انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: گوش کردن به آی پی هایی که به یک دامین خاص ریکوست میفرستن (حل شد)  (دفعات بازدید: 3315 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
سلام دوستان
من یه سوالی داشتم خواستم بدونم این قضیه عملی هست که من بخوام با اوبونتوم کاری کنم که هر IP ای که درخواست مشاهده ی وبسایت خودم رو میده درلحظه بتونم ببینم؟
که مثلا تعداد اونها رو بر اساس موقعیت مکانی شون بدست بیارم؟
یا مثلا مال یک سایت دیگر رو ببینم که اطمینان پیدا کنم واقعا تعداد افرادی که توی Counter اون سایت نشون میده توی اون بازه ی زمانی واقعیت داره یا نه؟
سوالش شاید کمی احمقانه باشه ولی شخصا به این دلیل پرسیدم چون توی فیلم Social Network زاکربرگ بعد از آپلود Hot or Not داشت اینکار رو میکرد!!!!
« آخرین ویرایش: 30 اردیبهشت 1392، 12:39 ق‌ظ توسط TESLAA »
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
شما باید از سرویس های مخصوص این کار استفاده کنی. سایت دیگران رو که نه ولی برای سایت خودت مثلا می تونی از google-analytics یا statcounter.com یا موارد مشابه استفاده کنی...

اینجا رو ببینید : لیست سرویس های مشابه google-analytics

« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1392، 12:19 ق‌ظ توسط vandu »
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
شما باید از سرویس های مخصوص این کار استفاده کنی. سایت دیگران رو که نه ولی برای سایت خودت مثلا می تونی از google-analytics یا statcounter.com یا موارد مشابه استفاده کنی...

اینجا رو ببینید : لیست سرویس های مشابه google-analytics

خب الان حتی با وایرشارک نمیشه آی پی های داخل یک شبکه رو هم دید؟ اینکه چقدر دارن ترافیک مصرف میکنن یا اصلا چندتا هستن؟

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
خب الان حتی با وایرشارک نمیشه آی پی های داخل یک شبکه رو هم دید؟ اینکه چقدر دارن ترافیک مصرف میکنن یا اصلا چندتا هستن؟
با استفاده از برنامه nmap خیلی راحت می‌تونید IPهای داخل شبکه رو ببینید. باید یه scan انجام بدید. برای شروع کار می‌تونید zenmap که رابط گرافیکی nmap هست رو هم نصب کنید که بتونید راحتتر باهاش کار کنید. البته بعد از یه مدت کوتاه فکر نکنم احتیاجی به zenmap داشته‌باشید.
به تنهایی با استفاده از wireshark می‌تونید تبادلات مودم خودتون رو بررسی کنید. برای بررسی ipهای دیگه با استفاده از wireshark باید مودم وایرلستون رو در حالت monitor-mode قرار بدید.
--~~~~

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
با استفاده از برنامه nmap خیلی راحت می‌تونید IPهای داخل شبکه رو ببینید. باید یه scan انجام بدید. برای شروع کار می‌تونید zenmap که رابط گرافیکی nmap هست رو هم نصب کنید که بتونید راحتتر باهاش کار کنید. البته بعد از یه مدت کوتاه فکر نکنم احتیاجی به zenmap داشته‌باشید.
به تنهایی با استفاده از wireshark می‌تونید تبادلات مودم خودتون رو بررسی کنید. برای بررسی ipهای دیگه با استفاده از wireshark باید مودم وایرلستون رو در حالت monitor-mode قرار بدید.

بسیار ممنون و تشکر
عرض کنم که nmap نصب نبود الان زدم نصب شه
و سپس zenmap!
امااین گزینه ی Monitor-mode رو پیدا نکردم متاسفانه! مودمم هم ZyXel هست! البته در دفتر یه Cisco دارن شاید اون همچین گزینه ای داشته باشه ممکنه؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
من یه سوالی داشتم خواستم بدونم این قضیه عملی هست که من بخوام با اوبونتوم کاری کنم که هر IP ای که درخواست مشاهده ی وبسایت خودم رو میده درلحظه بتونم ببینم؟
بله، توی سایتتون Piwik نصب کنید.

