انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اندروید هدف 99.9 درصد از بد افزارهای جدید موبایل  (دفعات بازدید: 735 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
اندروید، پرکاربرترین سیستم عامل دنیای موبایل، مشکلاتی در زمینه بدافزارها دارد. این را همه می دانند. ولی گزارش جدید نشان می دهد که این مشکلات قرار است بد و بدتر شوند.

در حقیقت 99.9% از بدافزارهای موبایل کشف شده در سه ماه اول 2013، برای صدمه زدن به ابزارهای اندرویدی ساخته شده اند، این را گزارش جدید Kaspersky Lab می گوید.

بخش بزرگی از این بدافزارها، ویروس های تروجانی هستند که در موارد زیادی به کار گرفته شده اند، از جمله تروجان های اس ام اسی که با 63% بیشترین سهم را دارند.

خارج از دنیای موبایل هم اعداد جالبی وجود دارد. استفاده از لینک های خرابکارانه، در بردارنده 91% از تهدیدها بوده که باعث می شود با فاصله زیاد، این راه محبوب ترین متد برای ضربه زدن به قربانیان باشد.

چنین حملاتی که از جمله آنها می توان به حملات فیشینگ از طریق ایمیل اشاره کرد در چند وقت اخیر باعث هک شدن تعداد بسیار زیادی حساب توییتر شده اند.

از خودتان می پرسید منشا بدافزارها کدام کشورها هستند؟ سه کشوری که در صدر قرار دارند، ایالات متحده با 25 درصد، روسیه با 19 درصد و هلند با 14 هستند.

و اما سوال:مگه هسته ی اندروید لینوکس نیست؟پس چجوری این همه بد افزار روش هست؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
درباره سوال آخر، لینوکس درمقابل ویروس مقاوم هست. من الآن اگه کد تاندربرد رو بگیرم و یک کد بهش اضافه کنم که یوزر و پسورد میل کاربر رو برام بفرسته این میشه بدافزار! پس بد افزار هیچ ربطی به ساختار سیستم عامل نداره! خود کاربر باید در نصب برنامه‌ها دقت کنه.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
درباره سوال آخر، لینوکس درمقابل ویروس مقاوم هست. من الآن اگه کد تاندربرد رو بگیرم و یک کد بهش اضافه کنم که یوزر و پسورد میل کاربر رو برام بفرسته این میشه بدافزار! پس بد افزار هیچ ربطی به ساختار سیستم عامل نداره! خود کاربر باید در نصب برنامه‌ها دقت کنه.
وقتی که از مخازن استفاده می کنیم این مشکل پیش نمیاد دیگه؟
اندروید هم app store داره اگه از اون استفاده کنیم مشکلی نیست؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
وقتی که از مخازن استفاده می کنیم این مشکل پیش نمیاد دیگه؟
اندروید هم app store داره اگه از اون استفاده کنیم مشکلی نیست؟

وقتی از مخازن استفاده کنی مشکلی نیست. چون برنامه‌ها بعد از تست وارد مخازن میشن.

گوگل پلی چون برنامه‌ها بدون تست واردش میشن ممکنه مشکل داشته باشن. البته اینجور که من شنیدم گوگل یه چند وقتیه داره یه کارایی میکنه که امنیت برنامه‌های گوگل پلی رو بالا ببره.