انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: انتشار Mint 15  (دفعات بازدید: 11414 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
پاسخ : انتشار Mint 15
« پاسخ #30 : 12 خرداد 1392، 10:31 ق‌ظ »
سلام دوستان
من الان دارم دانلودش میکنم...
فقط یه سوالی دارم الان تو اکثر مقالات یا در بین گفت و گوی دوستان دیده میشه که میگن برای شروع و تازه کارا مثلا اوبونتو و مینت خوبه و برای حرفه ای ها توزیع هایی مثل آرچ و فدورا و امثال این ها خوبه...خب حالا میخوام ببینم آرچ و فدورا چی دارن که برای حرفه ای ها مناسبه؟
اصلا دقیقا منظور از حرفه ای در این مقالات چیه؟
حرفه ای در استفاده از ابزارهای گنو/لینوکس یا چیز دیگه؟و اگه بله...مثلا این فرد حرفه ای چیکار میکنه که من نمی تونم تو اوبونتو انجام بدم؟

باید گفت این واژه حرفه ای خیلی نامفهومه لااقل برای من :o...اگه تبیین کنید ممنون میشم ;)

مبتدی: کسی که حال نداره زیاد با سیستم ور بره و میخواد تا حد امکان همه چیز پایدار و آماده باشه

حرفه‌ای: کسی که دلش میخواد سیستمش رو خودش کانفیگ کنه، بدونه تو سیستمش چی میگذره و گه گاهی هم بدش نمیاد سیستمش قاطی کنه و یکم با سیستمش ور بره تا مشکل رو برطرف کنه  :P

فدورا رو نمیدونم اما آرچ چون از همون اول نصب همه چیزش دست خود کاربر هست و کاربر خودش میتونه با سلیقه خودش سیستم رو کانفیگ کنه شده توزیع حرفه‌ای!

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #31 : 12 خرداد 1392، 10:45 ق‌ظ »
سلام دوستان
فقط یه سوالی دارم الان تو اکثر مقالات یا در بین گفت و گوی دوستان دیده میشه که میگن برای شروع و تازه کارا مثلا اوبونتو و مینت خوبه و برای حرفه ای ها توزیع هایی مثل آرچ و فدورا و امثال این ها خوبه...خب حالا میخوام ببینم آرچ و فدورا چی دارن که برای حرفه ای ها مناسبه؟
حرفه ای در استفاده از ابزارهای گنو/لینوکس یا چیز دیگه؟و اگه بله...مثلا این فرد حرفه ای چیکار میکنه که من نمی تونم تو اوبونتو انجام بدم؟

باید گفت این واژه حرفه ای خیلی نامفهومه لااقل برای من :o...اگه تبیین کنید ممنون میشم ;)

مبتدی: کسی که حال نداره زیاد با سیستم ور بره و میخواد تا حد امکان همه چیز پایدار و آماده باشه

حرفه‌ای: کسی که دلش میخواد سیستمش رو خودش کانفیگ کنه، بدونه تو سیستمش چی میگذره و گه گاهی هم بدش نمیاد سیستمش قاطی کنه و یکم با سیستمش ور بره تا مشکل رو برطرف کنه  :P

فدورا رو نمیدونم اما آرچ چون از همون اول نصب همه چیزش دست خود کاربر هست و کاربر خودش میتونه با سلیقه خودش سیستم رو کانفیگ کنه شده توزیع حرفه‌ای!
با اینکه حرفه ای همیشه دوست داره خودش کانفیگ کنه مخالفم ... خیلی از بزرگترین دولوپر ها از اوبونتو با کمترین تغییرات استفاده میکنند و با این استدلال شما هر کی دیباین داره مبتدی ترین کاربره

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #32 : 12 خرداد 1392، 10:47 ق‌ظ »
سلام دوستان

با اینکه حرفه ای همیشه دوست داره خودش کانفیگ کنه مخالفم ... خیلی از بزرگترین دولوپر ها از اوبونتو با کمترین تغییرات استفاده میکنند و با این استدلال شما هر کی دیباین داره مبتدی ترین کاربره

من با توجه با اینکه geek پرسیده بود چرا به کاربرای آرچ میگن حرفه‌ای اون تعریف رو ارائه دادم  ;D وگرنه خودم هم قبول دارم که توزیع هیچ ربطی به مهارت فرد نداره! خودم هم افرادی رو دیدم که واقعا حرفه‌ای بودن ولی برای راحتی بیشتر از مینت استفاده میکردن.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #33 : 12 خرداد 1392، 10:49 ق‌ظ »
خب این که نشد کار که!!!
الان به فرض من یه برنامه نویس تحت وب هستم و تو کارمم خیلی حرفه ای...حالا من بخوام دم به دقیقه با مشکلات سیستم عامل ور برم کی وقت میکنم رو کارای خودم تمرکز کنم؟!
حالا چون من به کارم برنامه نویسی هست و تمرکزم روی برنامه هام حرفه ای نیستم؟
حالا اگه بگیم کسی میخواد از طرز کار سیستم عامل سر در بیاره و مطالعاتی توی این زمینه ها داشته باشه خب مسلم هست که باید با همچین توزیعی هم سر و کله بزنه!!! ](*,)

پس باید گفت حرفه ای تو کار با سیستم عامل!!! و شناخت اون! و نه بیشتر...درسته سپهر جان؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #34 : 12 خرداد 1392، 10:59 ق‌ظ »
خب این که نشد کار که!!!
الان به فرض من یه برنامه نویس تحت وب هستم و تو کارمم خیلی حرفه ای...حالا من بخوام دم به دقیقه با مشکلات سیستم عامل ور برم کی وقت میکنم رو کارای خودم تمرکز کنم؟!
حالا چون من به کارم برنامه نویسی هست و تمرکزم روی برنامه هام حرفه ای نیستم؟
حالا اگه بگیم کسی میخواد از طرز کار سیستم عامل سر در بیاره و مطالعاتی توی این زمینه ها داشته باشه خب مسلم هست که باید با همچین توزیعی هم سر و کله بزنه!!! ](*,)

پس باید گفت حرفه ای تو کار با سیستم عامل!!! و شناخت اون! و نه بیشتر...درسته سپهر جان؟

آره، این درست تره  ::)

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #35 : 12 خرداد 1392، 12:28 ب‌ظ »
کلا یه سری از واژه ها در دنیای لینوکس بیشتر جنبه تبلیغاتی و تشریفاتی دارن تا واقعی مثلا:
توزیع قدرتمند X منتشر شد. حالا اینجا قدرتمند یعنی چه؟؟؟!!! یعنی زورش زیاده؟ وزنه برداره؟!  :P یا... با دونستن اینکه تمام توزیع ها از هسته تقریبا مشترکی استفاده میکنن و رو همه میشه تقریبا نرم افزارهای مشابهی رو نصب کرد به این نتیجه می رسیم که این کلمه بیشتر جنبه تبلیغاتی و دهن پرکنی داره تا واقعی.
یا اینکه میگن فلان توزیع برای حرفه ای ها مناسبه به معنای این نیست که بقیه بدرد کار حرفه ای نمیخورن بلکه بدین معناست که اون توزیع خاص رو اگه تو لینوکس حرفه ای نباشی نمی تونی به راحتی باهاش کار کنی.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #36 : 12 خرداد 1392، 12:55 ب‌ظ »
امروز دانلودش کردم و امتحانش کردم،خیلی از محیطش خوشم اومدم
چند روز پیش کوبونتو رو امتحان کردم ولی به اندازه مینت ازش خوشم نیومد(با اینکه محیط دسکتاپشون شباهت هایی داره)
باحاله!
حتی فکر میکنم دوستانم که از ویندوز دوست دارن بیان لینوکس به جای اوبونتو برای شروع اینو براشون نصب کنم
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1392، 02:54 ب‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین sadeqzadeh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #37 : 17 تیر 1392، 07:40 ق‌ظ »
امروز دانلودش کردم و امتحانش کردم،خیلی از محیطش خوشم اومدم
چند روز پیش کوبونتو رو امتحان کردم ولی به اندازه مینت ازش خوشم نیومد(با اینکه محیط دسکتاپشون شباهت هایی داره)
باحاله!
حتی فکر میکنم دوستانم که از ویندوز دوست دارن بیان لینوکس به جای اوبونتو برای شروع اینو براشون نصب کنم

کسی از Cinnaman استفاده نکرده تاحالا؟ من حدود یک ماه هست که دارم باهاش کار می‌کنم، خیلی ازش خوشم اومده. البته یک سری از برنامه‌های KDE رو نیاز داشتم که مجبور شدم KDE baseapps رو نصب کنم که فکر می‌کنم خیلی فضا گرفت (البته ربطی به Cinnaman نداره) ولی ارزششو داشت چون برنامه‌های تکی هستند.

به نظر من هم برای مهاجرت از ویندوز بهترین گزینه Mint هست با دسکتاپ Cinnaman. البته Mate رو هنوز امتحان نکردم ولی روی اوبونتو Unity, KDE, Xfce رو قبلا امتحان کرده‌ام و به نظرم Mint با Cinnaman از همه قشنگ‌تر و کاربردی‌تره (از نظر طراحی بر اساس اصول HCI). طراحی WIMP (استفاده از پنجره‌ها، آیکون‌ها، منوها و...) به نظرم یکی از بهترین دستاوردهای بشر در زمینه HCI بود که متاسفانه به دلیل سفارشی شدن سیستم‌عامل‌های جدید برای گجت‌های جدید داره کم‌کم منسوخ می‌شه، اما به نظرم برای لپ‌تاپ و PC همچنان بهترین طراحی هست.