یا مثلا مال یک سایت دیگر رو ببینم که اطمینان پیدا کنم واقعا تعداد افرادی که توی Counter اون سایت نشون میده توی اون بازه ی زمانی واقعیت داره یا نه؟
خیر، به صورت مستقیم شدنی نیست.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *

خیر، به صورت مستقیم شدنی نیست.

ممنون
عالی بود!

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
نقل‌قول
سوال ارتباط مستقیم با موضوع تاپیک نداره ولی:
شما بین استفاده Google Analytics و نصب Piwik روی ساب‌دامین یک سایت کدوم رو پیشنهاد می‌کنید؟
جدا از بحث امکانات عملا سرعت کدوم بیشتره (باعث می‌شه سایت زودتر لود شه)؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
شما بین استفاده Google Analytics و نصب Piwik روی ساب‌دامین یک سایت کدوم رو پیشنهاد می‌کنید؟
جدا از بحث امکانات عملا سرعت کدوم بیشتره (باعث می‌شه سایت زودتر لود شه)؟
بدون شک Piwik رو. از لحاظ سرعت، Piwik سرعت بالاتری رو ارائه می‌ده، چون نیاز به وصل شدن به یک سرور دیگه نیست و همه چیز از روی یک سایت خونده می‌شه.
البته خوب اگر سرورتون ضعیف باشه و درخواست‌ها زیاد بشه، باید تنظیمات Piwik رو تغییر بدید و شاید حتی گاهی نیاز به یک سرور مجزا برای Piwik باشه.

موضوعات دیگه‌ای هم هست مثل وابستگی به گوگل و اینکه همه اطلاعات سایتتون هم دست گوگل خواهد بود و ...
در کل Piwik گزینه بهتری هست، غیر از اینکه دلیل خیلی موجهی برای استفاده از سرویس دیگه‌ای داشته باشید.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
درسته هردو روی یک سرور هستن ولی درخواست‌ها از سمت کلاینت ارسال می‌شه، درسته؟
درخواست برای محتوای سایت با درخواست آمار سایت دوتا هستن دیگه، ممکنه دسترسی به سرورهای قدرتمند گوگل سرعت بیشتری نسبت به سرور سایت‌مون داشته باشه.
البته شاید هم دیدگاه من از بنیان اشتباه باشه :)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
درخواست برای محتوای سایت با درخواست آمار سایت دوتا هستن دیگه.
خیر، اگر روی یک سرور باشند، می‌تونه یک درخواست باشه. در نتیجه به دلیل حذف شدن سربارهای TCP/IP و سربارهای دیگه‌ای مثل DNS، می‌تونیم ارتباط سریع‌تری داشته باشیم.
در این مورد می‌تونید بخش 8.1 در RFC 2616 رو بخونید: لینک

البته موضوعات دیگه‌ای هم در این مورد هست، ولی خوب توضیح اون‌ها زمان زیادی میبره.

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
امااین گزینه ی Monitor-mode رو پیدا نکردم متاسفانه!

برای قرار دادن مودم در حالت monitor-mode می‌تونید از aircrack استفاده کنید.
بعد از نصب بسته‌های aircrack، در ترمینال از دستور:
airmon-ng <interface> start
آموزش استفاده از بسته aircrack به فارسی اینجا نوشته.
سایر آموزش‌ها به زبان انگلیسی هم در وبسایت aircrack قابل دسترسی هستند.
--~~~~

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
امااین گزینه ی Monitor-mode رو پیدا نکردم متاسفانه!

برای قرار دادن مودم در حالت monitor-mode می‌تونید از aircrack استفاده کنید.
بعد از نصب بسته‌های aircrack، در ترمینال از دستور:
airmon-ng <interface> start
آموزش استفاده از بسته aircrack به فارسی اینجا نوشته.
سایر آموزش‌ها به زبان انگلیسی هم در وبسایت aircrack قابل دسترسی هستند.
آره تو دراوردن پس هم خیلی باحاله با اینکه خیلی کنده ... من دو بار ازش جواب گرفتم!