انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تحلیل و برسی ویندوز 8!  (دفعات بازدید: 8944 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : تحلیل و برسی ویندوز 8!
« پاسخ #15 : 07 خرداد 1392، 12:53 ق‌ظ »
نقل‌قول
تنها مزیتی که ویندوز 8 برای من داشت این بود که از نظر کارت گرافیک باهاش مشکل نداشتم و کمی مصرف باطری کاهش یافته بود و فن هم با سرعت معمولی میچرخید که این هم قراره به زودی در لینوکس برطرف بشه

لطفا منبع بدید!
از اونجایی که شما هم مثل من گرافیکتون ATI هست آیا AMD هم وعده ای برای ارائه درایور مناسب برای گرافیکاش در لینوکس داده؟
فکر کردم برای نوشته هام منبع میخوای میخواستم بیام خدمتت  ;D
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=61307.0 بیفرما  :)
نقل‌قول
http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd_opensource_uvd&num=1
http://news.slashdot.org/story/13/04/03/0256225/amd-releases-uvd-engine-source-code

سلام
قسمت نبود چشممون به جمالتون روشن شه!!!! 8)
حالا این به زودی یعنی کی؟ ???
مثلا همزمان با ارائه ۱۴.۰۴ یا...؟

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
« پاسخ #16 : 07 خرداد 1392، 01:57 ق‌ظ »
ببینم مگه ویندوز 8 ارزونه که بعضی دوستان میگن اورجینالش را داریم و گرفتیم و این حرفا ! واقعا کسی هست یک میلیون برای سیستم عامل هزینه کنه ؟

من فقط بخاطر پشتیبانی نرم افزار هایی که در گذشته نوشتم سر و کلم توی ویندوز پیدا میشه و دیگر هیچ و اصلا حاضر نیستم براش این همه هزینه کنم ! اما دوستانی که دم از اورجینال و اصل میزنن برام جالبه منظورشون دقیقا چیه ؟
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #17 : 07 خرداد 1392، 02:12 ق‌ظ »
ببینم مگه ویندوز 8 ارزونه که بعضی دوستان میگن اورجینالش را داریم و گرفتیم و این حرفا ! واقعا کسی هست یک میلیون برای سیستم عامل هزینه کنه ؟

من فقط بخاطر پشتیبانی نرم افزار هایی که در گذشته نوشتم سر و کلم توی ویندوز پیدا میشه و دیگر هیچ و اصلا حاضر نیستم براش این همه هزینه کنم ! اما دوستانی که دم از اورجینال و اصل میزنن برام جالبه منظورشون دقیقا چیه ؟

الآن اکثر لپ تاپ‌های بازار روشون یک عدد ویندوز اورجینال نصبه.

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 07 خرداد 1392، 02:15 ق‌ظ »

من لایسنس نسخه ی Professional رو به مبلغ ۳۰ هزار تومن خریداری کردم، که برام خیلی عجیب بود چون در ایمیلی که از طرف مایکروسافت برام اومد نوشته بود که واسطه این لایسنس رو از کشور آلمان و به مبلغ 29 یورو خریداری کرده.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #19 : 07 خرداد 1392، 08:31 ق‌ظ »
من ویندوز ۸ به مبلغ ۲۰۰ دلار رو در اختیار دارم. البته باید از دانشگاه تشکر کنم که هر دانشجو کلیه محصولات مایکروسافت رو میتونه دانلود کنه و لایسنسش رو به مبلغ صفر دلار از مایکروسافت بگیره.
در تست‌های تجربی من بسیار خوب عمل کرد. و به نظرم در آینده‌ی نردیک دنیای سیستم‌عامل‌ها رو فتح میکنه.
اما چند نکته برای باز کننده‌ی تاپیک:

