انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: گیمپ 2.6 هم اومد  (دفعات بازدید: 5959 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
گیمپ 2.6 هم اومد
« : 10 مهر 1387، 10:18 ب‌ظ »
خوب سلام بعد از کلی نبود من  :P
گیمپ 2.6.0 هم اومد . از نظر من و خیلی های دیگه به غیر از gegl این نسخه چیز زیادی نداره .البته این gegl که برای رسیدن به عمق بیشتر رنگ ها است خودش یک دنیاست . با یکسری تغییرات جزیی البته بازم در مقابل gegl . ببینید اون منوی دیالوگ بود توی 2.4 اون شده windows کلا یک جورایی واژه دیالوگ داره حذف میشه و میگن پنجره . یک سری منو توی قسمت toolbox بود اونا کلا رفتند توی خود image window. البته دو نوع پنجره عکس داریم یکی اصلی Main image window که عملا خالی هست واگر چیزی واردش بشه میشه از نوع عادی . بعدش کنترل سنتر گیمپ هم رفته توی منوی Edit دیگه توی منوی فایل نیست . بعدش gegl که توی نسخه 5 توی Colors بود رفته توی Tools بعد اون ابزار عجیب غریب که فقط میشد باهاش اهرام مصر رو انتخاب کرد حذف شد ولی خصوصیاتش رو دادن به ابزار Free Select یعنی الان می تونید با این ابزار هم خط اجق و جق بکشید هم مستقیم کلا باحال شده در حد تیم ملی . بعدش Script-Fu توی منوی فیلتر رفته . براش ها کمی بچه های خوبی شدند دیگه میشه با موس هم بزرگ کوچکشون کرد البته قبلا باید تنظیم می کردی الان دیگه نمی خواد . به غیر از این چیزایی که گفتن بقیه تغییرات خیلی جزیی بوده . به نظر من این نسخه فقط برای معرفی gegl بود همین . اگر نمی خواهید این ابزار رو داشته باشید لازم نیست چیزی دانلود کنید فقط کافیه از 2.4 ها لذت ببرید. :D
موفق و پیروز باشید.

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
پاسخ به: گیمپ 2.6 هم اومد
« پاسخ #1 : 10 مهر 1387، 10:58 ب‌ظ »
سلام
اینطور که من فهمیدم شما واقعا از نرم‌افزارهای طراحی و اینا سر در میارین.
یه سوال داشتم اینکه نرم‌افزاری در لینوکس مثل فتوشاپ راحت در عین حال قدرتمند عرضه نشده؟
یا
گیمپ نمیخواد بشه مثل فتوشاپ؟
ممنون
from freedom came elegance

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 11 مهر 1387، 09:22 ق‌ظ »
سلام . اینجوری که من از سوال شما فهمیدم فکنم در مورد محیط گیمپ و شکل پنجره هاش باشه . ببینید دوست عزیز مشکل ما این هست که وقتی می خواهیم فتوشاپ رو با گیمپ مقایسه کنیم همیشه فتوشاپ رو استاندارد قرار می دیم . و مشکل هم همینجاست . فتوشاپ بهترین در حوزه خودش هست و پرکاربر ترین و پر طرفدارترین ولی کاملترین که نیست .محیط گیمپ یکی از استاندارد ترین محیط هاست . محیط گیمپ یک محیط مجتمع نیست مثل فتوشاپ که توی یک صفحه باز بشه بلکه یک محیط شناور است . محیط شناور این امکان رو به تو می ده که هر پنجره رو هر جای صفحه نمایش که خواستی بزاری نه هر جای یک پنجره . اما برای راحتی کاربران داره یک سری از کارا انجام میشه و محیط گیمپ داره آروم آروم تغییر می کنه و ساده تر میشه . اما بی شک قدرتمند تر از گیمپ خودش است توی لینوکس . اما باید صبر کرد نسخه 2.5 و 2.6 بیشتر برای اثبات قضیه تغییر محیط گیمپ از طرف کاربران برای توسعه دهندگان است . اما سعی کن از گیمپ استفاده کنی اولش کمی سخته ولی عادت خواهی کرد .

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #3 : 11 مهر 1387، 12:13 ب‌ظ »
حرف آقای اهتمام درسته و چیز دیگه ای هم نمیشه گفت!
اما اگر واقعاْ به فتوشاپ نیاز دارید می تونید به دو روش فتوشاپ رو داشته باشید (ولی بنده خودم پیشنهادم اینه که به صخبت جناب اهتمام عمل کنید.):
۱− فتوشاپ رو با wine نصب و استفاده کنید: آموزش نصب فتوشاپ بر روی اوبونتو
۲− از ظاهر و تم فتوشاپ بر روی گیمپ استفاده کنید: آموزش اینکار
ولی بهتره از همون ظاهر گیمپ و از قدرتش استفاده کنید.
موفق باشید
پ.ن: راستی، آقای اهتمام، حالا که گیمپ ۲.۶ اومده بهتر نیست کتاب ۲٫۶ رو فارسی بنویسید؟ البته همونطور که خودتون گفتید هیچ فرق زیادی نکرده!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 11 مهر 1387، 12:25 ب‌ظ »
نقل‌قول
پ.ن: راستی، آقای اهتمام، حالا که گیمپ ۲.۶ اومده بهتر نیست کتاب ۲٫۶ رو فارسی بنویسید؟ البته همونطور که خودتون گفتید هیچ فرق زیادی نکرده!
در مورد این سوال شما . خوب من 5 شنبه همین هفته اعزام میشم به خدمت فوق العاده مقدس سربازی :D   .البته خیلی نگران نباشید دو ساله دیگه اگر مفقود نشم حتما بر می گردم. اما در مورد کتاب . کتاب رو داشتم روی گیمپ 2.5.0 می نوشتم به سفارش badjoker که بشه واسه 2.6 یک هو وسط کار اون منو دیالوگ شد ویندوز و جای چندتا چیز دیگه عوض شد . خوب من کمی صبر کردم و بر اساس 2.5.4 نوشتم . روال کتاب اینجوری هست اول همه چیز رو توضیح می ده مثلا این ابزار اسمش اینه کارش اینه  اینم متغیراش بعد یک تمرین کوچولو و بعد ابزار بعدی . در فصل های آخر هم فقط تمرین و تکنیک های گیمپ هست . الان دارم تمریناش رو براساس 2.6.0 می نویسم . کتاب رو روز سه شنبه برای بهنام توکلی پست خواهم کرد و بهنام با همکاری badjoker عزیز دنبال ناشر می گردند و منم از دست سرهنگه فرار می کنم . اگر ناشر پیدا شد که هیچ اگر نشد کتاب و تحت creative common که اجازه چاپ و فروش به کسی رو نده منتشر می کنیم .  ;)

