انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا امکان مصادره پول توسط پی پال وجود دارد ؟  (دفعات بازدید: 2695 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
من نیاز دارم یه حساب بانکی معتبر بین المنلی داشته باشم
هم باید قابل شارژ باشه و بتونم بهش اضافه کنم هم این که همه جا بشه ازش استفاده کرد
مستر کارت - ویزاکارت و امثالش دو جور کارت دارن که قابل شارژش گرون در میاد تازه نمیتونم صبر کنم که کارت برام بیاد و مشکل داره
ولی پی پال با توجه به این که وب مانی هست و کنترل کامل روش دارم و قابل شارژ هست و خیلی جاها هم میشه خرید کرد خیلی خوبه
فقط باید به کسی پول به تومن بدی که اون برات از کارت بانک خارجیش یا پی پالش پول بریزه که معمولا هزینش خیلی میشه ولی مجبورم
فقط میخواستم بدونم که اگه من هویت جعلی بدم (غیر ایرانی) بعدا پی پال بفهمه حسابم بلوک میشه و پول هام میپره یا نه ؟
من تا حالا حساب پی پال نساختم چقدر در این موارد سخت گیری میکنن
امکان خارج کردن پول ازش که وجود نداره یعنی شارژ کنی باید خرج کنی
راستی اگر کسی اینجا میتونه به پی پال پول بریزه سقف مبلغی که میتونه بهم بده و هزینشو بگه (دلار) برام پخ کنه
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1392، 09:37 ب‌ظ توسط ava »
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
یکی از راه هاش استفاده از فامیلهای خارج نشین هست ::) . اگر فامیلی دارید که در خارج از کشور زندگی میکنید ، میتونید ازش بخواید که یک پی پال باز کنه به اسم خودش و بعد بده دست شما.
(مثل کارت بانک که معمولا یکی تو خونواده داره و تو دست همه وله ;D ) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
یکی از راه هاش استفاده از فامیلهای خارج نشین هست ::) . اگر فامیلی دارید که در خارج از کشور زندگی میکنید ، میتونید ازش بخواید که یک پی پال باز کنه به اسم خودش و بعد بده دست شما.
(مثل کارت بانک که معمولا یکی تو خونواده داره و تو دست همه وله ;D ) .
کلا فک و فامیل زیاد ندارم اونام خارج اسمشم نشنیدن چه برسه به این که مقیم اونجا باشن  ;D
یه سری سایت ها هست بهشون پول میدی اونا برات منتقل میکنن ولی اینجوری سخته
اگر تو حساب خودم ارز داشته باشم مطمپنم که فردا پس فردا یه چیزی شد باز هم مشکلی پیش نمیاد و هی قیمت بالا پایین نمیشه
در ضمن نمیخوام اکانت بدم دست کس دیگه که بره مثلا هزینشو بده :'(
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : آیا امکان مصادره پول توسط پی پال وجود دارد ؟
« پاسخ #3 : 29 اردیبهشت 1392، 11:03 ب‌ظ »
فقط میخواستم بدونم که اگه من هویت جعلی بدم (غیر ایرانی) بعدا پی پال بفهمه حسابم بلوک میشه و پول هام میپره یا نه ؟
بله!

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
« پاسخ #4 : 30 اردیبهشت 1392، 11:00 ق‌ظ »
نقل‌قول
این اتفاق برای من افتاده و بعد از مدتی یک ایمیل خیلی شیک میاد که پولتون به خزانه داری آمریکا واریز شد !
بهترین کار اینه از https پر×کسی استفاده کنید یا vps ارزون ویندوزی بگیرین و remote desktop که نتونن متوجه بشن ایرانی هستین وگرنه از روی Log کردن ip شما متوجه میشن ! اگه هم یه جورایی شک کنن میگن شماره تلفن بده بهت زنگ بزنیم (برای این هم راه هست اما اون ها هم روباه صفت شدن و سرویس های عمومی را بلدند) خلاصه برای خوابوندن پول ارزش نداره اما اگه قراره جابجا کنی بدک نیست ! Web Money مثل اینکه با ایران مشکل نداره یه تحقیق بکن !
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #5 : 30 اردیبهشت 1392، 02:46 ب‌ظ »
نقل‌قول
این اتفاق برای من افتاده و بعد از مدتی یک ایمیل خیلی شیک میاد که پولتون به خزانه داری آمریکا واریز شد !
بهترین کار اینه از https پر×کسی استفاده کنید یا vps ارزون ویندوزی بگیرین و remote desktop که نتونن متوجه بشن ایرانی هستین وگرنه از روی Log کردن ip شما متوجه میشن ! اگه هم یه جورایی شک کنن میگن شماره تلفن بده بهت زنگ بزنیم (برای این هم راه هست اما اون ها هم روباه صفت شدن و سرویس های عمومی را بلدند) خلاصه برای خوابوندن پول ارزش نداره اما اگه قراره جابجا کنی بدک نیست ! Web Money مثل اینکه با ایران مشکل نداره یه تحقیق بکن !

