انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گشت و گذارهای اینترنتی مهم‌ترین عامل در خوشحالی مردان  (دفعات بازدید: 2221 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation

نتایج حاصل از مطالعه جدید توسط محققان استرالیایی نشان داد، در حالی که گشت و گذارهای اینترنتی مهم‌ترین عامل در خوشحالی مردان به حساب می‌آید، بودن در کنار اعضای خانواده بزرگترین عاملی است که می‌تواند شادمانی و خوشحالی را برای خانم‌ها به همراه داشته باشد.

در این مطالعه که با نام Happiness Index انجام شد، ۸۵۰۰ استرالیایی بین سنین ۱۸ تا ۶۴ سال شرکت کردند و در پایان مشخص شد که استراحت کردن محبوب‌ترین بهانه برای گذران وقت بوده و فعالیت‌های بدنی کمتر از دیگر بخش‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

بیش از نیمی از مردانی که در این نظرسنجی شرکت کرده بودند، اعلام کردند که خوشحالی و شادمانی آن‌ها مربوط به زمانی است که در سایت‌های اینترنتی گشت و گذار می‌کنند، بازی‌های آنلاین را انجام می‌دهند و یا از ابزارهای و امکانات شبکه‌های اجتماعی نظیر سایت Facebook استفاده می‌کنند. در مقابل، ۳۹ درصد خانم‌ها نیز استفاده از اینترنت و گشت‌ و گذارهای اینترنتی به عنوان ابزاری برای شادمانی خود یاد کرده‌اند.

در این بررسی، ۵۵ درصد خانم‌ها اعلام کردند که خوردن غذا و بودن در کنار اعضای خانواده مهم‌ترین عاملی است که می‌تواند باعث خوشحالی آن‌ها شود که در این زمینه،‌ فقط ۴۵ درصد مردان موافقت خود را اعلام کردند. علاوه بر این،‌ مشخص شد که خانم‌ها بیش از آقایان از بودن در کنار حیوانات خانگی خود لذت می‌برند.

چهل و هشت درصد مردان و ۴۰ درصد زنان از بودن در کنار دوستان خود لذت می‌برند و خانم‌ها، بیشتر از آقایان به خواندن کتاب، خوردن غذا در آرامش و دادن هدیه به دوستان علاقه‌مند هستند.

“کارن فیلیپس”(Karen Philips) مدیرعامل شرکتThe Leading Edge در این رابطه  گفت: «این مطالعات می‌تواند به شرکت‌های تجاری که قصد سرمایه‌گذاری‌های جدید را دارند، کمک‌های فراوانی کند و به آن‌ها علایق مردم را نشان دهد».

منبع: http://www.reuters.com

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
فکر می کنم این موضوع درست باشه. خانم ها  وقتی که در محیط خانوادگی یا پیش کسی که دوستش دارند، هستند، خیلی لذت می برند. البته این در مورد آقایون هم صادقه اما با درصد کمتر.
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1387، 09:46 ق‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
من هم موافقم
من زمانی که توی اینترنت میچرخم خیلی خیلی خوش به حالم میشه  :P
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
واسم بدون اینترنت خیلی سخته  ](*,)

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
من از بودن در محیط گرم بازی crysis warhead لذت می برم در حالیکه یه k47 دستمه و می دونم AMMO به این زودیا تموم نمی شه.
تازه اگر یه rocket launcher هم پیدا کنم عالی تر می شه.
موفق باشید.

+راستی زیاد هم خوشحال نمی شم آخه مجبورم motion blur رو بزارم رو gamers نه روی exhausted حیف

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
سلام

من هم واقعا زمانی که تو نت میگردم خوشحالم  :o

شاید یه کم خارج موضوع : و خداوند زن را آفرید تا هیچ مردی به مرگ طبیعی نمیرد   :o :o  ;D ;D
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
 یه امار تو ایران بگبرن جالب میشه
اگه علتش هم برسی کنن جالب تر میشه
واقعا علتش چی میتونه باشه ؟
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win