*. کلمه‌ی ماکروسافت غلطه و از نظر معنایی ۱۸۰ درجه با مایکروسافت فرق میکنه.
*. چیزی به عنوان ویندوز بلو وجود نداره. بلو یه code name برای ویندوز ۸.۱ بوده و دیگه نباید استفاده بشه.
*. این چطور تستی بوده که شما توش از ویندوز کرک شده استفاده کردید؟
*. سرعت نقل انتقال داده در مقیاس کوچک زیاد ربطی به سیستم عامل نداره و بیشتر وابسته به سرعت رسانه است.
*. مشکلاتی که گفتید به نظر میرسه از سخت‌افزار نامناسب یا کرک ویروسی شما بوده دفعه‌ی بعد روی یه سیستم جدیدتر نصب کنید و مهم‌تر از همه تعصب رو کنار بگذارید.
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1392، 08:33 ق‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #20 : 07 خرداد 1392، 08:37 ق‌ظ »
من ویندوز ۸ به مبلغ ۲۰۰ دلار رو در اختیار دارم. البته باید از دانشگاه تشکر کنم که هر دانشجو کلیه محصولات مایکروسافت رو میتونه دانلود کنه و لایسنسش رو به مبلغ صفر دلار از مایکروسافت بگیره.
در تست‌های تجربی من بسیار خوب عمل کرد. و به نظرم در آینده‌ی نردیک دنیای سیستم‌عامل‌ها رو فتح میکنه.
اما چند نکته برای باز کننده‌ی تاپیک:

*. کلمه‌ی ماکروسافت غلطه و از نظر معنایی ۱۸۰ درجه با مایکروسافت فرق میکنه.
*. چیزی به عنوان ویندوز بلو وجود نداره. بلو یه code name برای ویندوز ۸.۱ بوده و دیگه نباید استفاده بشه.
*. این چطور تستی بوده که شما توش از ویندوز کرک شده استفاده کردید؟
*. سرعت نقل انتقال داده در مقیاس کوچک زیاد ربطی به سیستم عامل نداره و بیشتر وابسته به سرعت رسانه است.
*. مشکلاتی که گفتید به نظر میرسه از سخت‌افزار نامناسب یا کرک ویروسی شما بوده دفعه‌ی بعد روی یه سیستم جدیدتر نصب کنید و مهم‌تر از همه تعصب رو کنار بگذارید.
۱+

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #21 : 07 خرداد 1392، 02:10 ب‌ظ »
من لایسنس نسخه ی Professional رو به مبلغ ۳۰ هزار تومن خریداری کردم، که برام خیلی عجیب بود چون در ایمیلی که از طرف مایکروسافت برام اومد نوشته بود که واسطه این لایسنس رو از کشور آلمان و به مبلغ 29 یورو خریداری کرده.
هم 30 هزار تومن و هم 29 یورو هردو خیلی عجیبن. یادمه ویندوز ویستا گرون قیمت ترین ویندوز تاریخ بود با قیمت حدود 500 دلار. گرچه الان مایکروسافت رویه قیمت گذاریش رو تغییر داده اما بازم باورم نمیشه ویندوز هشت فقط 29 دلار باشه.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #22 : 07 خرداد 1392، 06:45 ب‌ظ »
این ۳۰۰۰۰ تومن فکر کنم برای ارتقا از ایکس پی  و ویستا و سون قانونی  به ۸ـه و لایسنس جداش گرون‌تره.
حالا چه شیره‌ای به سر مایکروسافت مالیدن که از همون اول ۳۰۰۰۰تومنی لایسنس ۸ ر‌و گرفتن....
در کل مفت نمی‌ارزه. 

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #23 : 07 خرداد 1392، 07:13 ب‌ظ »
200 دلار !  ;D
کروم بوک پیکسل 255 دلاره
دل هم نوت بوک 250 دلاری داره
بعد 200 دلار بدی فقط سیستم عامل اونم با این همه مشکل  ???
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #24 : 07 خرداد 1392، 07:47 ب‌ظ »
چه خبره دوست من ،ما اینجا ویندوز 8 رو همش 45 دلار میخریم

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
« پاسخ #25 : 08 خرداد 1392، 02:57 ق‌ظ »
راستش صحبت های دوستان باعث شد کمی جستجو کنم و ببینم چه خبره ! نکته جالبی که بر خوردم چه توی Microsoft Store و چه جاهای دیگه نمیدونم چرا همه جا فقط قیمت Upgrade زدند و انگار موضوع Full License دیگه مطرح نیست ! مثل اینکه تا ۳۱ ژانویه ۲۰۱۳ تخفیف داشته و 69.99 دلار برای Upgrade از Windows 7 (شاید هم نسخه های پایین تر که جایی ذکر نکرده بود) بوده و بعدش فیمت قطعی ۱۹۹ دلار بوده ! البته باز هم تاکید میکنم که Upgrade اینطور بوده و من جایی ندیدم Full را چند میفروشن ! اگه کسی میدونه با منبع ذکر کنه.

پس دوستانی که حرف ۴۵ دلار و ۳۰۰۰۰ هزار تومان و این حرفا میزنن اصلا به به واقع اینطور نیست و جای سوال داره ! البته امکان فروش OEM که برای فروشندگان کلی کامپیوتر مثل Laptop ها هست یه موضوع دیگست و شاید این نسخه ها به هر قیمتی یافت بشه ! اما مایکروسافت تاکید کرده این نسخه ها برای فروش به مشتری نیست و توسط فروشنده کلی روی دستگاه باید نصب بشه (همون هایی که روی Laptop ها نصبه).

پس با توجه به قیمت الان نزدیک ۷۰۰ یت ۸۰۰ هزار تومان باید برای upgrade به شرطی که ویندوز ۷ اورجینال داشته باشین هزینه کرد ! تازه فکر کنم License تک کاربره باشه !
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #26 : 08 خرداد 1392، 08:16 ق‌ظ »
قیمتش ۲۰۰ دلاره.
Godisnowhere

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
« پاسخ #27 : 08 خرداد 1392، 10:52 ق‌ظ »
نمی دونم بحث قیمت ارتباطی به تحلیل و بررسی ویندوز هشت داره یا نه اما همان طور که دوستان گفتند مایکروسافت به عنوان یک طرح تخفیف ویژه تا پایان ژانویه 2013 بسته های آپگرید به ویندوز هشت رو 45 دلار می فروخت. قرار بود بعد این تاریخ هم نسخه های مستقل به قیمت 200 دلار فروخته بشه.
من هم در همان زمان نسخه ویندوز هفت اصلی خودم رو با پرداخت 45 دلار توسط یک واسطه در خارج کشور آپگرید کردم. اما نسخه هایی که در ایران با قیمت پایین فروخته میشه معمولا یا همون آپگرید های دوران تخفیف ویژه هستن و یا نسخه های OEM که با قیمت بسیار پایین تری عرضه میشن و فروش اونها غیر قانونی است.

