انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Ubuntu Hardy full repositories  (دفعات بازدید: 2054 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
Ubuntu Hardy full repositories
« : 14 مهر 1387، 09:56 ق‌ظ »

سلام دوستان می خواستم بدونم که این ورژن از اوبونتو (Ubuntu Hardy full repositories) که فروشگاه لینوکس ایران رایه می ده دقیقا چی هست چون گفتند که 7 تا dvd هست ممکنه که مشکل نصب نشدن اوبنتویی که من دارم (یعنی مشکل از sata بودن هارد و دی وی دی و ... یا cpu q6600 و یا ... که خودم هم موندم که واقعا مشکل از چی هست ) و تو چند تا پست هم مطرح کردم با این حل بشه ؟ پست ها قبلی
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=6689.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=6640.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5967.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5964.msg44294#msg44294

اگه لطف کنید و در باره این نسخه   (Ubuntu Hardy full repositories)
اطلاعات بدید ممنون میشم چون نمی خوام برم یه هارد و دی وی دی رایتر IDE دیگه بگیرم و ببندم رو سیستمم  مشخصات کامپیوترم هم تو  (http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=6640.0)
هست.
ممنون

نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: Ubuntu Hardy full repositories
« پاسخ #1 : 14 مهر 1387، 10:17 ق‌ظ »
من یه بار هم گفتم، مشکل از IDE یا SATA نیست، وگرنه اصلا بوت نمی شد.
Ubuntu Hardy full repositories هم از اون نظر تفاوتی با بقیه ی نسخه ها نداره فقط بسته های نرم افزاریش تقریبا کامله.
این هم اطلاعات بیشتر در همین انجمن: http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=6551.0
ببینم شما در تنظیمات main board از RAID استفاده نمی کنید؟
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1387، 10:21 ق‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 14 مهر 1387، 10:28 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز
نه IDE هست فقط کاری کردم این بود که DVD -RW خودم را برداشتم و بجاش یه DVD-rw از نوع IDE بستم و دوباره بوت کردم ایندفعه شروع کرد به نصب اما وقتی اومد تا پارتیشن کنه اصلا device رو نشناخت . خوب شما که حرفه ای تر هستید حتما بهتر از من می دونید که وقتی پارتیشن رو نفهمه اون هم اینجای کار یعنی هارد رو نشناخته دیگه البته VGA رو هم از اول شناخت. در ضمن فکر می کنم که باید بگم که من با SUSE 10.3  و fedora 8  هم امتحان کردم . suse هم پیغام می ده که dvdrw و یا hard  رو نمیشناسه و البته cpu و ram و ... رو میشناسه. خوب شما بگو پس مشکل چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #3 : 14 مهر 1387، 10:44 ق‌ظ »
شما به پرسش من جواب ندادید!
RAID رو فعال کردید؟
Godisnowhere

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 14 مهر 1387، 10:59 ق‌ظ »
مادربورد من q6600 intel هست راستش من عجیب برام که اصلا کلمه و منوی raid ندیدم اصلا bios ساده ای داره عجیب هست اما من raid فقط چیزی که هست اینه که یه گزینه بود که acpi و ide داشت که من اون رو رو ide گذاشتم

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #5 : 14 مهر 1387، 11:43 ق‌ظ »
مادربورد من q6600 intel هست راستش من عجیب برام که اصلا کلمه و منوی raid ندیدم اصلا bios ساده ای داره عجیب هست اما من raid فقط چیزی که هست اینه که یه گزینه بود که acpi و ide داشت که من اون رو رو ide گذاشتم

سلام دوست من

جسارتا فکر میکنم که شما با ایجاد تاپیکهای مختلف زمان پیدا کردن جوابهاتون رو طولانی میکنید ( تا قبل از خواندن این تاپیک فکر میکردم مشکلتون حل شده و مشغول لذت بردن از لینوکس هستید )

من توی تاپیک قبلیتون تجربه اندک و شخصیم رو بهتون گفتم تنها راه اینکه بدونید مشکلتون از کجاست استفاده از سی دی آلترنیت هستش

بارها اتفاق افتاده که زمانی که نصب لینوکس از روی لایو سی دی با موفقیت رو برو نبوده ، آلترنیت به راحتی راه گشای نصب بوده ( چه سیستمهای قدیمی چه جدید )

شما که کلیه سی دی های نصب رو آزمایش کردید پیشنهادم اینه که این یکی رو هم آزمایش کنید  ;)

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 14 مهر 1387، 11:54 ق‌ظ »
سلام
سفارش دادم برای یه alternate از linuxshop.ir   انشا... میرسه و اقدام می کنم امروز هم یه ubuntu server 64 bit تهیه کردم از روی سایت اوبونتو دانلود کردم البته شاید کار کنه چون نوشته بود که باری amd و intel اما فکر کنم بیشتر برای amd   هست به هر  حال به محض اینکه   جواب گرفتم اطلاع می دم بازم ممنون

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #7 : 14 مهر 1387، 12:25 ب‌ظ »
سلام
سفارش دادم برای یه alternate از linuxshop.ir   انشا... میرسه و اقدام می کنم امروز هم یه ubuntu server 64 bit تهیه کردم از روی سایت اوبونتو دانلود کردم البته شاید کار کنه چون نوشته بود که باری amd و intel اما فکر کنم بیشتر برای amd   هست به هر  حال به محض اینکه   جواب گرفتم اطلاع می دم بازم ممنون

زمان دانلود کافی بود که اون تیک پايین صفحه رو بزنید تا نسخه آلترنیت رو براتون دانلو کنه  ;)

ممنون که خبر میدید منتظرم