انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: darkhaste rahnamee ubuntu kheili mohemm  (دفعات بازدید: 2710 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alish501

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
darkhaste rahnamee ubuntu kheili mohemm
« : 13 مهر 1387، 09:27 ب‌ظ »
سلام ببخشيد من فينگليش تايپ ميكنم چون بخاطره اوبونتو مجبور شدم ويندوز عوض كنم الان مشكل فارسى در ويندوز دارم كه اصلن مهم نيست!
------------
من اوبونتو رو 2 - 3 روزى هست كه نصب كردم اما  كلى مشكل دارم و چون دسترسى محدود به اينترنت دارم نميتونم همه ى مطالب و ارسالها تو انجمن يا سايت ها رو بخونم براى همين از شما  كمك ميخوام
----------------------------
من سى دى  اوبونتو رو از يه سايت سفارش دادم كه بعد از اينكه آوردن متوجه شدن روى سى دى نوشته شده " اوبونتو 8.04 AMD64"
منظور از "AMD"رو متوجه نميشم منظورش اگه نوع "CPU" هست ،سيستمه من CPU اينتل داره .
من بدونه توجه نصب كردم ميخوام بدونم مشكلى پيش نمياد؟
----------
در ضمن بعضى موقع ها چند تا پنجره يهو غيب شون ميزنه نميدونم مشكل از سيستمه منه يا اوبونتو من هيچ وقت چنين مشكلى با ويندوز نداشتم
------------------
تا اينجا ممنون ميشم راهنماييم كنيد .
« آخرین ویرایش: 19 مهر 1387، 04:27 ق‌ظ توسط alish501 »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: darkhaste rahnamee ubuntu kheili mohemm
« پاسخ #1 : 13 مهر 1387، 10:03 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز اولا بهتره فارسی تایپ کنی علی الحساب بهترین منبع ابتدای برای اموزش تو همان ویکی هست برو بالای همین صفحه بقل دکمه انجمن رو بزن اونجا میبینی که همه چی طبقه بندی شده است و میتونی خیلی از پاسخهات رو پیدا کنی
و اما در مورد نسخه ویژه amd که اشتباهی خریدی باید بگم بهتره عوضش کنی و مخصوص اینتل بخری چون ممکنه بد از cpu کار بکشه
و مثلا در مورد بازی اگه همه چی بهم میریزه ایا درایور گرافیک رو نصب کردی اونو نصب کن البته همه رو روی اوبونتو معمولی که همون i386 باشه
ولی شما باید بیشتر مطالعه کنی اینجوری نمیشه کاربری لینوکس اطلاعات میخواد مثل همون ویندوز که کم کم یاد گرفتی البته ظاهرا اونم هنوز درست یاد نگرفتی مثلا حالا باید بری سی دی ویندوز رو بزاری و بری تو قسمت زبان و منطقه تو کنترل پانل و فارسی رو اضافه کنی پس اول ویندوزت رو درست کن سپس برو تو فروشگاه مثلا sito.ir یا لینوکس شاپ و یه ubuntu 8.04.1 i386 live بخر بهتره نسخه dvd رو بخری چون یک سری پکیج اضافه توش داره و همچنین
از همون فروشگاه سی دی هما مخصوص اوبونتو ۸.۰۴.۱ رو هم بخر که کارت رو خیلی راحت میکنه

انشالله کم کم یاد میگیری ما هم هنوز داریم یاد یگیریم

موفق باشی

آفلاین alish501

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 13 مهر 1387، 10:17 ب‌ظ »
kheili mamnoon aghaye habibi man moshkeli ba windows nadaram va az kodaki ba hamin win kar mikardam va mitoonam rahat halesh konam
-----
man in cd ro az hamoon sito.ir kharidam vali eshtebah ferestadan - yani aslan tooye onvane mahsooleshoon nami az intel ya amd nadidam
oon mahsool bahamin onvane  ubuntu 8.04.1 i386 live boodesh.
-----
pas man bayad karte graphic va baghye sakht afzarha roham nasb konam ?
man seda daram bazam bayad karte seda ro nasb konam ?
--------------
dar zemn man dvd rom nadaram :(
----------
man hamin alan win avaz kardam va vaght nakardam hichi sho dorost konam
ama ta farda baghyaro ham nasb mikonam ta moshkeli pish nayad va inghadr ba finglish azyatoon nakonam
---------
dar zemn man toye ye drive dige gheyr az win , ubuntu ro nasb kardam va 6  gig baraye derive gharar dadam hajmesh monasebe
?
man ye derive dige ham baraye narm afzarhaye ubuntu gozashtam( baonvane " linux soft" ke ba format fat32 hast
aya mitoonam narm afzaramo oonja nasb konam
ya emkanesh nist?

---------
man narm afzare wine ro ham downkardam ama nemitoonam nasb konam nasb oon chetorie
-----------------
kheili mamnoon
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1387، 10:20 ب‌ظ توسط alish501 »