روباه صفت مسئولین کشورت هستند که باعث شده‌اند به این مشکل بربخوری که هیچ‌جا آدم به چشم ادم بهمون نگاه نکنن و فکر کنن داری کارای تروریستی انجام میدی.
اگه بخوای من میتونم پول رو ازت بگیرم و پسورد پی‌پل خودمو بهت بدم. (واسه یه دوره محدود)
Godisnowhere

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #6 : 31 اردیبهشت 1392، 06:07 ب‌ظ »
وبمانی هم بدک نیست و با ایران هم مشکل نداره لاکن تو پی پال مثلا اگر خریدی انجام بدی و جنس درست نباشه میتونی درخواست برگشت پول بدی لاکن شنیدم تو وبمانی اینجوری نیست

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #7 : 31 اردیبهشت 1392، 06:20 ب‌ظ »
من الان موقتاً خارج از ایران زندگی می‌کنم. حدود یک سال پیش که اومده‌بودم ایران، سعی کردم به حساب پی‌پل‌ام لاگین کنم. به محض این که شناسه و رمزم رو وارد کردم، یه پیغام اومد که شما از کشور غیرمجاز وصل شدید، و نمی‌تونید لاگین کنید و همین الان حساب شما محدود می‌شه! بعد که برگشتم سر خونه زندگیم در خارج، همین پیغام رو نشون داد. تا خود امروز هم حساب پی‌پل من بسته است. چندین بار فرم‌هاشون رو پر کردم که حسابم رو باز کنند، ولی همش می‌گند مدارکت اشکال داره. خیلی وقته که می‌خوام زنگ بزنم تلفنی باهاشون صحبت کنم، ولی وقت نمی‌کنم. حدود صد یورو هم تو حسابم پول دارم که نمی‌تونم هیچ استفاده‌ای ازش بکنم. البته جداً امیدوارم به حساب خزانه‌داری هیچ جایی واریز نشه پولم!

نکتهٔ اخلاقی: اگر پی‌پل دارید، حتی اگه رییس خزانه‌داری آمریکا هم هستید، توی ایران به حساب پی‌پل خودتون لاگین نکنید! صرفاً به خاطر همین کار حسابتون مسدود می‌شه.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #8 : 31 اردیبهشت 1392، 06:31 ب‌ظ »
وبمانی هم بدک نیست و با ایران هم مشکل نداره لاکن تو پی پال مثلا اگر خریدی انجام بدی و جنس درست نباشه میتونی درخواست برگشت پول بدی لاکن شنیدم تو وبمانی اینجوری نیست

آدرس وبگاهش webmoney.ru هست؟ این باشه که فیلش ترور شده ;D
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #9 : 31 اردیبهشت 1392، 10:14 ب‌ظ »
من الان موقتاً خارج از ایران زندگی می‌کنم. حدود یک سال پیش که اومده‌بودم ایران، سعی کردم به حساب پی‌پل‌ام لاگین کنم. به محض این که شناسه و رمزم رو وارد کردم، یه پیغام اومد که شما از کشور غیرمجاز وصل شدید، و نمی‌تونید لاگین کنید و همین الان حساب شما محدود می‌شه! بعد که برگشتم سر خونه زندگیم در خارج، همین پیغام رو نشون داد. تا خود امروز هم حساب پی‌پل من بسته است. چندین بار فرم‌هاشون رو پر کردم که حسابم رو باز کنند، ولی همش می‌گند مدارکت اشکال داره. خیلی وقته که می‌خوام زنگ بزنم تلفنی باهاشون صحبت کنم، ولی وقت نمی‌کنم. حدود صد یورو هم تو حسابم پول دارم که نمی‌تونم هیچ استفاده‌ای ازش بکنم. البته جداً امیدوارم به حساب خزانه‌داری هیچ جایی واریز نشه پولم!

نکتهٔ اخلاقی: اگر پی‌پل دارید، حتی اگه رییس خزانه‌داری آمریکا هم هستید، توی ایران به حساب پی‌پل خودتون لاگین نکنید! صرفاً به خاطر همین کار حسابتون مسدود می‌شه.

پس TOR رو واسه چی گذاشته‌اند پسر خوب؟
تلفن کن یه چند تا سوال امنیتی ازت میکنن بعد بازش میکنن.
Godisnowhere

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #10 : 31 اردیبهشت 1392، 11:14 ب‌ظ »

پس TOR رو واسه چی گذاشته‌اند پسر خوب؟
تلفن کن یه چند تا سوال امنیتی ازت میکنن بعد بازش میکنن.
یعنی مثل fb نیست که آی‌پی‌ها رو چک کنه و login  notification داشته باشه؟ و اگر TOR از سر بدشانسی آی‌پی یه کشور ناجوری رو گرفت چی؟ اصلا امکان داره؟
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford