انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نمونه ای از زورگویی مایکروسافت!!!!  (دفعات بازدید: 1623 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
نمونه ای از زورگویی مایکروسافت!!!!
« : 07 خرداد 1392، 06:21 ب‌ظ »
نقل‌قول
Can I use my product key on more than one computer?

You can't use the same Windows product key to activate Windows 7 on more computers than the Microsoft Software License Terms allow. Usually, the license terms allow the product key to be used on only one computer.

If you use your installation disc or a USB flash drive to install Windows 7 on a second computer, you'll need to buy an additional copy of the same edition of Windows 7 to obtain a new product key. For more information, see Get a new Windows 7 product key.

این طور که من فهمیدم اگه کسی ۲ یا تعداد بیشتری کامپیوتر داشته باشه نمی تونه اونو رو کامپیوترهای خودش نصب کنه که از نظر من مصداق کامل زورگویی هست!!!! ](*,)

اگه من اشتیاه فهمیدم بهم بگید. 8)

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
پاسخ : نمونه ای از زورگویی مایکروسافت!!!!
« پاسخ #1 : 07 خرداد 1392، 06:26 ب‌ظ »
ولی کرکش اینجوری نیست. شما از کرکش استفاده کن!  \\:D/
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #2 : 07 خرداد 1392، 06:55 ب‌ظ »
ولی کرکش اینجوری نیست. شما از کرکش استفاده کن!  \\:D/
کرک یه جور دزدیه ... این خیلی رسم بدیه که تو ایران کپی رایت وجود نداره و مردم از مفهوم زشت کرک آگاهی ندارن (تازه فقط جدای از اون که کرک چه گند کاریایی که نمیکنه)
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1392، 07:12 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #3 : 07 خرداد 1392، 07:06 ب‌ظ »
نقل‌قول

You can't use the same Windows product key to activate Windows 7 on more computers than the Microsoft Software License Terms allow. Usually, the license terms allow the product key to be used on only one computer.

If you use your installation disc or a USB flash drive to install Windows 7 on a second computer, you'll need to buy an additional copy of the same edition of Windows 7 to obtain a new product key. For more information, see Get a new Windows 7 product key.

این طور که من فهمیدم اگه کسی ۲ یا تعداد بیشتری کامپیوتر داشته باشه نمی تونه اونو رو کامپیوترهای خودش نصب کنه که از نظر من مصداق کامل زورگویی هست!!!! ](*,)

بله درست متوجه شدی. ولی من اسمشو زورگویی نمیزارم. میزارم تجارت.

مایکروسافت یک شرکت بین المللی هست که حتی واسه چند ریتم ساده موزیک ورودی به ویندوز از برترین موسیقیدان های دنیا استفاده میکنه چه برسه به قسمت های دیگه.
هدف مایکروسافت تجارته... این ها هم تنها چند راه کوچیک از روش های کسب درامدش هستن.

و البته شما میتونی نسخه های 2 یا چند کاربره رو بخری (البته اگه داشته باشه - خیلی وقته از مایکروسافت و اینا دیگه بیخبرم)
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
« پاسخ #4 : 07 خرداد 1392، 07:11 ب‌ظ »
درسته. ربطی هم به Microsoft نداره، قسمتی از Copyright هستش و برای بقیه برنامه‌ها هم صادقه.

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #5 : 08 خرداد 1392، 02:59 ب‌ظ »
نقل‌قول

من زیاد به مبحث کپی رایت وارد نیستم و فقط میخوام نظر شخصی ام رو در مورد فروش نرم افزارها بگم (حالا چه از طرف مایکروسافت چه غیره)

من فکر میکنم منطق خیلی ساده ای پشت این قضیه وجود داره: شما برای هر کامپیوتر به طور جداگانه باید نرم افزار بخری. سادگی در نصب نرم افزارها از روی یک سی دی به معنی اون نیست که شما مجاز هستی روی سیستمهای مختلف یک نرم افزار رو نصب کنی.

خب البته نرم افزارهای آزاد مانند گنو/لینوکس این طور دیگری عمل میکنند ولی به نظر من برای نرم افزارهای تجاری باید این حق رو قائل شد که برای هر کامپیوتر یک لیسانس جدا بفروشن. این مسئله مخصوصا در مورد شرکت ها، اداره ها و یا مراکزی که از تعداد زیادی کامپیوتر در یک مکان استفاده میکنن خیلی به چشم میاد و تاثیرگذاره. وگرنه درآمد شرکتهای تجاری خیلی کمتر از چیزی بود که الان هست! من نمیتونم اسمش رو زورگویی بذارم چون فروشنده ی نرم افزار شما رو مجبور به داشتن دو عدد کامپیوتر یا بیشتر نکرده!