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #5 : 11 مهر 1387، 12:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مورد این سوال شما . خوب من 5 شنبه همین هفته اعزام میشم به خدمت فوق العاده مقدس سربازی :D   .البته خیلی نگران نباشید دو ساله دیگه اگر مفقود نشم حتما بر می گردم. اما در مورد کتاب . کتاب رو داشتم روی گیمپ 2.5.0 می نوشتم به سفارش badjoker که بشه واسه 2.6 یک هو وسط کار اون منو دیالوگ شد ویندوز و جای چندتا چیز دیگه عوض شد . خوب من کمی صبر کردم و بر اساس 2.5.4 نوشتم . روال کتاب اینجوری هست اول همه چیز رو توضیح می ده مثلا این ابزار اسمش اینه کارش اینه  اینم متغیراش بعد یک تمرین کوچولو و بعد ابزار بعدی . در فصل های آخر هم فقط تمرین و تکنیک های گیمپ هست . الان دارم تمریناش رو براساس 2.6.0 می نویسم . کتاب رو روز سه شنبه برای بهنام توکلی پست خواهم کرد و بهنام با همکاری badjoker عزیز دنبال ناشر می گردند و منم از دست سرهنگه فرار می کنم . اگر ناشر پیدا شد که هیچ اگر نشد کتاب و تحت creative common که اجازه چاپ و فروش به کسی رو نده منتشر می کنیم .  ;)
ان شاء الله که ناشر پیدا میشه.
خدمت فوق العاده مقدس سربازی هم خوش بگذره. :)
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 11 مهر 1387، 05:43 ب‌ظ »
۱− فتوشاپ رو با wine نصب و استفاده کنید: آموزش نصب فتوشاپ بر روی اوبونتو
۲− از ظاهر و تم فتوشاپ بر روی گیمپ استفاده کنید: آموزش اینکار
ولی بهتره از همون ظاهر گیمپ و از قدرتش استفاده کنید.
سلام
۱ . خودم هم این راه رو رفتم = http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5902.0 ، ولی سرعت عملکرد فتوشاپ خیلی میاد پایین ، برای من عملی نبود.
۲ . من بسته دبیان رو دانلود کردم بعد نصب کردم ، ولی تغییری اعمال نشد ، حالا چیکار کنم؟
+
انصاف اینه که فتوشاپ واقعا راحت‌تر و کاربردی‌تر از گیمپ ، هنوز مونده تا گیمپ به فتوشاپ برسه ، البته فک کنم
+
آقا یه نسخه از این کتاب رو برا من کنار بذار‌۷ امیدوارم یه ناشر خوب پیدا میشه (ناشر منظور همون حمایت کننده مالیه؟)

بازم ممنون از لطفتون
یا علی!

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #7 : 11 مهر 1387، 06:18 ب‌ظ »
توی صفحه ی نکات انتشار gimp 2.6 , یک عکس هست که نشون میده همه ی ابزار ها درون یک پنجره قرار گرفتند ! درسته یا دارم اشتباه می کنم ؟! این عکس رو ببینید.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #8 : 11 مهر 1387، 06:26 ب‌ظ »
به سلامتی  :)

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #9 : 11 مهر 1387، 06:32 ب‌ظ »
من نصب‌ش کردم، تغییرات خوبی کرده ولی هنوز یک سری مشکلاتی داره ...

توی صفحه ی نکات انتشار gimp 2.6 , یک عکس هست که نشون میده همه ی ابزار ها درون یک پنجره قرار گرفتند ! درسته یا دارم اشتباه می کنم ؟! این عکس رو ببینید.

این همون toolboxــه که فشردش کردن  ;D
کافیه Paintbrush رُ از toolbox جدا کنی و یه‌کمی فشردش کنی تا بشه اونی که دیدی  :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #10 : 12 مهر 1387، 12:01 ب‌ظ »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #11 : 12 مهر 1387، 12:22 ب‌ظ »
خیلی خیلی ممنون آقا مهدی
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 12 مهر 1387، 02:48 ب‌ظ »
سلام
من یه مشکلم با GIMP منوهاشه که دیدم تو نسخه ۲.۶ خیلی خیلی بهتر شده ، میخواستم بدونم راهی هست تا همین نسخه رو به ۲.۶ ارتقا بدم ؟
+
در این نسخه وقتی میخوام یه متن بنویسم مثل گذشته یه پنجره براش باز میشه یا بصورت مستقیم روی تصویر می نویسم؟

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 12 مهر 1387، 05:35 ب‌ظ »
برای متن یک پنجره باز میشه و علاوه بر اون امکاناتی رو هم بر روی تصویر بهت می ده. منظورم از ناشر  پشتیبان مالی نبود بلکه چاپ اون بود.