سلام به همه بچه های آبونتایی.
امروز میخوام یه کار جالب بهتون یاد بدم که من الان خودم کلی ذوق پیدا کردن فایل برای این کار رو دارم و همین الان دارم براش عکس میگیرم.
خب.شما وقتی میخواین وارد آبونتو بشید به اون صفحه لوگین بر میخورید.خب آرم آبونتو بالاش زیرش هم باکس وارو کردن یوزر . پسورد.وقتی که اینارو پر کنید و لوگین کنید یه صفحه خالی نشونتون میده و یه آهنگ دلنواز ه منو یاد تارزان میندازه :دی پخش میکنه و وارد اوبونتو میشید... درسته؟؟
ممنون که تایید کردید.
حالا ما میخواهیم یه تصویر به عنوان loading ا همون مثلا داره اوبونتو بارگذاری میشه برای اون پیج خالی بزاریم.کار خیلی جالبی هست.حتما امتحانش کنید.
خب.برای این کار ما احتیاج به یه برنامه کوچیک داریم که در سیناپتیک موجود هست.سیناپتیک رو از س زیر اجرا میکنیم:
System Administrator Synaptic
خب اجرا شد. حالا روی Search کلیک میکنیم و gnome- splashscreen-manager رو جستجو میکنیم.یه پکیج برامون میاره.کنار مربع کنارش کلیک میکنیم و Marck for installation رو میزنیم و در پنجره جدید هم Mark رو میزنیم از اون بالا Apply . نصبش تمام شد. حالا میریم به آدرس زیر برای اجرا:
System > Preferences > Splash Screen
خب.حالا باید تیک Show splash screen on startup رو فعال کنید و روی Install کلیک کنید و یک عکس را انتخاب کنید که من براتون یه پکیج آماده کردم که میتونید دانلود کنید و از عکساش استفاده کنید.عکس رو که Install کردید حالا روش کلیک کنید (در واقع select بشه) و از او پایین روی Active کلیک کند .پنجره رو ببندید و سیستم رو ریست کنید و دست گلی که به آب دادید رو ببینید.
به قول بچه های ویکی:
پ.ن:بعد از اینکه این برنامه رو نصب کردید و تست میبینید روی اون عکستون مینویسه مثلا loading و اینا.برای تغییر رنگ اون جمله / بک گراند و ... که مثلا با عکستون تداخل رنگی نداشته باشه وارد ترمینال بشید و تایپ کنید:
sudo gedit /etc/gdm/PreSession/Default
حالا فایل تنظیمات باز شده و میتونید داخلش کار کنید و طبق سلیقتون عمل کنید.حالا برای تغییر رنگ بک گراند میتونید طبق تصویر زیر عمل کنید و کد Hex رنگ رو بزارید:
من یه پکیج براتون از چند تصویر گذاشتم.که از بابت رپیدشر شرمندم.
http://rapidshare.com/files/149915198/splash.zip.htmlبرای دریافت تصاویر بیشتر هم به آدرس زیر برید
http://gnome-look.org/index.php?xcontentmode=160موفق باشید
نیما...!