0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo apt-get install xfce4
می تونید از لوبونتو استفاده کنید که محیطش سبک تر از اوبونتو است و برای سیتم های قدیمی بسیار مفید استنرم افزار پلیر vlc خیلی خوبه و هرچیزی را نشون میده
گرافیکتون؟برای زیبایی و سبکی نظر من xfce هستبه عبارت دیگر همون xubuntuبرای نصب نیاز به تغییر توزیع نیست , ترمینال رو باز کنید و:کد: [انتخاب]sudo apt-get install xfce4بعد لاگ اوت کنید و در دایره سفید رنگ بقل یوزر نیمتون محیط xfce4 رو انتخاب کنید
نقلقول از: سالار مقدم در 04 خرداد 1392، 06:29 بظگرافیکتون؟برای زیبایی و سبکی نظر من xfce هستبه عبارت دیگر همون xubuntuبرای نصب نیاز به تغییر توزیع نیست , ترمینال رو باز کنید و:کد: [انتخاب]sudo apt-get install xfce4بعد لاگ اوت کنید و در دایره سفید رنگ بقل یوزر نیمتون محیط xfce4 رو انتخاب کنیدسلام ممنون که جواب دادین گرافیکمAGP هست NVIDIA 5200 128 MG الان مشکلی که تو نگاه کردن فیلم های 720 و بالاتر دارم بخاطر گرافیکه ؟ یا میشه نرم افزاری مشکل رو حل کرد؟ من تو xp با K-Lite Codec Pack تا حدودی مشکلم رو حل کردم یعنی میتونم تو xp کیفیت 720 رو نگاه کنم. بعد یه سوال دیگه دارم من لینوکس ابونتو 13.10 رو هم امتحانی لایو تست کردم تو لایو مشکل نداره راحت اجرا میشه اما وقتی نصب میکنم خیلی سنگین میشه میخواستم بدونم راهی هست من بدون نصب محجدد اوبونتو12.04 سبک ترش کنم جدیدا هم وقتی میخوام چیزی نصب کنم ارور میده مربوط sudo
نقلقول از: سالار مقدم در 04 خرداد 1392، 06:29 بظگرافیکتون؟برای زیبایی و سبکی نظر من xfce هستبه عبارت دیگر همون xubuntuبرای نصب نیاز به تغییر توزیع نیست , ترمینال رو باز کنید و:کد: [انتخاب]sudo apt-get install xfce4بعد لاگ اوت کنید و در دایره سفید رنگ بقل یوزر نیمتون محیط xfce4 رو انتخاب کنیدممنون سرعتم بهتر شد یه سوال دیگه نمیتونم درایور گرافیکم رو با Additional Drivers اینجا موقعی که اکتیو رو میزنم این ارور رو میده , sorry instalation of this driver faildeراستی فک کنم اشتباهی روی محیط گنوم نرم افزار های KDE نصب کردم انگار باید دوباره فرمت کنم دوباره نصب کنم شاید مشکل حا شه
Sorry, installation of this driver failed.Please have a look at the log file for details: /var/log/jockey.logاین ارور رو میده
cat /var/log/jockey.log
شاید بد نباشه لینوکس مینت 32 بیتی با دسکتاپ Mate رو هم تست کنین! همون اوبونتو هست که یکسری برنامه ها از قبل روش هست و یکسری ساده سازی ها درش انجام شده.
Sorry, installation of this driver failed.Please have a look at the log file for details: /var/log/jockey.log
sudo apt-add-repository ppa:ubuntu-x-swat/x-updates && sudo apt-get updatesudo apt-get upgrade && sudo apt-get install nvidia-current
Reading package lists... DoneW: GPG error: http://ppa.launchpad.net precise Release: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY 6D975C4791E7EE5EW: GPG error: http://packages.medibuntu.org precise Release: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY 2EBC26B60C5A2783
bluehat@bluehat-desktop:~$ apt-get upgrade && sudo apt-get install nvidia-currentE: Could not open lock file /var/lib/dpkg/lock - open (13: Permission denied)E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), are you root?