انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اينترنت پرسرعت ADSL بيست درصد ارزان شد  (دفعات بازدید: 16099 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: اينترنت پرسرعت ADSL بيست درصد ارزان شد
« پاسخ #15 : 09 مهر 1387، 02:49 ب‌ظ »
فاراب جان من یه مشکلی با اینترنتم تو اصفهان دارم .

من از اینترنت لایزر استفاده می کنم و توی این ۲ ۳ هفته سرعتم خیلی پایینه ! در حد ۱ , ۲ کیلوبایت ! هرچی هم به نمایندگی لایزر تو اصفهان زنگ می زنم می گه مشکل از تهران و مشکل از پهنای باند مخابراته ! داریم پهنای باند رو زیاد می کنیم !

تو که توی لایزر هستی می خواستم ببینم تا چه حد این حرف درسته ! این حرف واقعیت داره یا اینکه دارن ما رو می پیچونن !

روزبه جان اجاره و نحوه ی تهیه ی پهنای باند به عهده ی نمایندگی هاست. ما فقط accounting و دیتا رو ارائه می دیم و پهنای باند رو خود نمایندگی باید به کاربرا بدن. بعد از یه مدت یه کاربرها زیاد میشن، پهنای باندی که قبلا بوده دیگه جابگو نیست و باید نسبت به خرید پهنای باند جدید اقدام کنند که متاسفانه نمی کنند و مشکل رو دائما به مخابرات یا تهران پاس میدن.
مشکل نوسان هم به خاطر share بودن پهنای باند است. تصور کن یه مقدار محدود آب در اختیار داری که مثلا در یک لحظه ۱۰۰ نفر می تونن با اون آب راحت حمام کنند، حالا اگه ۱۰۰۰ نفر بخوان با هم این کار رو بکنند چی میشه؟ فشار آب بین همه تقسیم میشه. به بعضی ها هم ممکنه اصلا نرسه. پس یا باید حجم آب رو زیاد کنند یا تعداد مشترک ها رو کم کنند.
این مشکل دقیقا دلیل کاهش کیفیت شبکه ی موبایل هست. جالبه بدونی مخابرات برای تلفت ثابت هم همین رویه رو پیش گرفته. اونا برآورد می کنند که در یک لحظه مثلا ۳۰٪ مشترک ها دارند با تلفن حرف می زنن. پس یه مقدار تخمینی بالاتر مثلا ۵۰٪ رو برای ظرفیت شبکه پیش بینی میکنند. حالا اگه همه با هم گوشی رو بر دارند و بخوان زنگ بزنن به همه نمی تونه سرویس بده. که نمونه اش همین شب عید بود که مخابرات مخصوصا در زمینه ی مکالمات بین المللی دچار مشکل شد.

ممنون فاراب جان . با این حساب باید برم از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم . دیگه هیچ تمایلی ندارم با این شرکت کار کنم

Shatel

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #16 : 09 مهر 1387، 04:22 ب‌ظ »
منم خوزستان دارم ۲۰ تومن برای ۶۴k میدم اونم با ضرفیت محدود ۳ گیگ
فکرکنم خوزستان جزء ایران حساب نمیشه
ایران=تهران

سلام
يه نگاهي به كاربران تهراني اوبونتو و ميزان فعاليت ساير استانها مثل اصفهان بكن.
اصفهاني ها خيلي فعالن.
من كه تو تهران تو كفه يه جلسه موندم.

موفق باشيد
هم شهری من خودم اصفهانی تبعید شده به خوزستانم
ولی به هر حال فقط لینوکس مطرح نیست
وفقط اصفهان مطرح نیست
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1387، 04:24 ب‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #17 : 09 مهر 1387، 05:55 ب‌ظ »
من ۵ گیگ ماهانه دارم می‌گیرم.سرعت دانلودم میانگین 50KB/s هست.خیلی کم بوده که مشکل داشته باشم.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #18 : 09 مهر 1387، 07:01 ب‌ظ »
من سرویس ۵۱۲ سه ماهه با محدودیت ۹ گیگ رو دارم با قیمت ۴۰ هزار تومن. میانگین سرعتم بین ۵۰ تا ۵۵ کیلوبایت بر ثانیه است.

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #19 : 09 مهر 1387، 07:52 ب‌ظ »
128 یه ماه 5 گیگ میشه 15000 تومن که سرعتش خیلی هم نسبت به سرویس های 2 گیگ 10000 تومن فرقی نداره!

من فکر می‌کردم تهران جدا از ایرانه حالا انگار مشهد هم این‌طوره!!!

اما خوش به حال خودم هرکی می‌خواد کلاس بذاره می‌گه ما داریم سعی می‌کنیم به منطقه‌ی شما خدمات ADSL ارایه بدیم. هنوز وقت نکردیم طعم adsl با کابل نوری رو بچشیم  :'(
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین amirf

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #20 : 09 مهر 1387، 09:45 ب‌ظ »
من که خدا رو شکر 2Mb سرعت دارم  ;D با 12 تومن تو مشهد  \\:D/ :P اینم طعم فیبر نوری !  :D

البته این قیمتا که نوشتن 99% محدودیت خواهد داشت چون مردم جنبه ندارند بیشتریا ...  ](*,)

