انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خارج شدن از محیط Scilab هنگام عملیات Plot [حل شد]  (دفعات بازدید: 4748 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
پاسخ : خارج شدن از محیط Scilab هنگام عملیات Plot
« پاسخ #15 : 02 خرداد 1392، 06:29 ب‌ظ »
این تاپیک داره کم کم باعث میشه من سردرد بگیرم!! کامروا جان شما همون فایلی که تو پست ۷ گذاشتم رو یه تست بزن نتیجش که توی فایل Xorg.0.log ریخته میشه رو برای ما بفرست تا ببینیم کلا قضیه از چه قراره  ;)

آفلاین کامروا

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • ایالات متحده جهرم
« پاسخ #16 : 02 خرداد 1392، 07:05 ب‌ظ »
این تاپیک داره کم کم باعث میشه من سردرد بگیرم!! کامروا جان شما همون فایلی که تو پست ۷ گذاشتم رو یه تست بزن نتیجش که توی فایل Xorg.0.log ریخته میشه رو برای ما بفرست تا ببینیم کلا قضیه از چه قراره  ;)
شرمنده داداش :(

کارایی که گفتین رو انجام دادم.
بازم بوت نشد !!

اینم محتوی فایل Xorg.0.log :
http://codepad.org/vj1m69V6

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
« پاسخ #17 : 02 خرداد 1392، 07:27 ب‌ظ »
کارهایی که گفتین انجام دادین، شامل پاک کردن فایل /etc/X11/xorg.conf از توی هارد دیسک هم میشه؟ اگه هنوز اون فایل رو پاک نکردید، همین الان پاکش کنید. حالا یا با دیسک زنده یا از طریق حالت rescue خود اوبونتو. اگه اون فایل رو هم پاک کردید و هنوز اوبونتو بوت نمیشه، به احتمال زیاد یه فایل xorg.conf دیگه توی دایرکتوری xorg.conf.d توی همون etc/X11 هست که مانع میشه. در این حالت کافیه به پست ششم که خودتون ارسال کردید مراجعه کنید و فایلی که گذاشتید رو توی مسیر /etc/X11/xorg.conf کپی کنید. (همون فایل پیشفرضی که با دستور Xorg -configure ساختید منظورم هست)

آفلاین کامروا

• Full Member
  • *
  • ایالات متحده جهرم
« پاسخ #18 : 02 خرداد 1392، 07:59 ب‌ظ »
نقل‌قول
کارهایی که گفتین انجام دادین، شامل پاک کردن فایل /etc/X11/xorg.conf از توی هارد دیسک هم میشه؟
بله پاک کردم.

نقل‌قول
اگه اون فایل رو هم پاک کردید و هنوز اوبونتو بوت نمیشه، به احتمال زیاد یه فایل xorg.conf دیگه توی دایرکتوری xorg.conf.d توی همون etc/X11 هست که مانع میشه
نه فایل دیگه ای با نام xorg.conf وجود نداره !

نقل‌قول
در این حالت کافیه به پست ششم که خودتون ارسال کردید مراجعه کنید و فایلی که گذاشتید رو توی مسیر /etc/X11/xorg.conf کپی کنید
اینکارو هم کردم ولی بازم بوت نمیشه !! ](*,)

آفلاین کامروا

• Full Member
  • *
  • ایالات متحده جهرم
« پاسخ #19 : 03 خرداد 1392، 12:01 ق‌ظ »
پس یعنی اوبونتو رو دوباره نصب کنم ؟! :((

آفلاین Scilab.IR

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
  • !Everything is a Matrix
« پاسخ #20 : 03 خرداد 1392، 08:36 ق‌ظ »
خسته‌نباشید جناب fond  :)

آقای کامروا پیشنهاد می‌کنم باگ ریپورت کنید.
http://bugzilla.scilab.org/enter_bug.cgi

فقط کافیه توضحات مربوط به باگ رو به صورت زیر ارسال کنید:
How to reproduce the bug:
ایجا دستوراتی که باعث کرش کردن سایلب میشه رو وارد کنید

