انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: رمزنگاری یک فایل/پیام درون عکس !  (دفعات بازدید: 3020 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
رمزنگاری یک فایل/پیام درون عکس !
« : 31 اردیبهشت 1392، 09:03 ق‌ظ »
سلام دوستان
من قبل از عید مجبور شدم که یکسری پیام های مخفی رد ود بدل کنم برای همین شروع کردم و یک اسکریپت (به زبان octave )برای این کار نوشتم و گفتم منتشرش کنم
یکی از مشکلاتی که برنامه های رمزنگاری معمولی دارند اینکه وقتی یک چیزی رو باهاشون رمز می کنید تابلو می شه که این فایل مهم هست ورمز شده که این به کرکر/فضول یابه قولی «برادربزرگتر» >:( می گه که بیا من رو رمزگشایی کن !
با این مقدمه می رم سراغ برنامه
این برنامه یک فایل که حاوی متن هست رو می گیره و یک عکس هم می گیره گه ترجیحا png باشه (jpeg گاهی وقت ها خطا می ده) بعد اون فایل متن رو توی عکس به نحوی (توضیحش پیچیده است - اگر کسی خواست بعدا می گم)توی عکس ذخیره می کنه (خروجی عکس همیشه ./encrypt.png هست ) برای رمز گشایی هم فقط کافیه همین عکس  رمز شده و تعداد بیت های فایل (خود رمزنگار اندازه رو بهتون می ده ) و یک سری پارامتر رو مشخص کنید و فایل رو بهتون می ده
این برنامه روی فایل کار می کنه و منطقا می شه هر فایلی با هر اندازه ای رو باهاش کار کنه ولی  اندازه های بزرگ رو انتخاب نکنید

یک فایل راهنما برای توضیح  مکانیسم
http://negarsoft.persiangig.com/image-encrypt-1.pdf
خود اسکریپت ها
https://github.com/vahid-borhani/image-encrypt-octave/archive/master.zipبرای رمزنگاری کردن اسکریپت main باید فراخوانی بشه (توسط octave ) و برای رمز گشایی هم ramzgosha . تمام موارد لازم رو بعد از اجرا ازتون می پرسه
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : رمزنگاری یک فایل/پیام درون عکس !
« پاسخ #1 : 31 اردیبهشت 1392، 09:30 ق‌ظ »
برنامه‌ات (main.m) روی اوبونتو ۱۲٫۰۴ اجرا نمی‌شه ولی روی ۱۲٫۱۰ اجرا می‌شه. روی ۱۲٫۰۴ پیغام خطا می‌ده که waitbar رو نمی‌شناسه، چون اکتاو نسخه‌ی ۳٫۲٫۴ هست ولی روی ۱۲٫۱۰ که اکتاو نسخه‌ی ۳٫۶٫۲ هست اجرا می‌شه.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #2 : 31 اردیبهشت 1392، 12:59 ب‌ظ »
ممنون
آره  ولی خب من چون از آرچ/پارابولا استفاده می کنم این مشکل رو ندارم البته پر واضح هست که من برنامه نویس ! کسی نیستم !
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #3 : 31 اردیبهشت 1392، 01:26 ب‌ظ »
نرم افزار شما بسیار عالیه. و یک استفاده دیگه هم داره (امیدوارم ازش این استفاده نشه) اونم اینه که ممکنه عکس حاوی ویروس رو باهاش Encrypt کنند تا آنتی ویروس نشناسدش ;D
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #4 : 31 اردیبهشت 1392، 03:14 ب‌ظ »
نرم افزار شما بسیار عالیه. و یک استفاده دیگه هم داره (امیدوارم ازش این استفاده نشه) اونم اینه که ممکنه عکس حاوی ویروس رو باهاش Encrypt کنند تا آنتی ویروس نشناسدش ;D
فکر نمی‌کنم چنین کاربردی (encrypt کردن ویروس درون عکس) داشته‌باشه. چون ویروس نیاز به اجرا شدن و پیش از اجرا decrypt شدن از عکس داره.
--~~~~