انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یه کار جالب...برای لینوکس لودینگ بزارید...!!  (دفعات بازدید: 2538 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nimafire

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
سلام به همه بچه های آبونتایی.
امروز میخوام یه کار جالب بهتون یاد بدم که من الان خودم کلی ذوق پیدا کردن فایل برای این کار رو دارم و همین الان دارم براش عکس میگیرم.
خب.شما وقتی میخواین وارد آبونتو بشید به اون صفحه لوگین بر میخورید.خب آرم آبونتو بالاش زیرش هم باکس وارو کردن یوزر . پسورد.وقتی که اینارو پر کنید و لوگین کنید یه صفحه خالی نشونتون میده و یه آهنگ دلنواز ه منو یاد تارزان میندازه :دی پخش میکنه و وارد اوبونتو میشید... درسته؟؟
ممنون که تایید کردید.
حالا ما میخواهیم یه تصویر به عنوان loading ا همون مثلا داره اوبونتو بارگذاری میشه برای اون پیج خالی بزاریم.کار خیلی جالبی هست.حتما امتحانش کنید.
خب.برای این کار ما احتیاج به  یه برنامه کوچیک داریم که در سیناپتیک موجود هست.سیناپتیک رو از س زیر اجرا میکنیم:
 System  Administrator Synaptic
خب اجرا شد. حالا روی Search کلیک میکنیم و gnome- splashscreen-manager رو جستجو میکنیم.یه پکیج برامون میاره.کنار مربع کنارش کلیک میکنیم و Marck for installation رو میزنیم و در پنجره جدید هم Mark رو میزنیم از اون بالا Apply . نصبش تمام شد. حالا میریم به آدرس زیر برای اجرا:

System > Preferences > Splash Screen

خب.حالا باید تیک Show splash screen on startup رو فعال کنید و روی Install کلیک کنید و یک عکس را انتخاب کنید که من براتون یه پکیج آماده کردم که میتونید دانلود کنید و از عکساش استفاده کنید.عکس رو که Install کردید حالا روش کلیک کنید (در واقع select بشه) و از او پایین روی Active کلیک کند .پنجره رو ببندید و سیستم رو ریست کنید و دست گلی که به آب دادید رو ببینید.

به قول بچه های ویکی:

پ.ن:
بعد از اینکه این برنامه رو نصب کردید و تست میبینید روی اون عکستون مینویسه مثلا loading و اینا.برای تغییر رنگ اون جمله / بک گراند و ... که مثلا با عکستون تداخل رنگی نداشته باشه وارد ترمینال بشید و تایپ کنید:
 sudo gedit /etc/gdm/PreSession/Default
حالا فایل تنظیمات باز شده و میتونید داخلش کار کنید و طبق سلیقتون عمل کنید.حالا برای تغییر رنگ بک گراند میتونید طبق تصویر زیر عمل کنید و کد Hex رنگ رو بزارید:

من یه پکیج براتون از چند تصویر گذاشتم.که از بابت رپیدشر شرمندم.  :oops:

http://rapidshare.com/files/149915198/splash.zip.html

برای دریافت تصاویر بیشتر هم به آدرس زیر برید

http://gnome-look.org/index.php?xcontentmode=160

موفق باشید

نیما...!

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
 خیلی متشکر
راستی یه چیز دیگه هم هست تو ابونتو همین کارو میکنه اره ؟ به ادرس زیر:
system>administration>login window
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
خیلی متشکر
راستی یه چیز دیگه هم هست تو ابونتو همین کارو میکنه اره ؟ به ادرس زیر:
system>administration>login window
سلام دوست عزیز نه اون صفحه لوگین هست که میشه دستکاری هم کرد همون که یوزر و پسورد خودتون رو میدید و اما این که دوست ما اشاره کردند اصلا ربطی به اون نداره و میتونید اینجوری صفحه splash screen برای محیط گنوم بزارید که بعد از لوگین و قبل از بالا اومدن سیستم میاد
من همیشه این رو نصب میکنم امتحان کنید جالبه
« آخرین ویرایش: 10 مهر 1387، 02:52 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین nimafire

• Full Member
  • *
سلام narcissus  عزیز.بله همون طور که جناب حبیبی گفتند و من هم بالا اشاره کردم با این کار پیج بعد از لوگین عوض میشه من الان کلی اسپلش جالب دارم.در واقع دارم یه آرشیو کامل جمع میکنم که بعد اگه بشه مثل هما رایگان بدم بیرون که همه بتونن استفاده کنن با این اینترنت مزخرف ایران.  ](*,) ;)

آفلاین nimafire

• Full Member
  • *
به به.چقدر استقبال. اگه بخواین تصاویر جالبشو که خودم گرفتم براتون میزارم

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
سلام

کار جالبی بود دستت درد نکنه اگه سی دیت هم حاضر شد یه خبر بده  ;D

و نکته ای که حبیبی جان فراموش کرده، دوست عزیز nimafire  درست کلمه اوبونتو است نه چیز دیگه  ;D
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین nimafire

• Full Member
  • *
سلام.آره شرمنده.سریع تایپ میکنم همون جوری مه تلفظ میکنم مینویسم.درستش اوبونتو هست که اگه جایی اشتباه شد از همین الان پوزش  ;)

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
سلام.آره شرمنده.سریع تایپ میکنم همون جوری مه تلفظ میکنم مینویسم.درستش اوبونتو هست که اگه جایی اشتباه شد از همین الان پوزش  ;)

خواهش میکنم این چه حرفیه ، دلیل اینکه روی این موضوع حساس هستیم اینکه متاسفانه وقتی یه کلمه وارد زبان ما میشه اگه از اول درست نیاد حالا بیا و درستش کن ، هر چی فرهنگستان زبان فارسی بگه پیامک همه میگن SMS  ;D
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )