انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا شما افراد مبتدی را از وبلاگتان فراری می‌دهید؟  (دفعات بازدید: 2040 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام دوستان این عنوان مطلب جالبیه که امروز توی یه وبلاگ بهش برخوردم مطلب رو خلاصه نقل میکنم ولی به اون بلاگ هم یه سری بزنید جالبه
 حالا مطلب رو بخونید:

«یکی از مشکلاتی که چند وقت است ذهن من را به خود مشغول کرده است مشکل بوجود آمدن جو خاصی در وبلاگ های آی تی است که فقط کاربرانی که در حوزه‌ی کامپیوتر فعالند از آن سر در می‌آورند. ما کمی حواسمان از دور و برمان پرت شده و نگاهمان به جمع محدود خودمان معطوف شده است. به طور حتم خیلی از کاربرانی که هر روز به وبلاگ من و شما سر می‌زنند ذره‌ای از نوشتار های ما سر در نمی‌آورند ، فکر می‌کنید چند نفر از کسانی که وارد وبلاگ شما می‌شوند می‌دانند که فایرفاکس ، اوبونتو ، فید ، گوگل ریدر و هزاران اصطلاح و واژه‌ی دیگری که ما به کار می‌بریم چیست؟

فکر کنید اصلآ نمی‌دانید فایرفاکس ، فیس بوک ، اپلیکیشن ، AJAX چیست حالا از این جمله چه می‌فهمید؟
” فایرفاکس اپلیکیشن جدید خود را بر پایه‌ی AJAX برای فیس بوک ارائه کرد.” وحشتناک نیست؟»

نظر شما چیست؟ آیا غیر از این است که خیلی از وبلاگ ها افراد مبتدی را فراموش کرده‌اند؟

مشکل از کجاست؟

فرق وبلاگ با یک کتاب یا سایت مخصوص آموزش این است که شما کتاب را از اول تا آخر می‌خوانید و هر آنچه در صفحه‌ی ۱۰۰ کتاب نوشته شده در صفحات قبل توضیح داده شده و شما هم قبلآ خوانده‌اید. اما وبلاگ این طور نیست در وبلاگ (عمومآ) مطالب پیوسته نیستند و خواننده مطالب شما را از اولین پست تا آخرین پست دنبال نمی‌کند. و مشکل اصلی هم دقیقآ همین تفاوت است! شما باید به عنوان یک وبلاگ نویس این را درک کنید و همیشه به خاطر داشته باشد.

به عکس بالا نگاه کنید ، ساختار و محتوای وبلاگ قوی به گونه‌ای است که هم کاربران حرفه‌ای هم کاربران معمولی و هم کاربران مبتدی می‌توانند از آن استفاده کنند. اما وبلاگ ضعیف طوری است که فقط مخاطبانی خاص متوجه مطالب آن می‌شوند. (بدیهی است که اینجا صحبت از وبلاگ هایی است که مطالب تقریبآ تخصصی منتشر می‌کنند نه وبلاگ های عمومی)

راه حل این مشکل چیست؟

خودتان را جای افراد مختلف بگذارید. فکر کنید اگر حرفه‌ای باشید این همه توضیح ابتدایی آزارتان خواهد داد؟ بعد فکر کنید اگر مبتدی باشید این مطلب برایتان مبهم خواهد بود؟ سپس سعی کنید مطالب و طراحی وبلاگتان را به گونه‌ای تغییر دهید که برای همه‌ی کاربران قابل قبول باشد.

مثلآ من بعضی از نوشته ها را کمرنگ تر می‌کنم. یا اول پاراگرافی که حاوی اطلاعات ابتدایی است می‌نویسم «اگر مطلب را گرفته‌اید این پاراگراف را رد کنید» تا کسانی که اصل ماجرا را می‌دانند وقتشان گرفته نشود.

یا یک نسخه‌ی PDF که شامل اسکرین شات (تصاویر گرفته شده از صفحه) های فراوان و توضیحات ابتدایی تر است به آخر آموزش ها اضافه می‌کنم.
...

منبع: http://zangoole.com

موفقتر باشید

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
دقیقا مشکل من رو با وبلاگ ها و حتی مطالب این سایت بیان کرد
حتی من این مشکل رو در ویکی خودمون هم میبینم
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
سلام
شدیدا موافقم.اینو میشه با لینک به ویکی پدیا یا هر سایت دیگه ای حل کرد.
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
تا حدودی این مطلب رو قبول دارم ولی به نظر من تکرار مکررات درست نیست. همونطور که دوستمون گفت میشه با لینک دادن به ویکی و منابعی که برای افراد مبتدی مناسب هست از بیان مطالب تکراری جلوگیری کرد.

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم

فکر کنید اصلآ نمی‌دانید فایرفاکس ، فیس بوک ، اپلیکیشن ، AJAX چیست حالا از این جمله چه می‌فهمید؟
” فایرفاکس اپلیکیشن جدید خود را بر پایه‌ی AJAX برای فیس بوک ارائه کرد.” وحشتناک نیست؟»

سلام
دوست عزیز جالبیتش به اینه که بیشتر اونایی که اینارو مینویسن خودشونم سر در نمیارن  ;D
مثل خود من  ;)
و در آخر یه جمله معروف هست که میگه : "موفق باشی".
from freedom came elegance