انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کرنل Trunk  (دفعات بازدید: 1164 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
کرنل Trunk
« : 12 خرداد 1392، 10:23 ق‌ظ »
سلام
من مدتیه که دارم از کالی استفاده میکنم کرنل کالی که مبتنی بر دبیان ویزی هستش یه کرنل به خصوصی ب  نام Trunk هستش

من نمی دونم چیه این ترانک و چرا به این نوع کرنل اپدیت میشه

ممنون

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
پاسخ : کرنل Trunk
« پاسخ #1 : 12 خرداد 1392، 04:50 ب‌ظ »
کرنل Trunk به کرنلی گفته میشه که مستقیم از kernel.org گرفته شده و وصله‌ای روی اون زده نشده. کرنل توزیع‌هایی مثل دبیان همیشه شامل یک سری وصله‌ (عموما امنیتی) هستند.

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 13 خرداد 1392، 12:56 ق‌ظ »
ممنون از راهنماییتون چه خاصیتی داره چه مزیتی داره و مشکلاتش چیه راستش من بیشتر سرچ که میکردم بیشتر توزیع دبیان از این کرنل استفاده میکردن تا توزیع های دیگه فرقی هم میکنه؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 13 خرداد 1392، 03:27 ق‌ظ »
توی دبیان هم دیگه کرنل Trunk وجود نداره و فقط کرنل وصله‌شده رو ارائه می‌کنند.
همیشه بهتره از کرنلی که توسط توزیع‌تون ارائه میشه استفاده کنید، غیر از شرایط خاص که وقتی پیش بیاد، خودتون خواهید دونست :)

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #4 : 13 خرداد 1392، 09:12 ق‌ظ »
کرنل Trunk به کرنلی گفته میشه که مستقیم از kernel.org گرفته شده و وصله‌ای روی اون زده نشده. کرنل توزیع‌هایی مثل دبیان همیشه شامل یک سری وصله‌ (عموما امنیتی) هستند.
سؤالی که پیش می‌آد اینه که اگر این وصله‌هاخوبن که چرا روی کرنل اصلی زده نمی‌شن؟ و آیا چون خوب نیستن روی کرنل اصلی زده نمی‌شن؟!
خودم فکر می‌کنم چون برای اهدافی خاص نوشته شده‌اند اینطوریه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 14 خرداد 1392، 12:50 ق‌ظ »
اینجوری اگر مثلا بخوام ریپوزیتوری های کالی رو روی دبیان بریزم احتمالا به خاطر کرنل یکم مشکل برام پیش بیاد یا اصن ربطی نداره

یکم ار سیاست های رابط کاربردی کالی خوشم نمیاد برای همین معمولا خودم کانفیگ میکنم حالا میخوام رو دبیان نسخه مولتی آرچ تولز های کالی رو نصب کنم امیدوارم که مشکلی پیش نیاد
ممنون

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 14 خرداد 1392، 01:33 ب‌ظ »
سؤالی که پیش می‌آد اینه که اگر این وصله‌هاخوبن که چرا روی کرنل اصلی زده نمی‌شن؟ و آیا چون خوب نیستن روی کرنل اصلی زده نمی‌شن؟!
توی سیستمی مثل Debian، به دلایل امنیتی و همچنین برای پایداری بیشتر، نسخه جدید کرنل وارد سیستم Stable نمی‌شه، ولی خوب گاهی نسخه جدید یک مشکل امنیتی رو حل می‌کنه و باید این مشکل حل بشه.
برای حل این مشکل، تنها قسمتی که اون مشکل امنیتی رو حل می‌کنه رو به صورت وصله به کرنل قدیمی می‌زنند و به اون Backporting گفته می‌شه. اکثریت وصله‌ها، چنین وصله‌هایی هستند و مسلما توی آخرین نسخه Kernel نیازی به اون‌ها نخواهید داشت.