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #3 : 13 مهر 1387، 11:19 ب‌ظ »
خیلی‌ ممنون آقای حبیبی من مشکلی‌ با ویندوز ندارم و از کودکی با همین وین کار می‌کردم و می‌تونم راحت حالش کنم
-----
من این کد رو از همون sito.ir خریدم ولی‌ اشتباه فرستادن - یعنی‌ اصلا توی عنوانه مهسولشون نامی‌ از اینتل یا آمد ندیدم
اون محصول بهامین عنوانه  یوبونتو ۸.۰۴.۱ ای۳۸۶ لایو بودش.
-----
پس من باید کارت گرافیک و بقیه ساخت افزرها رهام نصب کنم ؟
من صدا دارم بازم باید کارت صدا رو نصب کنم ؟
--------------
در ضمن من دود روم ندارم Sad
----------
من همین الان وین عوض کردم و وقت نکردم هیچی‌ شو درست کنم
اما تا فردا بقیرو هم نصب می‌کنم تا مشکلی‌ پیش نیاد و اینقدر با فینگلیش ازیتون نکنم
---------
در ضمن من توی یه درایو دیگه غیر از وین ، یوبونتو رو نصب کردم و ۶  گیگ برای دریو قرار دادم حجمش مناسب
؟
من یه دریو دیگه هم برای نرم افزارهای یوبونتو گذشتم( بنون " لینوکس سافت" که با فرمت فت۳۲ هست
آیا می‌تونم نرم افزرمو اونجا نصب کنم
یا امکانش نیست؟

---------
من نرم افزار واین رو هم دونکردم اما نمیتونم نصب کنم نصب اون چطوریه
-----------------
خیلی‌ ممنون
سلام دوست من

خیلی خوش اومدی

تا اونجا که سواد ناقص من اجازه میده این AMD هیچ ریطی به برند سی پی یو نداره این یک پروتکل هستش که بر حسب تصادف ( ;) )  اسمش با اون کمپانی یکی در اومده

اگر سی پی یو شما ۶۴ بیتی هستش که احتمال ۹۹٪ هم هست ( چون اگر نبود اطلا نصب نمیشد ) شما مشکلی از بابت کار کرد ندارید فقط ممکنه که در نصب نرم افزارهای آتی به مشکل بخورید مثل همین wine که اشاره کردید

در مورد درایور هاتون معمولا فقط درایور کارت گرافیک نصب میشه که اون هم خیلی ساده هستش توی ترمینال یه خط دستور تایپ میکنید و نصب میشه و درایورهای دیگر نیاز یه نصب ندارند

شما نمیتونید پکیجها رو هر جائی نصب کنید در لینوکس همه چیز کد بندی داره و در جایگاه خودش نصب میشه

در مورد فضای ۶ گیگ هم برای نصب بد نیست ولی به شرطی که نخواهید مثلا چند تا فیلم روی دسکتاپ داشته باشید

نرم افزار wine برای نصب روی نسخه ۶۴ بیتی یکم نیاز به تجربه داره روی نسخه ۳۲ بیت همونطور که قبلا هم گفتم با تایپ یک خط به راحتی نصب میشه

یکم اگر زمان صرف کنید و مطالب فروم و بخصوص ویکی را بررسی نمائید خیلی مطالب مفیدی دستگیرتون میشه یادتون باشه که گفتید از بچگی تا حالا با ویندوز کا کردید پس انتظار نداشته باشید یکشبه تمام نکات لینوکس رو در بیارید لینوکس بیشتر از اینکه یک سیستم عامل باشه یک نوع منش خواص هستش که بزودی باهاش اجین میشید

پاینده باشید

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #4 : 13 مهر 1387، 11:39 ب‌ظ »
kheili mamnoon aghaye habibi man moshkeli ba windows nadaram va az kodaki ba hamin win kar mikardam va mitoonam rahat halesh konam
پس  بدون  شک  با  تایپ فارسی  مشکلی  ندارید ،  این  کار  بی احترامی به  اعضا  و  قوانین  انجمن  محسوب میشه  ،  لطفا  برای  کمک خواستن حداقل این مورد رو رعایت کنید.

آفلاین alish501

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 14 مهر 1387، 12:44 ق‌ظ »
man az hame mamnooam ke lotf kardid va bandaro rahnamaee  kardid
-------------------
man chand bar mazerat khahi kardam babate finglish type kardanam
va dalilesh ro ham khedmateton arz kardam :) man ba ghavanine forum ashnaee hastam
ama chashm dige say mikonam in kar tekrar nashe man
man bainke koli soal daram vali soali nemikonam ta vaghti windowsamo farsi konam
omidvram oon moghe shoma mesle hamin alan komamkam konid
 ---------------
man az aghaye HardyLaity va behnam golds ham babate rahnameeshoon tashakor mikonam
-----------------
bale man  daghighan nemidoonestam az amd manzooreshoon chi boode
be post aval deghat kond !
--------
man badan tamame in postharo farsi mikonam
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1387، 12:54 ق‌ظ توسط alish501 »

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
« پاسخ #6 : 14 مهر 1387، 01:03 ق‌ظ »
مشکلی که به این آسونی حل میشه !
http://www.pinglish.org/
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #7 : 14 مهر 1387، 02:13 ق‌ظ »
مشکلی که به این آسونی حل میشه !
http://www.pinglish.org/
سلام حسام تو هم با این روشای عجیبت جالب بود ;D \\:D/

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
« پاسخ #8 : 14 مهر 1387، 12:57 ب‌ظ »
 :D ;D
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
« پاسخ #9 : 06 آذر 1387، 10:18 ق‌ظ »
man in cd ro az hamoon sito.ir kharidam vali eshtebah ferestadan - yani aslan tooye onvane mahsooleshoon nami az intel ya amd nadidam
oon mahsool bahamin onvane  ubuntu 8.04.1 i386 live boodesh.
الآن از تاریخ تاپیک گذشته :) ولی پاسخگویی هیچ وقت کهنه نمی شود :)

اشتباهات در همه مواقع پیش می آید، آن چیزی که مهم است این است که پاسخگویی به مشکلات باشد
صد در صد اگر با ایمیل فروشگاه تماس می گرفتید، بسته درست سریعا پیشتاز می گردید، چه دلیلی برای استفاده نکردن از پشتیبانی وجود دارد؟؟؟

www.sito.ir
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1387، 10:21 ق‌ظ توسط b.tavakkoli »