انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اينترنت پرسرعت ADSL بيست درصد ارزان شد  (دفعات بازدید: 16092 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
رگولاتور در آخرين اقدام خود، تعرفه جديد خدمات اينترنت پرسرعت با ADSL و مقررات تازه آن را تصويب كرد.

کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در آخرين جلسه خود، تعرفه ارائه خدمات اينترنت باند پهن را با استفاده از ADSL تصويب كرد.
در همين ارتباط قيمت تامين اينترنت براي ارائه خدمات اينترنت باند پهن نيز توسط کميسيون کاهش يافت.

به گزارش ايتنا از رگولاتوري، بر اساس تصميم اين كميسيون در جلسه شماره 49 مورخ 8/7/1378قيمت اینترنت كه توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و در قالب لینک‌های STM1 به شرکت‌های مخابرات استانی و شرکت‌های دارای مجوز PAP تحویل می‌شود صرفا جهت استفاده برای ارائه خدمات ADSL به میزان ۲۰٪ کاهش می‌يابد.
بدين ترتيب قیمت فروش اینترنت با ظرفیت یک STM1 که در حال حاضر ۴۸۶ میلیون ریال است، به ۳۷۵ میلیون و یکصد هزار ریال کاهش می‌يابد.

براین اساس تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر ۱۰ براساس جدول زیر تصویب شد:

همچنين در اين جلسه، موارد زير نيز به تصويب رسيد:
- هزینه مودم و راه‌اندازی آن بر عهده مشترک می‌باشد.
- بابت راه‌اندازی سرویس نیز نباید هزینه‌ای از مشترک دریافت شود.
- شرکت‌های ارائه دهنده خدمات موظفند نسبت به نصب و راه‌اندازی تجهیزات در محل مشترک اقدام و پس از تحویل پهنای باند مناسب نسبت به تنظیم صورتجلسه اقدام نمایند.
- شرکت‌های ارائه دهنده خدمات موظفند نرم‌افزارهای لازم برای اندازه‌گیری لحظه‌ای پهنای باند را روی پایانه کاربر نصب و راهنمایی‌های لازم را انجام دهند.

ضمنا کمیسیون تنظیم مقررات توصیه نمود که به منظور گسترش ارائه این خدمات در سطح کشور، شرکت مخابرات ایرات با مشارکت شرکت‌های PAP و رعایت منافع طرفین خدمات مذکور را ارائه نمایند.
براین اساس بدیهی است در صورت عدم مشارکت، شرکت‌های PAP می‌توانند سرويس مربوطه را حداکثر تا سقف ۲۰٪ بالاتر از این تعرفه‌های مصوب ارائه نمایند.

علاوه بر موارد فوق مصوب شد كه شرکت‌های PAP می‌بایست کلیه قراردادهای خود را حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ مصوبه براساس تعرفه‌های مصوب فوق اصلاح نمايند.

همچنين کلیه مشتریان در صورت داشتن هرگونه شکایت در خصوص تعرفه‌های خارح از چارچوب مصوب و یا عدم رعایت کیفیت خدمات مراتب را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مناطق هفتگانه گزارش نمایند.

منبع : ایتنا

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
یعنی  512   ماهانه  20   تومن ؟!!!  این  قیمتا مال کجاست ؟    من  تو  زنجان  دارم  64 رو  ماهی 20 تومن میدم !!!    اونم با اشتراک n  به بالا !!!   

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
512 رو مي شه با 18 تومان هم گرفت
اما محدوديت داره به 3 گيگ اونم هر گيگ اضافه 10 هزار تومان
(شاتل)

موفق باشي

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
درود

:o :D :o :D :o

این خبر از اون خبراست که اگه بری سراغ ارایه دهنده‌های ADSL و بگی پیرو این خبر اومدم می‌گه برو از همونجا که بت خبر دادن بگیر ما که نمی‌دیم!!!

من ی سوال از دارم مگه همین خدماتی که به تهرانی‌ها داده می‌شه قابل مقایسه با شهرستانی‌های بدبخت هست که حالا تا قیمتش بماند؟!

آخه‌ی دلم یکمی خنک شد :D ;)
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
خبر کاملا درسته اما ما که کاهش تعرفه ندادیم.( ISP لایزر)
Godisnowhere

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
منم خوزستان دارم ۲۰ تومن برای ۶۴k میدم اونم با ضرفیت محدود ۳ گیگ
فکرکنم خوزستان جزء ایران حساب نمیشه
ایران=تهران
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
من همین الان زنگ زدم به پارس آنلاین هیچ تغییری نکرد .
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
بنده فکر میکنم این خبر واسه اون باشه که خود دولت میخواد خدمات ADSL بده. ولی این شرکت ها فکر نکنم تغییری داشته باشه.
به هر حال فاراب و دوستان عزیز که کارشون اینه میدونن چی به چیه.

سلام
(شاتل)

موفق باشي

مگه نگفته ۹۸۰۰ ؟؟؟؟  :o

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
بنده فکر میکنم این خبر واسه اون باشه که خود دولت میخواد خدمات ADSL بده. ولی این شرکت ها فکر نکنم تغییری داشته باشه.
به هر حال فاراب و دوستان عزیز که کارشون اینه میدونن چی به چیه.

سلام
(شاتل)

موفق باشي

مگه نگفته ۹۸۰۰ ؟؟؟؟  :o

سلام
پس نمي دوني.
9800 اشتراك يك سالست با 15 گيگ محدوديت.
اگه 15 گيگ رو در يك ماه دانلود كني ديگه تمومه.

موفق باشي
+يكسالش 120 هزار تومن فكر كنم.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
فاراب جان من یه مشکلی با اینترنتم تو اصفهان دارم .

من از اینترنت لایزر استفاده می کنم و توی این ۲ ۳ هفته سرعتم خیلی پایینه ! در حد ۱ , ۲ کیلوبایت ! هرچی هم به نمایندگی لایزر تو اصفهان زنگ می زنم می گه مشکل از تهران و مشکل از پهنای باند مخابراته ! داریم پهنای باند رو زیاد می کنیم !

تو که توی لایزر هستی می خواستم ببینم تا چه حد این حرف درسته ! این حرف واقعیت داره یا اینکه دارن ما رو می پیچونن !
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
پاسخ به: اينترنت پرسرعت ADSL بيست درصد ارزان شد
« پاسخ #10 : 09 مهر 1387، 01:21 ب‌ظ »
نقل‌قول
این خبر از اون خبراست که اگه بری سراغ ارایه دهنده‌های ADSL و بگی پیرو این خبر اومدم می‌گه برو از همونجا که بت خبر دادن بگیر ما که نمی‌دیم!!!
](*,)

نقل‌قول
ایران=تهران
:(
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #11 : 09 مهر 1387، 01:57 ب‌ظ »

من از اینترنت لایزر استفاده می کنم و توی این ۲ ۳ هفته سرعتم خیلی پایینه ! در حد ۱ , ۲ کیلوبایت ! هرچی هم به نمایندگی لایزر تو اصفهان زنگ می زنم می گه مشکل از تهران و مشکل از پهنای باند مخابراته ! داریم پهنای باند رو زیاد می کنیم !

تو که توی لایزر هستی می خواستم ببینم تا چه حد این حرف درسته ! این حرف واقعیت داره یا اینکه دارن ما رو می پیچونن !

