انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مدیر بسته جدید برای اوبونتو  (دفعات بازدید: 1587 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
مدیر بسته جدید برای اوبونتو
« : 28 اردیبهشت 1392، 11:28 ب‌ظ »
شرکت کنونیکال تصمیم گرفته‌است که مدیر بسته (نصاب) خودش را توسعه دهد. این شرکت در حال توسعهٔ مدیر بسته‌ای است که با استفاده از پایتون نوشته شود و API آن JSON خواهد بود.
از ویژگی‌های این مدیر بسته می‌توان به نصب نرم‌افزار در شاخهٔ خودش و نصب نرم‌افزار بدون وابستگی اشاره کرد.
البته Colin Watson از کنونیکال گفته است که ما همچنان از dpkg و apt برای ساخت سیستم‌عامل اوبونتو و همگام‌سازی با دبیان استفاده خواهیم کرد.
origin

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پاسخ : مدیر بسته جدید برای اوبونتو
« پاسخ #1 : 29 اردیبهشت 1392، 07:23 ق‌ظ »
این همه تغییر سیاست و ... واسه چیه؟ چرا میخوان همه چی رو به اسم خودشون کنن؟
به شخصه خیلی وقته از اوبونتو استفاده نمیکنم و نخواهم کرد. نمیدونم چرا بهش حس خوبی ندارم.یه حسی داره بم میگه که دارن کچ میرن ...

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #2 : 29 اردیبهشت 1392، 11:44 ق‌ظ »
نقل‌قول
از ویژگی‌های این مدیر بسته می‌توان به نصب نرم‌افزار در شاخهٔ خودش و نصب نرم‌افزار بدون وابستگی اشاره کرد.
من این قسمتش رو نمی‌فهمم که منظورش از نصب نرم‌افزار بدون وابستگی چیه؟ یعنی می‌خواد مثل برنامه‌های ویندوزی هر نرم‌افزاری کل وابستگی‌هاش هم همراش باشه؟ اینجوری که ججم نرم‌افزارها خیلی بالا میرن و یه جورایی غیر استاندارد. و همچنین منظورش از نصب نرم‌افزار در شاخه‌ی خودش  رو اصلا نفهمیدم.
یکی بیاد منو آگاه کنه

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
« پاسخ #3 : 29 اردیبهشت 1392، 01:03 ب‌ظ »
خوب علاوه بر این سیستم apt-get و پیشنیازها
god package را هم داره یجورایی مثل ویندوز
به نظر من بهتر میشه
هرکی پیشنیاز خواست از apt-get استفاده کنه و هرکی پکیج کلی خواست اونو بگیره نصب کنه
یک زمانی میخواستم GOD PACKAGE بسازم زورم نرسید ](*,) اما مثل اینکه دارن برام می سازنش
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #4 : 29 اردیبهشت 1392، 01:10 ب‌ظ »
این همه تغییر سیاست و ... واسه چیه؟ چرا میخوان همه چی رو به اسم خودشون کنن؟
به شخصه خیلی وقته از اوبونتو استفاده نمیکنم و نخواهم کرد. نمیدونم چرا بهش حس خوبی ندارم.یه حسی داره بم میگه که دارن کچ میرن ...
دوتا دلیل میشه آورد یکی خوش بینانه و یکی بدبینانه
دلیل خوش بینانه اینه که اوبونتو داره یک سیستم عامل برای همه چی رو توسعه میده برای همین اهداف و ویژگی های این سیستم عامل با یک سیستم عامل مختص دسکتاپ فرق میکنه بنابراین مجبوره یه سری از کارا رو خودش از پایه انجامشون بده. مثلا میر رو ایجاد کرد که یه عده میگن ویلند هم بود اما ویلند تو این چند سال کجا بود؟ چقدر توسعه پیدا کرد؟ تازه الان که اوبونتو گفته میر رو توسعه میده توسعه دهندگان ویلند هم به خودشون تکونی دادن و دارن یه کارایی میکنن که این هم از برکات تصمیم اوبونتو بود.
اما دلیل بدبینانه اینه که اوبونتو میخواد مثل اندروید بشه. اندروید هم متن بازه اما کدش رو گوگل به موقع منتشر نمیکنه و برخی از نسخه های اندروید اصلا کدشون منتشر نشده حالا اگه اوبونتو هم بیاد و همه چیز سیستم عامل رو خودش توسعه بده با اینکه متن باز هست اما میتونه مثل اندروید عمل بکنه و هروقت خواست کد رو منتشر بکنه و... در حالی که اگه بیاد از پروژه های موجود استفاده بکنه به دلیل اینکه تسلطی روشون نداره نمیتونه این سیاست رو پیاده بکنه.
و اگر این احتمال دوم درست از آب در بیاد اون موقع من اوبونتو رو سه طلاقه میکنم.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
« پاسخ #5 : 29 اردیبهشت 1392، 01:11 ب‌ظ »
فکر کنم این اصل خبر باشه
https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-devel/2013-May/037074.html
اگه کسی حال کرد ترجمش را بزاره یا حداقل چکیده
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #6 : 29 اردیبهشت 1392، 02:13 ب‌ظ »
اگه apt رو نگه دارن مشکلی نیست :|
البته به دلیل اینه که نمیشه هر تغیر دلخواهی رو تو هر پروژه ای وارد کرد
مثلا گنوم عمرا خودشو به شکل یونیتی در میاورد در نتیجه اوبونتو مجبور میشه فورک کنه
یا این که apt عمرا یه همچین فلسفه ای در پیش بگیره
احتمالا wayland هم برخی چیز هایی که کنونیکال میخواست رو وارد سورسش نمیکنه و مجبور میشه برای استفاده از وی لند با تغیراتی خودش دلش میخواد فورک کنه
صدای پلیس : هاپ هاپ