برای همینه که یک کشور عقبافتاده داریم و هر روز هم فرهنگمون در حال افت هستش، چون هر کسی در سطح خودش، چه دانشآموز، چه دانشجو، چه در مقامهای دولتی، نمیخوان کاری که بهشون محول شده رو (درست) انجام بدن و دروغ یک قسمت از زندگی روزانشون شده
میدونم نمیخواید کسی نصیحتتون کنه، ولی شرمنده، باید بدونید که افرادی قبیل شما هستند که باعث افت جامعه، پایین اومدن ارزش مدارک و ... میشن.
شما هم یکطرفه به قاضی رفتی نمیخواستم بگم چون ربطی به این فاروم نداره ولی چون اینجوری گفتید بزارید توضیح بدم و یک پست بیربط دیگه توی این تاپیک ایجاد کنم
درس گرافیک ما در مورد مکانیابی - انتقال - تغییر اندازه و کلا یکسری مباحث تئوری در مورد رفتار و چگونگی رفتار با تصاویر بیتمپ
حالا استاد گفته اگر کسی با یک نرم افزار گرافیکی کار می کنه می تونه با اوردن نمونه کارش یک نمره اضافه بگیره و من هم تصمیم گرفتم که یک پروژه از بلندر براش ببرم (من نه نرم افزار گرافیکی کار کردم و نه دوست دارم کار کنم)
مشکل جامعه ما قضاوت کردن در مورد دیگران بدون شناخت اونهاست و عدم تحمل آدمهای متفاوت با خود ما
مشکل جامعه ما اینه که پست نامرتبط میدیم و وقت دیگران رو باهاش هدر میدیم
مشکل جامعه اینه که همه به خودشون اجازه میدن دیگران رو زیر سوال ببرن در حالی که خودشون خود علامت سوالن
مشکل جامعه ما ... یک نگاهی به تاپیکهای ایجاد شده بکنید چه عنوانهایی می بینید : "x.heeeeeeeeeeelp..(نیاتو)" - "لینک مستقیم ؟؟" و ... و یک نگاهی هم به قوانین سایت!
دوستان، پروفسورها، دانشمندان ای همه کارهها یکم دیگران رو تحمل کنید حتی ماهایی که باعث عقب افتادگی این مملکت شدیم مایی که مدارک دوستان رو بیارزش کردیم