کسی که آرچ داره لزومی نداره هر روز آپدیت کنه (هر چند خودم این کار رو انجام میدم و کوچکترین مشکلی هم ندارم
). حتی میتونه چند ماه هیچ آپدیتی انجام نده و هنوز از بقیه توزیعها جلوتر باشه. ولی خوب این دوستمون اومده میگه کرنل جدید رو چطوری نصب کنم، منم گفتم اگه آپدیت باشی نصبه. اصولا بهتره هر چیزی (از جمله هسته و بقیه نرمافزارها) رو اجازه بدی توسط خود توزیعتون در مخازن قرار بگیره و بعد آپدیت کنید. نیازی نیست هسته رو مستقیما آپدیت کنید (مگر اینکه بدونید برای چی دارید اینکار رو انجام میدید). ضمنا توزیعهای مختلف پچهای مختلف رو روی هر نرمافزاری اعمال میکنند (از جمله هسته) تا نسبت به توزیعشون بهینه باشه. فلسفه آرچ اینه که کمترین دستکاری رو توی سورس انجام بده، یعنی اینکه از نظر آرچ، یه کد موقعی بینقصه که دیگه نشه چیزی ازش حذف کرد ولی بیشتر توزیعها فلسفهشون برعکسه، یعنی یه کد موقعی کامله از نظرشون که دیگه چیزی بهش نشه اضافه کرد. بنابراین چیز مهمی مثل هسته رو اجازه بدید خود سیستم پیشنهاد آپدیت رو بهتون بده. دوستمون Big Achievement فقط خبر این موضوع رو اعلام کردند. یعنی اینکه منتظر باشید به زودی هسته جدید توسط توزیعتون در اختیارتون قرار میگیره، نه اینکه سرخود این هسته رو نصب کنید.