصور کنید که شخصی یک نام کابری را قبلا گرفته و در سایت دیگری او نام کاربری متعلق به کس دیگری هست!
به هر حال چنین حرکت هایی مخصوصا در جامعه ی متن باز، برد بالایی خواهد داشت و مطمئن باشید در صورت موفقیت، استقبال خوبی هم از این پروژه خواهد شد اما باز تکرار می کنم به شرطی که این مهم به مرحله ی اجرا رسیده و عملیاتی شود.
پیشنهاد می کنم دوستان اگر پیشنهادی در مورد بهبود این سیستم و یا ایده ی جدیدی پیرامون این مبحث دارند مطرح کنند و  تیم متولی این پروژه هم اگر مصمم به انجام آن هستند، بحث ادامه پیدا کند و نتایج هم در همین پست اعلام شود در غیر اینصورت مطلب را ادامه ندهید.
به امید روزی که تمام اعضای جامعه ی باز متن، تبدیل یک خانواده ی منسجم و پویا- آنچنان که روح آزادی نرم افزار معرف آن است- گردند.
Godisnowhere

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #10 : 07 مهر 1387، 02:25 ق‌ظ »
خیلی عالییه لطفا از تکنوتاکس و انجمن ایرانی کاربران فدورا هم دعوت کنید جناب الن و اقای سعیدی هم مطمءنا استقبال میکنند

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #11 : 07 مهر 1387، 08:31 ق‌ظ »
با بروز شدن نرم‌افزارهایی که استفاده میکنیم ما قصد استفاده از OpenID رو داریم! OpenID این روزها جامعترین راه‌حل برای یکپارچه سازی حسابهای کاربران در سایتهای مختلف هست و به سرعت هم داره فراگیر میشه... خوشبختانه Launchpad هم یکی از سرورهای OpenID هست و بنابراین همه کاربران اوبونتو یک حساب OpenID دارن...
پیشنهاد من به سایر دوستان هم استفاده از راه‌حلهای جامع مثل OpenID هست، در این صورت کاربران نه فقط در سایتهای ایرانی بلکه حسابهاشون در مجموعه بسیار بزرگتری از سایتها یکپارچه میشه...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین carp3

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 07 مهر 1387، 12:11 ب‌ظ »
سلام
با احترام خدمت شما، لطف کنید هر موقع که پروژه ای که مد نظر دارید آماده شد، از طریق همین تاپیک به کاربران اطلاع دهید. بنده هیچ قصدی در پس این حرف ندارم اما خب دیگه کمی بی وفایی دیدیم از خیلی ها و خیلی پروژه های ناتمام که فقط در حد حرف بوده اند و متاسفانه هیچ وقت به مرحله ی عملی نرسیدند، نمونه اش هم در همین انجمن کم نیست. کاری که شما قصد انجام آن رو دارید بسیار ارزشمند است اما مشکلات بسیاری در راه نیل به این هدف به نظر حقیر وجود دارد داره که مهمترین آن شاید اسم کاربر ها و هماهنگ کردن فروم ها در این آشفته بازار تالار های ایرانی است. تصور کنید که شخصی یک نام کابری را قبلا گرفته و در سایت دیگری او نام کاربری متعلق به کس دیگری هست!
به هر حال چنین حرکت هایی مخصوصا در جامعه ی متن باز، برد بالایی خواهد داشت و مطمئن باشید در صورت موفقیت، استقبال خوبی هم از این پروژه خواهد شد اما باز تکرار می کنم به شرطی که این مهم به مرحله ی اجرا رسیده و عملیاتی شود.
پیشنهاد می کنم دوستان اگر پیشنهادی در مورد بهبود این سیستم و یا ایده ی جدیدی پیرامون این مبحث دارند مطرح کنند و  تیم متولی این پروژه هم اگر مصمم به انجام آن هستند، بحث ادامه پیدا کند و نتایج هم در همین پست اعلام شود در غیر اینصورت مطلب را ادامه ندهید.
به امید روزی که تمام اعضای جامعه ی باز متن، تبدیل یک خانواده ی منسجم و پویا- آنچنان که روح آزادی نرم افزار معرف آن است- گردند.

برای این کار میشه اول نام کاربری با OID: قرار داد ( مثلا OID:carp3 ) و با موقع ثبت نام داخلی هم اجازه ندیم کسی با پیشوند oid: ثبتنام کنه.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #13 : 07 مهر 1387، 04:50 ب‌ظ »
سلام

برای این کار میشه اول نام کاربری با OID: قرار داد ( مثلا OID:carp3 ) و با موقع ثبت نام داخلی هم اجازه ندیم کسی با پیشوند oid: ثبتنام کنه.

بله. این به نظر یه راه حل خوب می آد. به هر حال این که از چه الگوریتمی برای مشکل نام های مشابه استفاده کنید،زیاد مهم نیست. مهم نتیجه است که امیدوارم اون چیزی باشه که مد نظر شما و کاربران است.
آرزو می کنم این ایده رو زودتر بتونید عملی کنید تا همه استفاده کنند.
Godisnowhere

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #14 : 07 مهر 1387، 08:50 ب‌ظ »
من موافقم چون خسته شدم از بس فرم ثبت نام پر کردم :D
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you