همچنین خروجی دستور زیر رو هم باید اضافه کنید:
[a, b] = getdebuginfo()
باتشکر

آفلاین کامروا

• Full Member
  • *
  • ایالات متحده جهرم
« پاسخ #21 : 05 خرداد 1392، 11:13 ق‌ظ »
با تشکر از جناب fond و آقای خورشیدی

بالاخره تونستم با جستجو کردن در سایت های مختلف هم مشکل بوت نشدن اوبونتو رو حل کنم و هم Plot‌ در سایلب. \\:D/

در ابتدا باید بگم که بعد از راه حل هایی که جناب fond فرموند (و من هم خیلی مبتدی ام و ممکن برخی کارهایی که ایشون گفتند رو اشتباه انجام داده بودم) اوبونتو دیگه بوت نمیشد ! یعنی تا اون مرحله که باید یوزر و پسورد رو وارد میکردم نمیرسید و صفحه سیاه میشد!

راه حل :
کارهایی که باید انجام میدادم این بود درایور گرافیک رو پاک کنم و دوباره نصب کنم !
برای دوباره نصب کردن درایور گرافیک نیاز به اینترنت داشتم و همونطور که میدونید به محیط گرافیکی هم دسترسی نداشتم و باید از طریق ترمینال به وایرلس متصل میشدم.

۱- کامپیوتر رو Reboot‌ کردم و قبل از بوت شدن کلید Shift صفحه کلید رو فشار دادم تا صفحه Grub ظاهر بشه.
گزینه دوم مربوط به حالت Recover هست که اون رو انتخاب کردم و بعدش لیستی باز شد که گزینه "Drop to root shell prompt" رو انتخاب کردم تا به محیط ترمینال وارد بشم.

۲- خب حالا باید به وایرلس متصل بشیم تا بتونیم درایور رو نصب کنیم، برای اتصال به وایرلس :

فعال کردن وایرلس :
sudo ifconfig wlan0 upاسکن کردن وایرلس های روشن :
sudo iwlist wlan0 scan
اتصال به وایرلس مورد نظر :
sudo iwconfig wlan0 essid NETWORK_ID key s:WIRELESS_KEY
که به جال NETWORK_ID باید نام وایرلس رو بنویسیم و بجای WIRELESS_KEY پسورد رو بنویسیم که مثلا واسه من که وایرلس ام پسورد نداره به این شکل نوشتم :

sudo iwconig wlan0 essid DLink
و در نهایت دستور زیر:

sudo dhclient wlan0
خب تا اینجا تونستیم به وایرلس متصل شیم.

۳- از طریق دستور زیر درایور مربوط به کارت گرافیک رو حذف میکنیم :
sudo apt-get purge fglrx*
فایل xorg.conf رو هم از مسیر زیر حذف میکنیم (البته این فایل واسه من در حالت پیشفرض که اصلا وجود نداشت)
sudo rm /etc/X11/xorg.conf
برای نصب مجدد xorg :
sudo apt-get install --reinstall xserver-xorg-core libgl1-mesa-glx:i386 libgl1-mesa-dri:i386
و برای ست کردن xorg :
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorgو در نهیات :
sudo reboot
خب بعد از اینکه سیستم رو Reboot کردم و اوبونتو بالا اومد، بالاخره تونستم صفحه  Log in رو ببینم و با صفحه سیاه روبرو نشدم.
حالا باید رمز عبور روز میزدم تا وارد بشم. وقتی رمز رو وارد میکردم و Enter رو میزدم، میخواست وارد بشه اما باز برمیگشت به همون صفحه Login !!

برای اینکه این مشکل برطرف بشه باید توی همین صفحه Login کلید Ctrl + Alt + F1 رو فشار بدید تا وارد محیط ترمینال بشید.
فایل زیر رو حذف کنید :
sudo rm ~/.Xauthorityو بعد مجددا reboot کنید :
sudo reboot
با کارهای فوق بالاخره تونستم وارد محیط اوبونتو بشم و بعد از اینکه وارد محیط سایلب شدم دیدم که دیگه با دستور Plot ، کرش نمیکنه و کاملا داره کار میکنه !

ممنون از شما

« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1392، 11:18 ق‌ظ توسط کامروا »