روزبه جان اجاره و نحوه ی تهیه ی پهنای باند به عهده ی نمایندگی هاست. ما فقط accounting و دیتا رو ارائه می دیم و پهنای باند رو خود نمایندگی باید به کاربرا بدن. بعد از یه مدت یه کاربرها زیاد میشن، پهنای باندی که قبلا بوده دیگه جابگو نیست و باید نسبت به خرید پهنای باند جدید اقدام کنند که متاسفانه نمی کنند و مشکل رو دائما به مخابرات یا تهران پاس میدن.
مشکل نوسان هم به خاطر share بودن پهنای باند است. تصور کن یه مقدار محدود آب در اختیار داری که مثلا در یک لحظه ۱۰۰ نفر می تونن با اون آب راحت حمام کنند، حالا اگه ۱۰۰۰ نفر بخوان با هم این کار رو بکنند چی میشه؟ فشار آب بین همه تقسیم میشه. به بعضی ها هم ممکنه اصلا نرسه. پس یا باید حجم آب رو زیاد کنند یا تعداد مشترک ها رو کم کنند.
این مشکل دقیقا دلیل کاهش کیفیت شبکه ی موبایل هست. جالبه بدونی مخابرات برای تلفت ثابت هم همین رویه رو پیش گرفته. اونا برآورد می کنند که در یک لحظه مثلا ۳۰٪ مشترک ها دارند با تلفن حرف می زنن. پس یه مقدار تخمینی بالاتر مثلا ۵۰٪ رو برای ظرفیت شبکه پیش بینی میکنند. حالا اگه همه با هم گوشی رو بر دارند و بخوان زنگ بزنن به همه نمی تونه سرویس بده. که نمونه اش همین شب عید بود که مخابرات مخصوصا در زمینه ی مکالمات بین المللی دچار مشکل شد.
Godisnowhere

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #12 : 09 مهر 1387، 02:00 ب‌ظ »
ای بابا من همین دو روز پیش رفتم 5 گیگ دوباره شارژ کردم! کاش وای میستادم قیمتش میشد 12000 تومن! توی مشهد زیاد هم بد نیست! 128 یه ماه 5 گیگ میشه 15000 تومن که سرعتش خیلی هم نسبت به سرویس های 2 گیگ 10000 تومن فرقی نداره!
در کل چه خوب می شه اگر این قوانین رو هر چه سریعتر در شهرستان ها هم اجرا کنن!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #13 : 09 مهر 1387، 02:08 ب‌ظ »

روزبه جان اجاره و نحوه ی تهیه ی پهنای باند به عهده ی نمایندگی هاست. ما فقط accounting و دیتا رو ارائه می دیم و پهنای باند رو خود نمایندگی باید به کاربرا بدن. بعد از یه مدت یه کاربرها زیاد میشن، پهنای باندی که قبلا بوده دیگه جابگو نیست و باید نسبت به خرید پهنای باند جدید اقدام کنند که متاسفانه نمی کنند و مشکل رو دائما به مخابرات یا تهران پاس میدن.
مشکل نوسان هم به خاطر share بودن پهنای باند است. تصور کن یه مقدار محدود آب در اختیار داری که مثلا در یک لحظه ۱۰۰ نفر می تونن با اون آب راحت حمام کنند، حالا اگه ۱۰۰۰ نفر بخوان با هم این کار رو بکنند چی میشه؟ فشار آب بین همه تقسیم میشه. به بعضی ها هم ممکنه اصلا نرسه. پس یا باید حجم آب رو زیاد کنند یا تعداد مشترک ها رو کم کنند.
این مشکل دقیقا دلیل کاهش کیفیت شبکه ی موبایل هست. جالبه بدونی مخابرات برای تلفت ثابت هم همین رویه رو پیش گرفته. اونا برآورد می کنند که در یک لحظه مثلا ۳۰٪ مشترک ها دارند با تلفن حرف می زنن. پس یه مقدار تخمینی بالاتر مثلا ۵۰٪ رو برای ظرفیت شبکه پیش بینی میکنند. حالا اگه همه با هم گوشی رو بر دارند و بخوان زنگ بزنن به همه نمی تونه سرویس بده. که نمونه اش همین شب عید بود که مخابرات مخصوصا در زمینه ی مکالمات بین المللی دچار مشکل شد.

ممنون فاراب جان . با این حساب باید برم از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم . دیگه هیچ تمایلی ندارم با این شرکت کار کنم
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 09 مهر 1387، 02:10 ب‌ظ »
منم خوزستان دارم ۲۰ تومن برای ۶۴k میدم اونم با ضرفیت محدود ۳ گیگ
فکرکنم خوزستان جزء ایران حساب نمیشه
ایران=تهران

سلام
يه نگاهي به كاربران تهراني اوبونتو و ميزان فعاليت ساير استانها مثل اصفهان بكن.
اصفهاني ها خيلي فعالن.
من كه تو تهران تو كفه يه جلسه موندم.

موفق باشيد