اما در مورد کیفیت این سیستم عامل:
من با توجه به نیازهایی که دارم مجبور به استفاده از ویندوز در کنار لینوکس هستم و با توجه به اینکه استفاده از نسخه های غیر قانونی ویندوز رو شخصا غیر اخلاقی می دونم مجبور به خرید نسخه اصلی شدم.
 تا کنون حدود پنج ماه هست که از این سیستم عامل استفاده می کنم. به یاد نمی یارم که تا حالا شاهد کرش کردن سیستم عامل بوده باشم و از این نظر پایداری بسیار خوبی رو تجربه کردم. تنها یک بار محیط دسکتاپ به علت کرش ریستارت شد که مشکل خاصی رو به وجود نیاورد. در طول این مدت نرم افزارها به خوبی کار کرده اند و مشکل خاصی رو تجربه نکردم.البته در نظر داشته باشید که تمام نرم افزارهای مورد استفاده من رایگان بوده و هیچ کدام کرک نشده اند. در مواردی هم که به استفاده از یک نرم افزار تجاری نیاز داشته ام و توانایی پرداخت هزینه آن را نداشته ام یا از نسخه دمو استفاده می کنم و یا به دنبال جایگزین می گردم.  اما از نظر شناسایی سخت افزار قبل نصب کردن درایورهای خارجی شدیدا با CPU Power Management مشکل داشتم و همچنین قادر به استفاده کامل از تمام قابلیت های گرافیک نبودم.
با توجه به تحریم های علیه ایران استفاده از Store و نصب و به روز رسانی اپلیکیشن های ModernUI مستقیما امکان پذیر نیست. استفاده از این اپلیکیشن ها هم نسبتا جالب ولی از نظر امکانات محدود کننده است و تا زمانی که نرم افزارهای حرفه ای با رابط ModernUI عرضه نشن همچنان نیاز به استفاده از محیط دسکتاپ وجود دارد.
امکانات مربوط به تعمیر و بازگشتن به تنظیمات اولیه هم بسیار خوب عمل می کنند. مدیریت فایل ها توسط رابط ModernUI بسیار ناکارآمد است و استفاده از File Explorer محیط دسکتاپ ضروری می باشد.

در کل باید گفت اگرچه رابط کاربری ModernUI و اپلیکیشن های وابسطه به آن جذاب هستند و در برخی موارد ارتباط موثر تری را میسر ساختند اما به هیچ وجه تجربه کاملی را ارایه نمی کنند و همچنان استفاده از محیط دسکتاپ ضروری می باشد. اما در خصوص کارایی کل سیستم عامل و خصوصا محیط دسکتاپ با سیستم عامل پایدار و البته نسبتا امنی مواجه هستیم. در طول این مدت من اغلب هر روز آپدیت های امنیتی را نصب می کردم و تا کنون مشکلی با آلوده شدن سیستم به بد افزار ها نداشته ام. سرعت و کارایی سیستم عامل نیز قابل قبول و در اغلب موارد نسبت به نسخه قبلی خود پیشرفت داشته است.

اما با تمامی موارد ذکر شده باز هم سیاست هایی که این سیستم عامل بر اساس آن تولید گشته باعث می شود لینوکس را به این سیستم عامل ترجیح دهم. هرچند که نیازهای ضروری من به ویندوز موجب می شود نتوانم کاملا از آن صرف نظر کنم.
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1392، 10:58 ق‌ظ توسط r_m1232002 »

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #28 : 08 خرداد 1392، 02:46 ب‌ظ »
نمی دونم بحث قیمت ارتباطی به تحلیل و بررسی ویندوز هشت داره یا نه اما همان طور که دوستان گفتند مایکروسافت به عنوان یک طرح تخفیف ویژه تا پایان ژانویه 2013 بسته های آپگرید به ویندوز هشت رو 45 دلار می فروخت. قرار بود بعد این تاریخ هم نسخه های مستقل به قیمت 200 دلار فروخته بشه.
من هم در همان زمان نسخه ویندوز هفت اصلی خودم رو با پرداخت 45 دلار توسط یک واسطه در خارج کشور آپگرید کردم. اما نسخه هایی که در ایران با قیمت پایین فروخته میشه معمولا یا همون آپگرید های دوران تخفیف ویژه هستن و یا نسخه های OEM که با قیمت بسیار پایین تری عرضه میشن و فروش اونها غیر قانونی است.

