خیلی ممنون آقای حبیبی من مشکلی با ویندوز ندارم و از کودکی با همین وین کار میکردم و میتونم راحت حالش کنم
-----
من این کد رو از همون sito.ir خریدم ولی اشتباه فرستادن - یعنی اصلا توی عنوانه مهسولشون نامی از اینتل یا آمد ندیدم
اون محصول بهامین عنوانه یوبونتو ۸.۰۴.۱ ای۳۸۶ لایو بودش.
-----
پس من باید کارت گرافیک و بقیه ساخت افزرها رهام نصب کنم ؟
من صدا دارم بازم باید کارت صدا رو نصب کنم ؟
--------------
در ضمن من دود روم ندارم Sad
----------
من همین الان وین عوض کردم و وقت نکردم هیچی شو درست کنم
اما تا فردا بقیرو هم نصب میکنم تا مشکلی پیش نیاد و اینقدر با فینگلیش ازیتون نکنم
---------
در ضمن من توی یه درایو دیگه غیر از وین ، یوبونتو رو نصب کردم و ۶ گیگ برای دریو قرار دادم حجمش مناسب
؟
من یه دریو دیگه هم برای نرم افزارهای یوبونتو گذشتم( بنون " لینوکس سافت" که با فرمت فت۳۲ هست
آیا میتونم نرم افزرمو اونجا نصب کنم
یا امکانش نیست؟
---------
من نرم افزار واین رو هم دونکردم اما نمیتونم نصب کنم نصب اون چطوریه
-----------------
خیلی ممنون
سلام دوست من
خیلی خوش اومدی
تا اونجا که سواد ناقص من اجازه میده این AMD هیچ ریطی به برند سی پی یو نداره این یک پروتکل هستش که بر حسب تصادف (
) اسمش با اون کمپانی یکی در اومده
اگر سی پی یو شما ۶۴ بیتی هستش که احتمال ۹۹٪ هم هست ( چون اگر نبود اطلا نصب نمیشد ) شما مشکلی از بابت کار کرد ندارید فقط ممکنه که در نصب نرم افزارهای آتی به مشکل بخورید مثل همین wine که اشاره کردید
در مورد درایور هاتون معمولا فقط درایور کارت گرافیک نصب میشه که اون هم خیلی ساده هستش توی ترمینال یه خط دستور تایپ میکنید و نصب میشه و درایورهای دیگر نیاز یه نصب ندارند
شما نمیتونید پکیجها رو هر جائی نصب کنید در لینوکس همه چیز کد بندی داره و در جایگاه خودش نصب میشه
در مورد فضای ۶ گیگ هم برای نصب بد نیست ولی به شرطی که نخواهید مثلا چند تا فیلم روی دسکتاپ داشته باشید
نرم افزار wine برای نصب روی نسخه ۶۴ بیتی یکم نیاز به تجربه داره روی نسخه ۳۲ بیت همونطور که قبلا هم گفتم با تایپ یک خط به راحتی نصب میشه
یکم اگر زمان صرف کنید و مطالب فروم و بخصوص ویکی را بررسی نمائید خیلی مطالب مفیدی دستگیرتون میشه یادتون باشه که گفتید از بچگی تا حالا با ویندوز کا کردید پس انتظار نداشته باشید یکشبه تمام نکات لینوکس رو در بیارید لینوکس بیشتر از اینکه یک سیستم عامل باشه یک نوع منش خواص هستش که بزودی باهاش اجین میشید
پاینده باشید