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
« پاسخ #21 : 09 مهر 1387، 10:02 ب‌ظ »
سلام
آقا ببخشین من یه سوال برام پیش اومد که شاید ربطی به این تاپیک نداشته باشه ، من سرعت اینترنتم رو از کجا میتونم بفهمم؟ و همچنین این محدودیت مثلا ۸ گیگ که میگین چیه؟ ، آخه من فقط پول ریختم به حسابش و اون بنده خدا خودش اومد همه کاراشو کرد و رفت ، دیگه من زیارتشون نکردم و نیمدونم اینا که میگین چی هست! ، ولی فک کنم پهنای باندم  ۱۲۸ و  در جمع یک سال با مودم و تخفیف و آشناییت شد ۲۵۰ تومن.
نکنه سرم کلاه رفته؟؟؟  ???  ???  :-X  :o
+
اون سرعتی که تو System Monitor نشون میده چیه؟ در بخش Network History
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1387، 10:04 ب‌ظ توسط Meys@m »
from freedom came elegance

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #22 : 09 مهر 1387، 10:10 ب‌ظ »
سلام
آقا ببخشین من یه سوال برام پیش اومد که شاید ربطی به این تاپیک نداشته باشه ، من سرعت اینترنتم رو از کجا میتونم بفهمم؟ و همچنین این محدودیت مثلا ۸ گیگ که میگین چیه؟ ، آخه من فقط پول ریختم به حسابش و اون بنده خدا خودش اومد همه کاراشو کرد و رفت ، دیگه من زیارتشون نکردم و نیمدونم اینا که میگین چی هست! ، ولی فک کنم پهنای باندم  ۱۲۸ و  در جمع یک سال با مودم و تخفیف و آشناییت شد ۲۵۰ تومن.
+
سلام عزیز این محدودیت که اکثر اوقات در بازه زمانی یک ماه اعمال میشه یعنی شما در ماه مثلا نمیتونی بیشتر 8 گیگابایت ارسال و دریافت داشته باشی این شامل باز کردن صفحات وب و دانلود های شما هم میشه در ما نباید از مقدار تعیین شده بیشتر بشه

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #23 : 09 مهر 1387، 10:29 ب‌ظ »
سلام
+
سلام عزیز این محدودیت که اکثر اوقات در بازه زمانی یک ماه اعمال میشه یعنی شما در ماه مثلا نمیتونی بیشتر 8 گیگابایت ارسال و دریافت داشته باشی این شامل باز کردن صفحات وب و دانلود های شما هم میشه در ما نباید از مقدار تعیین شده بیشتر بشه

آپلود  هم   حساب  میشه ...  کلا  ترافیک  به پایین یا به بالا .

چیزی که توی سیستم مونیتور  دیده میشه  همون سرعت  لحظه ای  اینترنته  که  بر مبنای کیبی بایت (1024 بایت)  KiB نمایش داده میشه.
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1387، 10:33 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام
+

آپلود  هم   حساب  میشه ...  کلا  ترافیک  به پایین یا به بالا .

چیزی که توی سیستم مونیتور  دیده میشه  همون سرعت  لحظه ای  اینترنته  که  بر مبنای کیبی بایت (1024 بایت)  KiB نمایش داده میشه.
اره اپلود هم حساب میشه کلا هرگونه ارتباط سیستم با جهان خارج از خودش محاسبه میشه از جمله مثلا چت کردن البته سر شما کلاه نرفته چون الان اکثر ISP ها محدودیت دارن و این طبیعیه البته برخی هم هستند که نامحدود میدن مثل داتک تو تهران

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #25 : 09 مهر 1387، 11:58 ب‌ظ »
سلام
البته بعضی از ISP  ها مثل شاتل ابن محدودیت رو محدود به یک ما نمی کنن مثلا 5 ماه اینترنت بگیری هر ماه محدود به 3 گیگ اینها اجازه میدن توی یک ماه همه 15 گیگتو دانلود کنی بعد یه فاتحه بخونی و وسلام.
موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
« پاسخ #26 : 10 مهر 1387، 12:22 ق‌ظ »
از این سایت میشه برای تعیین سرعتت استفاده کنی
البته وقتی داری باش کار می کنی تو اینترنت کار دیگه ای نکن تا دقیق معلوم بشه
و چبزه دیگه اینکه سرعت قعطی رو نمیزه بلکه سرعت اون لحظه رو میزنه ولی خوب حدودش دستت میاد
مثلا من که 128 دارم یه بار که احتمالا سرور خلوت بوده سرعتم رو 334 زد
http://www.speedtest.net/

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #27 : 10 مهر 1387، 01:53 ق‌ظ »
من از netspeed استفاده می‌کنم خیلی سبک اجرا می‌شه و سرعت ارسال و دریافت و ip رو نشون می‌ده!!!
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #28 : 10 مهر 1387، 09:51 ق‌ظ »
سلام
آقا ببخشین من یه سوال برام پیش اومد که شاید ربطی به این تاپیک نداشته باشه ، من سرعت اینترنتم رو از کجا میتونم بفهمم؟

netspeed رو به روش زیر نصب کن. بعد add to panel کن به نوار ابزار بالا یا پایین.
sudo apt-get install netspeed
Godisnowhere

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
« پاسخ #29 : 10 مهر 1387، 10:35 ب‌ظ »
آقا خیلی ممنون
خیلی با حاله‌ها ، واقعا ممنون
ولی اینجا سرعت رو ۵۰ هم میزنه ولی من بیشترین سرعتم میتونه ۱۶ باشه ، این چرا اینجوره؟
from freedom came elegance