اما در مورد کیفیت این سیستم عامل:
من با توجه به نیازهایی که دارم مجبور به استفاده از ویندوز در کنار لینوکس هستم و با توجه به اینکه استفاده از نسخه های غیر قانونی ویندوز رو شخصا غیر اخلاقی می دونم مجبور به خرید نسخه اصلی شدم.
 تا کنون حدود پنج ماه هست که از این سیستم عامل استفاده می کنم. به یاد نمی یارم که تا حالا شاهد کرش کردن سیستم عامل بوده باشم و از این نظر پایداری بسیار خوبی رو تجربه کردم. تنها یک بار محیط دسکتاپ به علت کرش ریستارت شد که مشکل خاصی رو به وجود نیاورد. در طول این مدت نرم افزارها به خوبی کار کرده اند و مشکل خاصی رو تجربه نکردم.البته در نظر داشته باشید که تمام نرم افزارهای مورد استفاده من رایگان بوده و هیچ کدام کرک نشده اند. در مواردی هم که به استفاده از یک نرم افزار تجاری نیاز داشته ام و توانایی پرداخت هزینه آن را نداشته ام یا از نسخه دمو استفاده می کنم و یا به دنبال جایگزین می گردم.  اما از نظر شناسایی سخت افزار قبل نصب کردن درایورهای خارجی شدیدا با CPU Power Management مشکل داشتم و همچنین قادر به استفاده کامل از تمام قابلیت های گرافیک نبودم.
با توجه به تحریم های علیه ایران استفاده از Store و نصب و به روز رسانی اپلیکیشن های ModernUI مستقیما امکان پذیر نیست. استفاده از این اپلیکیشن ها هم نسبتا جالب ولی از نظر امکانات محدود کننده است و تا زمانی که نرم افزارهای حرفه ای با رابط ModernUI عرضه نشن همچنان نیاز به استفاده از محیط دسکتاپ وجود دارد.
امکانات مربوط به تعمیر و بازگشتن به تنظیمات اولیه هم بسیار خوب عمل می کنند. مدیریت فایل ها توسط رابط ModernUI بسیار ناکارآمد است و استفاده از File Explorer محیط دسکتاپ ضروری می باشد.

در کل باید گفت اگرچه رابط کاربری ModernUI و اپلیکیشن های وابسطه به آن جذاب هستند و در برخی موارد ارتباط موثر تری را میسر ساختند اما به هیچ وجه تجربه کاملی را ارایه نمی کنند و همچنان استفاده از محیط دسکتاپ ضروری می باشد. اما در خصوص کارایی کل سیستم عامل و خصوصا محیط دسکتاپ با سیستم عامل پایدار و البته نسبتا امنی مواجه هستیم. در طول این مدت من اغلب هر روز آپدیت های امنیتی را نصب می کردم و تا کنون مشکلی با آلوده شدن سیستم به بد افزار ها نداشته ام. سرعت و کارایی سیستم عامل نیز قابل قبول و در اغلب موارد نسبت به نسخه قبلی خود پیشرفت داشته است.

اما با تمامی موارد ذکر شده باز هم سیاست هایی که این سیستم عامل بر اساس آن تولید گشته باعث می شود لینوکس را به این سیستم عامل ترجیح دهم. هرچند که نیازهای ضروری من به ویندوز موجب می شود نتوانم کاملا از آن صرف نظر کنم.

به این میگن تحلیل منصفانه، یاد بگیرید. نه فحش داده نه بیخودی طرفداری کرده. در آخر سر نظرش رو هم گفته. آورین، آورین...  ;D

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #29 : 08 خرداد 1392، 03:03 ب‌ظ »
اسکرین شاتی از ایمیلی که برام ارسال شده: http://bayanbox.ir/id/4012576159488674829
قیمت 29.99 یورویی محصول چندان برام عجیب نبود، عجیب تر این بود که در زمانی من لایسنس رو خریدم که معادل این 30 یورو حداقل 100 هزار تومن میشد و خب من ۳۰ هزارتومن بیشتر پرداخت نکردم.

هیچ کجا هم ذکر نشده که لایسنس OEM هست (ویندوزی که رو لپ تاپ بوده تو لایسنسش عبارت OEM مشخص هست)، تو سایت مایکروسافت هم جزئیات خرید و لایسنس رو برای اطمینان چک کردم.