انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نسخه‌ی جدید دبیان گنو/هرد بعد از دو سال منتشر شد.  (دفعات بازدید: 6550 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
سلام دوستان عزیز

نسخه‌ی جدید دبیان گنو/هرد با نام «دبیان گنو/هرد ۲۰۱۳» منتشر شد. این سیستم‌عامل بر پایه‌ی دبیان «سید» هست و دارای تقریباً ۱۰۰۰۰ بسته‌ی نرم‌افزاری هست (۷۵ درصد مخازن دبیان).

http://www.debian.org/ports/hurd/hurd-news.en.html

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
حالا این دبین هرد چی هست؟ تو منبعی که گذاشتی هم توضیح نداده.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556

بجای اینکه از لینوکس به عنوان هسته استفاده کنن از هرد که کار پروژه گنو هست استفاده کردن.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
به علت این که توسعه هرد خیلی طول میکشید گنو ولش کرد و لینوکس رو جایگزین کرد ... پشتیبانی خیلی ضعیفی داره نمیدونم چرا هنوز بعضی از توزیع عا ازش استفاده می کنن ...
امروزه با گسترش روز افزون کاربران اینترنت در سرتاسر دنیا، ارائه دهندگان خدمات ویژه اینترنتی، اعم از سایت های پیش بینی مسابقات ورزشی، پوکر، کازینو و بازارهای مالی مانند فارکس (ارز)، طلا، کالا و بورس و دلار، بر این باور هستند که این نوع خدمات، فوق العاده مهیج، سرگرم کننده، آسان و درآمد ساز می باشند.
ایجا جای این کارا نیست کسی هم اصلا به تبلیغات این چنینی نگاه نمیکنه برو تو این انجمن های الکی از این تبلیغات بکن  ](*,)
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1392، 01:21 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!

هرد قرار بود در ۱۹۹۱ منتشر بشه که متوقف شد. بعد از سالها گنو تصمیم گرفت که توسعش رو از سر بگیره. این که الان آرچ و دبیان پورت رسمی و توزیع هایی مثل جنتو و اسلکور و ... پورت غیر رسمیش رو دارند ، برای امتحان و عیب یابی هست.
این هسته هنوز در مراحل ابتدایی توسعه خودش مونده چون ساختاری نسبتا غیر طبیعی تر از هسته های کنونی (Microkernel) داره. درست مثل Minix , QNX, Amoeba و ... که هسته هاشون به این متد توسعه پیدا میکنه :) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
من نفهمیدم دقیقا برتری هاش نسبت به لینوکس چیه؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!

یکیش میتونه سرعت پردازش باشه.

چون در ساختار میکروکرنل ، بر خلاف یکپارچه (مثل لینوکس و BSD ) ، میان هسته رو چندین قسمت میکنند. و هر قسمت فقط وقتی لازم هست کار میکنه.

مثلا یک مدار الکتریکی رو در نظر بگیر ، اگه سری باشه ، وقتی کلید رو میزنی همه چراغها روشن میشن ، ولی اگر موازی باشه ، فقط قسمتی که نیاز هست رو روشن میکنی! اینجا هم به همین شکل.

قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین سالار مقدم

• *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم

چون در ساختار میکروکرنل ، بر خلاف یکپارچه (مثل لینوکس و BSD ) ، میان هسته رو چندین قسمت میکنند. و هر قسمت فقط وقتی لازم هست کار میکنه.

مثلا یک مدار الکتریکی رو در نظر بگیر ، اگه سری باشه ، وقتی کلید رو میزنی همه چراغها روشن میشن ، ولی اگر موازی باشه ، فقط قسمتی که نیاز هست رو روشن میکنی! اینجا هم به همین شکل.
ایول! ۱+

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
البته سرعت معیار برتری میکروکرنل نیست، چون به علّت ساختار سرویس دهنده/گیرنده حتا ممکنه در مواقعی از هسته ی یک‌پارچه کندتر هم باشه، تفاوت اصلی رو می‌شه در شیوه‌ی بهتر انجام کارها، استفاده‌ی خیلی کم‌تر از منابع، مصرف پایین‌تر انرژی و پاسخ‌گویی بالاتر ریزهسته دونست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
این ماجرا برمیگرده به چند سال قبل تقریبا پروژه گنو همه چیز روداشت تمام ابزار هارو داشت و فقط مهم ترین قسمت یک سیستم عامل که هسته باشه رو نداشت و خواستن این یک هسته با نام هرد بزنن که لینوکس جاشو گرفت و این پروژه به تاخیر افتاد

حالا بعد این چند سال اومده در نوع خودش میتونه جالب باشه :)
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
البته سرعت معیار برتری میکروکرنل نیست، چون به علّت ساختار سرویس دهنده/گیرنده حتا ممکنه در مواقعی از هسته ی یک‌پارچه کندتر هم باشه، تفاوت اصلی رو می‌شه در شیوه‌ی بهتر انجام کارها، استفاده‌ی خیلی کم‌تر از منابع، مصرف پایین‌تر انرژی و پاسخ‌گویی بالاتر ریزهسته دونست

ممنون

ممنون از همه دوستان تاپیک پرباری بود برای من

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
تنها مشکل هورد، پیچیدگی وحشتناک و پیاده‌سازی سخت و پتانسیل بالا برای باگ هست که از همون اول توسعه‌ش رو خیلی کند کرده بود.
ولی شاید سیستم‌عامل‌های آینده مایکروکرنل باشن. پیچیده بودن دلیلی بر بد بودن نیست. همونطور که یک حکومت دموکرات/جمهوری خیلی پیچیده‌تر از حکومت سلطنتی هست. و شاید هزار سال پیش مردم نمی‌تونستن این پیچیدگی رو خوب درک و تحمل کنن (و حتی منجر به هرج و مرج ممکن بود بشه). ولی الآن می‌تونن، و بخاطر مزایایی که داره، دیگه کسی از حکومت سلطنتی حرفی نمی‌زنه...

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
اینجاست که تفاوت فلسفی نرم‌افزار آزاد با لینوکس مشخص میشه. لینوکس اصل نیست. ولی نرم‌افزار آزاد اصل هست.
ممکنه یه روز لینوکس از بین بره و یک سیستم‌عامل آزاد دیگه جاش رو بگیره.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ممکنه یه روز لینوکس از بین بره و یک سیستم‌عامل آزاد دیگه جاش رو بگیره.
منظورتون اینه که ممکنه یک کرنل دیگه جاش را بگیره دیگه.
من یک سوالی داشتم منظور از این که گنو داره روی این پروژه کار می کنه یعنی چی؟بقیه ی کرنل ها توسط کی ساخته شدند؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم