انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: محبوبیت انواع زبان‌های برنامه نویسی در میان جامعه‌ی برنامه نویسان  (دفعات بازدید: 14299 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
آنچه ارائه می گردد، نمودار محبوبیت زبان های مختلف برنامه نویسی در سپتانبر ۲۰۰۸ و مقایسه رتبه‌ی آنها در تاریخ مشابه  سال گذشته است. این جدول بر اساس میزان علاقه‌ی کاربران و جستجو‌های آنها از این زبان ها در موتور‌های جستجوی معروف مانند Google, MSN, Yahoo استخراج شده است. بدیهی است
این جدول بهترین زبان برنامه نویسی را مشخص نکرده و صرفن میزان محبوبیت آنها را نشان می دهد.

۲۰ زبان برنامه نویسی برتر
نکته‌ی قابل توجه رشد چشمگیر دلفی و قرار گرفتن آن در ۱۰ زبان محبوب نسبت به سال گذشته است. جاوا و سی همچنان یکه تازی می‌کنند و ActionScript با توجه به گسترش کاربرد‌های فلش در برنامه نویسی تحت وب جهش خیره کننده‌ای داشته است.
این جدول به شما کمک می‌کند که بفهمید مهارت‌های برنامه نویسی شما تا چه با زبان‌های مطرح روز هماهنگی دارد.

دیاگرام محبوبیت چند ساله‌ی زبانهای برنامه نویسی برتر
دیاگرام زیر میزان محبوبیت ۱۰ زبان برنامه نویسی مطرح دنیا در سال‌های اخیر را نشان می‌دهد:

سایر زبان های برنامه نویسی محبوب
لیست ۵۰ زبان برتر

پ.ن:
*- در این جدول، علامت به معنای بهبود و علامت به منزله‌ی کاهش محبوبیت زبانهای برنامه نویسی نسبت به زمان مشابه در سال گذشته است که باعث جابجایی رتبه آنها شده است. همچنین شمایل عدم این تغییر را نشان می دهد.
*-این اطلاعات از وب‌سایت tiobe.com استخراج و توسط اینجانب فارسی‌نویسی و ویراش گردیده است.
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1387، 04:35 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
سلام

دستت درد نکنه جالب بود  \\:D/
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
ایول!
عالی بود!
ایول پایتون! خوب داره خودش رو بالا می کشه! از C# بیشتر مورد جستجو قرار گرفته!
تنها زبانی که من دنبالش نرفتم و فکر هم نکنم برم همین جاوایه! نمی دونم چرا از C++ بالاتره؟
البته در این بین بعضی از افراد که همیشه به یه سایت ثابت رجوع می کنن نیستن! مثلاْ شاید اکثر افرادی که با پایتون کار می کنن دیگه سرچ نکنن و یه راست برن python.org برای همون باز هم این داده ها اندازه واقعی جستجو رو نشون نمیدن!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
آمار نسبتا خوبیه ! فکر می کنم با کمی خطا بشه این آمار رو قبول کرد. چون فاکتور های مختلفی رو برای محاسبه ی این آمار در نظر گرفتن.

Python خیلی خوب داره پیشرفت می کنه و آینده ی خوبی داره ... جایگاه Ruby هم نسبتا خوبه.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
فاراب دوباره....
دستت درد نکنه. ایول
من نمیدونم چرا علاقه ی وافری به زبان PHP دارم که اونم به طرف پایینه  :(

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
ایول!
عالی بود!
تنها زبانی که من دنبالش نرفتم و فکر هم نکنم برم همین جاوایه! نمی دونم چرا از C++ بالاتره؟
البته در این بین بعضی از افراد که همیشه به یه سایت ثابت رجوع می کنن نیستن! مثلاْ شاید اکثر افرادی که با پایتون کار می کنن دیگه سرچ نکنن و یه راست برن python.org برای همون باز هم این داده ها اندازه واقعی جستجو رو نشون نمیدن!

چنین امکانب برای کابران C و PHP و یا JAVA هم وجود داره. تمام این زبان ها انجمن ها وب سایت های مخصوص خودشون رو دارند.
بررسی محبوبیت از روی موتور های جستجو در حال حاضر در تمام دنیا به عنوان یکی از روش های مورد اطمینان در جمع آوری اطلاعات آماری، مورد استفاده قرار می گیره. صحت این داده های خام با الگوریتم های بسیار دقیق و پیچیده تایید میشه و موارد تکراری و fake از اونا جدا می شه و نتیجه داده های آماری مستند با درصد خطای کم خواهد بود.
-------------------------------------------------------------------

فاراب دوباره....
دستت درد نکنه. ایول
در این جدول، علامت  به معنای بهبود و علامت به منزله‌ی کاهش محبوبیت زبانهای برنامه نویسی نسبت به زمان مشابه در سال گذشته است که باعث جابجایی رتبه آنها شده است. همچنین شمایل  عدم این تغییر را نشان می دهد.
من هم شخصا به PHP علاقه دارم ولی خب کاربرد‌های جاوا بسیار بیشتره و با چنین برنامه هایی اپلیکشن می سازند ولی کاربرد های PHP عموما به برنامه نویسی تحت وب محدود میشه.
قابل توجه کرگدن عزیز ;)
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1387، 04:48 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
ایول!
عالی بود!

چنین امکانب برای کابران C و PHP و یا JAVA هم وجود داره. تمام این زبان ها انجمن ها وب سایت های مخصوص خودشون رو دارند.
بررسی محبوبیت از روی موتور های جستجو در حال حاضر در تمام دنیا به عنوان یکی از روش های مورد اطمینان در جمع آوری اطلاعات آماری، مورد استفاده قرار می گیره. صحت این داده های خام با الگوریتم های بسیار دقیق و پیچیده تایید میشه و موارد تکراری و fake از اونا جدا می شه و نتیجه داده های آماری مستند با درصد خطای کم خواهد بود.
-------------------------------------------------------------------

فاراب دوباره....
دستت درد نکنه. ایول
در این جدول، علامت  به معنای بهبود و علامت به منزله‌ی کاهش محبوبیت زبانهای برنامه نویسی نسبت به زمان مشابه در سال گذشته است که باعث جابجایی رتبه آنها شده است. همچنین شمایل  عدم این تغییر را نشان می دهد.
من هم شخصا به PHP علاقه دارم ولی خب کاربرد‌های جاوا بسیار بیشتره و با چنین برنامه هایی اپلیکشن می سازند ولی کاربرد های PHP عموما به برنامه نویسی تحت وب محدود میشه.
قابل توجه کرگدن عزیز ;)

درود
لیست ۲۰۰۷ رو دیده بودم :)

تنها چیزی که از علم کامپیوتر همیشه در ذهنم بوده و ازش لذت می بردم  جاواست :)
قدرتمند- هوشمندانه - پایدار -انعطافپذیر - آزاد - علمی و استاندارد

الان که کارم باهاش جدی تر شده و دارم توش بیشتر پیشرفت میکنم لذت بیشتری می برم:)
و با جاوا از دنیای کامپیوتر لذت می برم:)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
فاراب دستت درد نکنه.

منم از چند وقت پیش که این جدول رو به پیشنهاد یکی از دوستان دیدم دیگه دست و دلم به #C نمی‌ره و شروع به یادگیری JAVA کردم پس کرگدن جان +۱ برای شما.  ;)
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
به نظر من این امار برای قضاوت کردن کامل نیست .
چون محصولات microsoft  جایگاه بالایی ندارند   \\:D/ . علتش هم اینه کمتر کسی برای حل مشکلاتش با محصولات  microsoft  سراغ موتور های جست و جو میره بلکه سراغ مجموعه ی کاملی مثل msdn میره . نکته دیگه هم اینکه اگه بدون هیچ تمایلی به قضیه نگاه کنیم این زبانها برا اجرا نیاز به os دارند که بتونن اجرا بشند و  os هم فعلا در انحصار microsoft  است و چون برنامه نویسان بیشترشون فکر راحتی شونن  و البته دهن بین هم  هستند همچنین microsoft  همه جور آتو آشغالی تو visual studio میذاره که تو همه زمینه ها کار ملتو راه می ندازه سراغ محصولات microsoft  میرن  ](*,)

