انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اطلاعات هنگام باز کردن برنامه با ترمینال دقیقا چیه؟  (دفعات بازدید: 2116 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
سلام وقتی یه برنامه رو با ترمینال باز میکنیم موقعه کاره برنامه بعضی اطلاعات رو به ما میده.میخواستم بدونم دقیقا این ها چی هستش؟آیا کد های برنامه هست؟یعنی میشه از این روش به کد هاش پی برد؟
اگه این جوری نمیشه چه راه دیگه ای وجود داره؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
میشه سوالتون را بهتر توضیح بدید؟
کد های نرم افزار های آزاد که اراده کنید میاد دستتون. از چه توزیعی استفاده می کنید؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
سلام وقتی یه برنامه رو با ترمینال باز میکنیم موقعه کاره برنامه بعضی اطلاعات رو به ما میده.میخواستم بدونم دقیقا این ها چی هستش؟آیا کد های برنامه هست؟یعنی میشه از این روش به کد هاش پی برد؟
اگه این جوری نمیشه چه راه دیگه ای وجود داره؟

خیر سورس برنامه ها رو یا از مخازن بگیرید یا از وبسایت رسمی.

اگر دقت کنید ، یک سری کتابخانه و ... فراخوانی میکنه. در نرم افزارهایی مثل gedit که کاری روی فایل انجام میدن ، تغییراتی مثل Save کردن و ... هم نشون میده.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
کد های نرم افزار های آزاد که اراده کنید میاد دستتون. از چه توزیعی استفاده می کنید؟
مثلا من اگه الآنیه نرم افزار انتشار بدم.و (خدای ناکرده البته) نخوام سورسش رو انتشار بدم بقیه میتونن کدهای منو بفهمن؟
با روش های دیگه چی؟آخه میگن تو لینوکس همه چی مشخصه خواستم ببینم شامل اینم میشه؟
اوبونتو 12.04 32بیت

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
مثلا من اگه الآنیه نرم افزار انتشار بدم.و (خدای ناکرده البته) نخوام سورسش رو انتشار بدم بقیه میتونن کدهای منو بفهمن؟
اوبونتو 12.04 32بیت
نه دیگه ولی شمایی که دارید از سیستم عامل گنو/لینوکسی استفاده می کنید سورسش را هم انتشار میدید و اینطوری همه بهش دسترسی دارند
نرم افزار های پولیه ویندوزی اگه سورسش به دست بقیه میرسید که دیگه از شرکته چیزی باقی نمی موند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
اوبونتو 12.04 32بیت

اگر فقط باینری ارائه بدید یا کدهاتون رو encrypt کنید کسی نمیتونه بفهمه مگر اینکه مهندسی معکوس کنه :) .

اوبونتو 12.04 32بیت
نه دیگه ولی شمایی که دارید از سیستم عامل گنو/لینوکسی استفاده می کنید سورسش را هم انتشار میدید و اینطوری همه بهش دسترسی دارند
نرم افزار های پولیه ویندوزی اگه سورسش به دست بقیه میرسید که دیگه از شرکته چیزی باقی نمی موند

همه هم اینطور نیستند ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
اگه هدفت اینکه که بقیه از کدهات استفاده/سوء استفاده نکنند، اینکه بخوای کدهات رو با رمز نگاری و این حرف ها محافظت کنی زیاد کمکی نمیکنه. چون کسی که بخواد کدها رو ببینه میتونه از راههای بسیار مختلفی وارد بشه و هر نوع رمزی هم که بذاری باز هم امکان رمز گشایی هست. راه بهتر اینه که یه مجوز محدود برای کدت در نظر بگیری و خودت یه مجوز چند خطی بنویسی و اون رو بالای همه فایل‌هات قرار بدی. به این ترتیب هر چند کاربر میتونه کدت رو ببینه، اما هیچ کاری نمیتونه باهاش بکنه. مثلا نمیتونه اون رو تغییر بده، کپی کنه و ...

ویرایش:
اگه برنامه با زبان پایتون و پی اچ پی و این حرف ها هست که میتونی از همین روش استفاده کنی. اگه c هست هم کافیه فقط فایل باینری رو ارائه بدی.
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1392، 05:25 ب‌ظ توسط fond »

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
این ترتیب هر چند کاربر میتونه کدت رو ببینه، اما هیچ کاری نمیتونه باهاش بکنه. مثلا نمیتونه اون رو تغییر بده، کپی کنه و ...
ویرایش:
اگه برنامه با زبان پایتون و پی اچ پی و این حرف ها هست که میتونی از همین روش استفاده کنی. اگه c هست هم کافیه فقط فایل باینری رو ارائه بدی.
اینجا که مردم تو دوسالگی کرک کردن نرم افزار رو یاد میگیرن فکر نکنم مجوز خیلی فایده ای داشته باشه.آیا قانون خاصی در این جا هست که مانع این کار بشه؟

[/quote]
گفتم اگه خدای نکرده ;D

اوبونتو 12.04 32بیت

کسی نمیتونه بفهمه مگر اینکه مهندسی معکوس کنه :) .

میشه بیشتر توضیح بدبد دقیقا مهندسی معکوس چیه و چطوریه؟لازمه حتما اسمبلی بلد باشید؟
البته قبلا یه تاپیک باز کردم فکر کنم جای این اونجا باشه که بقیه هم یاد بگیرن
forum.ubuntu.ir/index.php/topic,66142.0.html

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
نقل‌قول
اینجا که مردم تو دوسالگی کرک کردن نرم افزار رو یاد میگیرن فکر نکنم مجوز خیلی فایده ای داشته باشه.آیا قانون خاصی در این جا هست که مانع این کار بشه؟

مطمئن باش به هر طریقی که بخوای روی کدت رمز بذاری، مردم یه راهی برای رمزگشایی پیدا میکنند و مطمئن هم باش «هر برنامه ای» رو براحتی میشه کپی کرد و با بقیه به اشتراک گذاشت. با احترام، به نظر من این ظرز فکر بیشتر بدرد دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی میخوره و دیگه امروزه نه روش خوبی برای کسب درآمد هست و نه روش خوبی برای جلوگیری از استفاده غیر مجاز. باید ببینی کسانی که قراره از برنامت استفاده کنن چه دسته ای هستند. معمولا خیلی از افراد به مجوز احترام میذارن و رعایت میکنن (بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی) اخلاقی ترین کار هم همینه که با مجوز کاربر رو محدود کنی. راههای زیادی هست که میتونه از روشهای مهندسی معکوس جلوگیری کنه. راه‌های بسیار بیشتری هم برای دور زدن این محدودیت ها هست. تا اونجایی که من تجربه دارم، این روش اصلا روش خوبی نیست. روشهای قانونی و اخلاقی همیشه جواب میده و بهترین کار برای جلوگیری از استفاده/سوء استفاده هم همینه. به هر حال انتخاب با خودتونه و در این مورد کاری از دست من بر نمیاد  ;)

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
مطمئن باش به هر طریقی که بخوای روی کدت رمز بذاری، مردم یه راهی برای رمزگشایی پیدا میکنند و مطمئن هم باش «هر برنامه ای» رو براحتی میشه کپی کرد و با بقیه به اشتراک گذاشت. با احترام، به نظر من این ظرز فکر بیشتر بدرد دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی میخوره و دیگه امروزه نه روش خوبی برای کسب درآمد هست و نه روش خوبی برای جلوگیری از استفاده غیر مجاز. باید ببینی کسانی که قراره از برنامت استفاده کنن چه دسته ای هستند. معمولا خیلی از افراد به مجوز احترام میذارن و رعایت میکنن (بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی) اخلاقی ترین کار هم همینه که با مجوز کاربر رو محدود کنی. راههای زیادی هست که میتونه از روشهای مهندسی معکوس جلوگیری کنه. راه‌های بسیار بیشتری هم برای دور زدن این محدودیت ها هست. تا اونجایی که من تجربه دارم، این روش اصلا روش خوبی نیست. روشهای قانونی و اخلاقی همیشه جواب میده و بهترین کار برای جلوگیری از استفاده/سوء استفاده هم همینه. به هر حال انتخاب با خودتونه و در این مورد کاری از دست من بر نمیاد  ;)
به هر حال ممنون از کمک شما و بقیه.البته با افزایش راه های دور زدن محدودیت ها راه های اعمال محدودیت هم زیاد میشه.البته من بیشتر هدفم از این سوالا کشف راه های دور زدن بود(حالا چه برای دور زدن یا برای پیشگیری از دور زدن یا برای یاد گرفتن برنامه نویسی) تا پول در آوردن.