انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو در کنار ویندوز  (دفعات بازدید: 1169 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین syd323

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
نصب اوبونتو در کنار ویندوز
« : 01 خرداد 1392، 12:09 ب‌ظ »
من اوبونتو رو روی بوت سیستم کنار ویندوز 8 نصب کرده بودم و مشکلی نداشتم(اول ویندوز و بعد اوبنتو)
بعد از اینکه با 8 به مشکل خوردم، وندوز 7 نصب کردم .
حالا دیکه موقع روشن کردن سیستم صفحه انتخاب سیستم عامل نمیاد. و مستقیم ویندوز میاد بالا.
آیا اوبنتو خراب شد]؟
آیا این کار خوبی است. :o
آیا چه کنم که درست شه ;D ;D

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
پاسخ : نصب اوبونتو در کنار ویندوز
« پاسخ #1 : 01 خرداد 1392، 12:29 ب‌ظ »
آیا چه کنم که درست شه ;D ;D
برو تو ویندوز ، نرم افزار http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/ رو دانلود کن  و با یه فلش مموری یه فلش بوت اوبونتو درست کن ، اگه سی دی یا دی وی دی هم داری میتونی استفاده کنی ( واسه فلش مموری هم باید فایل ISO اوبونتو رو قبلا دانلود کرده باشی )
سیستمت رو از رو فلش یا سی دی بوت کن و به صورت LIVE اوبونتو رو بالا بیار بعد باید یه نرم افزار به نام بوت ریپیر رو نصب کنی که توضیحاتش اینجاست : http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=29087.0

فقط یه نکته مهم هست ، اوبونتو رو چجوری نصب کرده بودی ( همون موقع که کنار ویندوز ۸ میتونستی ازش استفاده کنی ) ؟!!
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #2 : 01 خرداد 1392، 12:49 ب‌ظ »
البته فکر کنم یه سری نرم افزار ویندزدی هم باشه واسه همین کار.من تو قبلا واسه دوتا ویندوز کنار هم از این جور نرم افزار ها استفاده کردم کار کرده دیگه نمیدونم واسه ویندزد به اوبونتو هم کار کنه یا نه.تویه گوگل یه سرچی بکن راحت میتونی چند مدل مختلفش رو پیدا کنی.فکر کنم مال من اسمش  Easybootcd بود.البته مطمئن نیستم.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #3 : 01 خرداد 1392، 12:55 ب‌ظ »
البته فکر کنم یه سری نرم افزار ویندزدی هم باشه واسه همین کار.من تو قبلا واسه دوتا ویندوز کنار هم از این جور نرم افزار ها استفاده کردم کار کرده دیگه نمیدونم واسه ویندزد به اوبونتو هم کار کنه یا نه.تویه گوگل یه سرچی بکن راحت میتونی چند مدل مختلفش رو پیدا کنی.فکر کنم مال من اسمش  Easybootcd بود.البته مطمئن نیستم.
easybcd

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
« پاسخ #4 : 02 خرداد 1392، 06:44 ب‌ظ »
Boot Repair درستش میکنه