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
چون محصولات microsoft  جایگاه بالایی ندارند   \\:D/ . علتش هم اینه کمتر کسی برای حل مشکلاتش با محصولات  microsoft  سراغ موتور های جست و جو میره بلکه سراغ مجموعه ی کاملی مثل msdn میره . نکته دیگه هم اینکه اگه بدون هیچ تمایلی به قضیه نگاه کنیم این زبانها برا اجرا نیاز به os دارند که بتونن اجرا بشند و  os هم فعلا در انحصار microsoft  است و چون برنامه نویسان بیشترشون فکر راحتی شونن  و البته دهن بین هم  هستند همچنین microsoft  همه جور آتو آشغالی تو visual studio میذاره که تو همه زمینه ها کار ملتو راه می ندازه سراغ محصولات microsoft  میرن  ](*,)
خوب اینکه به این معنی نیست که همه باید از C# استفاده کنن! برعکس! چون با جاوا / پایتون / سی / سی مثبت مثبت (فارسی را پاس بدارید!) و ... میشه به راحتی و با فریم ورک های قدرتمندی مثل کیوتی و ... برنامه ای چند سکو ساخت که روی علاوه بر ویندوز، لینوکس و مک هم اجرا بشه! این یه برگ برنده است!
من به شخصه Qt رو به VS ترجیح میدم!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
چون محصولات microsoft  جایگاه بالایی ندارند   \\:D/ . علتش هم اینه کمتر کسی برای حل مشکلاتش با محصولات  microsoft  سراغ موتور های جست و جو میره بلکه سراغ مجموعه ی کاملی مثل msdn میره . نکته دیگه هم اینکه اگه بدون هیچ تمایلی به قضیه نگاه کنیم این زبانها برا اجرا نیاز به os دارند که بتونن اجرا بشند و  os هم فعلا در انحصار microsoft  است و چون برنامه نویسان بیشترشون فکر راحتی شونن  و البته دهن بین هم  هستند همچنین microsoft  همه جور آتو آشغالی تو visual studio میذاره که تو همه زمینه ها کار ملتو راه می ندازه سراغ محصولات microsoft  میرن  ](*,)

سجاد جان مگه C فقط visual C هست؟ منظور از C، C++ و Borland C و Turbo C و... است. این ربطی به مایکروسافت نداره. تنها زبان برنامه نویسی که من اطلاع دارم از ابتدا مالک اون مایکروسافت بوده، بیسیکه که اونم به خاطر علاقه ی شخص بیل گیتس به اون تا الان ساپورت می شه. بقیه ی زبان ها رو مثل C# مایکروسافت فقط استاندارد کرده یا برای اونا IDE منتشر کرده.
در حالت کلی این آمار به محبوبیت زبان های برنامه نویسی به صورت انتزاعی و مستقل از سیستم عامل و سکو نگاه می کنه و به همین خاطر قابل استناد هست. جایی که گفته می شه جاوا اول هست، به این نگاه نمی کنه که شما جاوا رو با IDE کامپایل می کنی یا با خط فرمان، با لینوکس کار می کنی یا ویندوز یا حتی مک! منظور خود زبان جاوا هست و همین رویه در مورد زبان های برنامه نویسی دیگه که مایکروسافت بعضی از اونا رو به اسم Visual Studio منتشر می کنه هم صادقه.
Godisnowhere

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58

سجاد جان مگه C فقط visual C هست؟ منظور از C، C++ و Borland C و Turbo C و... است. این ربطی به مایکروسافت نداره. تنها زبان برنامه نویسی که من اطلاع دارم از ابتدا مالک اون مایکروسافت بوده، بیسیکه که اونم به خاطر علاقه ی شخص بیل گیتس به اون تا الان ساپورت می شه. بقیه ی زبان ها رو مثل C# مایکروسافت فقط استاندارد کرده یا برای اونا IDE منتشر کرده.
در حالت کلی این آمار به محبوبیت زبان های برنامه نویسی به صورت انتزاعی و مستقل از سیستم عامل و سکو نگاه می کنه و به همین خاطر قابل استناد هست. جایی که گفته می شه جاوا اول هست، به این نگاه نمی کنه که شما جاوا رو با IDE کامپایل می کنی یا با خط فرمان، با لینوکس کار می کنی یا ویندوز یا حتی مک! منظور خود زبان جاوا هست و همین رویه در مورد زبان های برنامه نویسی دیگه که مایکروسافت بعضی از اونا رو به اسم Visual Studio منتشر می کنه هم صادقه.
در تائید عرایض فاراب باید بگم من شنیدم حتی C# محصول مشترک IBM و Microsoft هست. در واقع مایکروسافت سفارش داده و IBM ساخته و مایکروسافت صرفا بازاریابی میکنه وگرنه اجازه نمیداد محصول به این مهمی بیاد تو جرقه ی سورس باز.

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
سوت سوت
ماشالله جاوا
 :D :D :D
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *