انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۴٫۰۴ با پشتیبانی بلند مدّت (۱۲ سال) منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور line in صدا رو پخش میکنه؟  (دفعات بازدید: 6214 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یه انقلابی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
  • جنسیت : پسر
    • یه‌انقلابی
چطور line in صدا رو پخش میکنه؟
« : 07 مهر 1387، 02:08 ب‌ظ »
با سلام
من از اول که اوبونتو نصب کردم line in کار نمیکرد.
چی کار کنم؟
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین snake

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: چطور line in صدا رو پخش میکنه؟
« پاسخ #1 : 07 مهر 1387، 02:15 ب‌ظ »
با سلام
من از اول که اوبونتو نصب کردم line in کار نمیکرد.
چی کار کنم؟
یا علی
سلام
ميكروفونت كار مي كنه.
مشكل با alsa‌ احتمالا .
ببينم مودمت چيه؟
موفق باشي

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین یه انقلابی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
  • جنسیت : پسر
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: چطور line in صدا رو پخش میکنه؟
« پاسخ #2 : 07 مهر 1387، 02:38 ب‌ظ »
با سلام
من میکروفن ندارم . مودم هم اکسترناله . در ضمن PC هم دارم .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین snake

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: چطور line in صدا رو پخش میکنه؟
« پاسخ #3 : 07 مهر 1387، 03:32 ب‌ظ »
با سلام
من میکروفن ندارم . مودم هم اکسترناله . در ضمن PC هم دارم .
یا علی

سلام
اگه مي خواي از line in‌ استفاده كني يه بار با در گاه ميكروفون امتحان كن ببين جواب مب ده.
منظورت از PC‌ همين كامپيوتره.؟
موفق باشي

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین یه انقلابی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
  • جنسیت : پسر
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: چطور line in صدا رو پخش میکنه؟
« پاسخ #4 : 07 مهر 1387، 08:26 ب‌ظ »
با سلام
بله همین کامپیوتره. یعنی باند ها رو به خروجی میکروفن وصل کنم ؟ اگر اینطوره باز هم صدا نیومد.
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین snake

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: چطور line in صدا رو پخش میکنه؟
« پاسخ #5 : 08 مهر 1387، 09:52 ق‌ظ »
با سلام
بله همین کامپیوتره. یعنی باند ها رو به خروجی میکروفن وصل کنم ؟ اگر اینطوره باز هم صدا نیومد.
یا علی

سلام
رفيق چه مي كني.
باندهاي اسپيكر رو بايد به خروجي كارت صدا وصل كني.
line in   و ‌microphone‌ = ورودي
speaqker out‌ = خروجي

يه بار ديگه از اول بگو دقيق مشكلت چيه؟
موفق باشي

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین یه انقلابی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
  • جنسیت : پسر
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: چطور line in صدا رو پخش میکنه؟
« پاسخ #6 : 08 مهر 1387، 12:17 ب‌ظ »
با سلام
اول تشکر
ماجرا از این قراره که من تو ویندوز باندهامو به خروجی speaker وصل میکردم و هدفونم رو به line in .اما اونجا کارت صدایم یه نرمافزار داشت که من line in رو توش speaker معرفی میکردم .
همش همین بود.
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین یه انقلابی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
  • جنسیت : پسر
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: چطور line in صدا رو پخش میکنه.(حل شد)
« پاسخ #7 : 13 مهر 1387، 09:05 ب‌ظ »
با سلام
دوستان من بالاخره مشکل line in خودم رو حل کردم .اگر کسی بجز خودم مشکل داشت تو همین تاپیک بپرسه.
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین پیام ابراهیمی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
  • جنسیت : پسر
    • پلت ولگ
پاسخ به: چطور line in صدا رو پخش میکنه؟
« پاسخ #8 : 12 آذر 1387، 01:44 ب‌ظ »
من سوال دارم. اوبونتو 8.10 دارم و همین مشکل صدا رو دارم. یه حرکت انقلابی بکن و به داد ما برس!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین یه انقلابی

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
  • جنسیت : پسر
    • یه‌انقلابی
پاسخ به: چطور line in صدا رو پخش میکنه؟
« پاسخ #9 : 12 آذر 1387، 07:53 ب‌ظ »
با سلام
روی آیکن بلندگو در پنل بالا کلیک راست کن و open volume control  رو انتخاب کن .
از منوی edit گزینه preferences رو انتخاب کن. بعد تیک جلوی surround و Duplicate Front و External Amplifier رو بزار .
بعد بیا در پنجره اصلی و تب switchs و Duplicate Front و External Amplifier را تیک دار کن.
بعد برو در تب option و channel mode رو ۴ کانال کن یا هر تعداد که باند داری به ۲ تا هدفون اگه داری و surround jak mode رو هم share کن و تمام.
اگر دردست نشد با گزینه های مختلف بازی کن تا صدا وصل بشه حتما جواب میده .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی