با تشکر از جناب fond و آقای خورشیدی
بالاخره تونستم با جستجو کردن در سایت های مختلف هم مشکل بوت نشدن اوبونتو رو حل کنم و هم Plot در سایلب.
در ابتدا باید بگم که بعد از راه حل هایی که جناب fond فرموند (و من هم خیلی مبتدی ام و ممکن برخی کارهایی که ایشون گفتند رو اشتباه انجام داده بودم) اوبونتو دیگه بوت نمیشد ! یعنی تا اون مرحله که باید یوزر و پسورد رو وارد میکردم نمیرسید و صفحه سیاه میشد!
راه حل :
کارهایی که باید انجام میدادم این بود درایور گرافیک رو پاک کنم و دوباره نصب کنم !
برای دوباره نصب کردن درایور گرافیک نیاز به اینترنت داشتم و همونطور که میدونید به محیط گرافیکی هم دسترسی نداشتم و باید از طریق ترمینال به وایرلس متصل میشدم.
۱- کامپیوتر رو Reboot کردم و قبل از بوت شدن کلید Shift صفحه کلید رو فشار دادم تا صفحه Grub ظاهر بشه.
گزینه دوم مربوط به حالت Recover هست که اون رو انتخاب کردم و بعدش لیستی باز شد که گزینه "Drop to root shell prompt" رو انتخاب کردم تا به محیط ترمینال وارد بشم.
۲- خب حالا باید به وایرلس متصل بشیم تا بتونیم درایور رو نصب کنیم، برای اتصال به وایرلس :
فعال کردن وایرلس :
sudo ifconfig wlan0 up
اسکن کردن وایرلس های روشن :
sudo iwlist wlan0 scan
اتصال به وایرلس مورد نظر :
sudo iwconfig wlan0 essid NETWORK_ID key s:WIRELESS_KEY
که به جال NETWORK_ID باید نام وایرلس رو بنویسیم و بجای WIRELESS_KEY پسورد رو بنویسیم که مثلا واسه من که وایرلس ام پسورد نداره به این شکل نوشتم :
sudo iwconig wlan0 essid DLink
و در نهایت دستور زیر:
sudo dhclient wlan0
خب تا اینجا تونستیم به وایرلس متصل شیم.
۳- از طریق دستور زیر درایور مربوط به کارت گرافیک رو حذف میکنیم :
sudo apt-get purge fglrx*
فایل xorg.conf رو هم از مسیر زیر حذف میکنیم (البته این فایل واسه من در حالت پیشفرض که اصلا وجود نداشت)
sudo rm /etc/X11/xorg.conf
برای نصب مجدد xorg :
sudo apt-get install --reinstall xserver-xorg-core libgl1-mesa-glx:i386 libgl1-mesa-dri:i386
و برای ست کردن xorg :
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
و در نهیات :
sudo reboot
خب بعد از اینکه سیستم رو Reboot کردم و اوبونتو بالا اومد، بالاخره تونستم صفحه Log in رو ببینم و با صفحه سیاه روبرو نشدم.
حالا باید رمز عبور روز میزدم تا وارد بشم. وقتی رمز رو وارد میکردم و Enter رو میزدم، میخواست وارد بشه اما باز برمیگشت به همون صفحه Login !!
برای اینکه این مشکل برطرف بشه باید توی همین صفحه Login کلید Ctrl + Alt + F1 رو فشار بدید تا وارد محیط ترمینال بشید.
فایل زیر رو حذف کنید :
sudo rm ~/.Xauthority
و بعد مجددا reboot کنید :
sudo reboot
با کارهای فوق بالاخره تونستم وارد محیط اوبونتو بشم و بعد از اینکه وارد محیط سایلب شدم دیدم که دیگه با دستور Plot ، کرش نمیکنه و کاملا داره کار میکنه !
ممنون از شما