انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس واقعا یعنی چی ؟  (دفعات بازدید: 6633 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
پاسخ : لینوکس واقعا یعنی چی ؟
« پاسخ #15 : 16 خرداد 1392، 12:00 ب‌ظ »
ویندوز هرچقدر هم که مشکل داشته باشه همینقدر که کار ملت رو داره راه میندازه و الان پیرمرد و پیرزن هم دارن ازش استفاده میکنن برای چمیدونم ویدیو چت با بچشون تو خارج خودش کلیه! اگه الان همه مثل ما کارشون اینطوری بود که وقت برای تو این فروم گشتن و سرو کله زدن با سیستم بود که کسی به کارو زندگیش نمیرسید! حالا ما یه دید فنی ای چیزی پیدا کردیم بعد از چندین سال از ویندوز اومدیم لینوکس! ولی همون اون بود که مارو به کامپیوتر علاقه مند کرد و بازی های گرافیکی و وقت گذرونی تو اینترنت رو بهمون نشون داد و اولین و کوچیک ترین برنامه هامون رو هم مثل Hello Word ها اونجا نوشتیم. ویندوز هم خوبه حالا هرچقدر هم که اشکال داشته باشه اکثریت داره کارشون راه میوفته. من بعد از تاپیکی در رابطه با مقایسه ی مک و لینوکس و ویندوز زدم به این نتیجه رسیدم که مقایسه ی اینها هیچ نتیجه ای نداره ، شرایطشون اصلا یکسان نیست ، هرکی هرچی که دوست داره و باهاش حال مکنه و کارش رو راه میندازه باید استفاده کنه و در عین حال همه ی سیستم عامل های محبوب و بزرگ یه سری فاکتورهای Essential دارن که اگه رعایت نشن به خاطر به خطر افتادن اطلاعات و امنیت کاری Client ها خود آمریکا اصلا اجازه انتشار ویندوز رو نمیداد ، پس همچین اینطوریا هم نیست ، ولی خب سوژه خوبیه واسه اینکه یه تعداد گیک بشینن و کمی بهش متلک بندازن و توی اون بین ایرادات مسایل مختلف ویندوز رو به چالش بکشن که حتی خود مایکروسافت هم از این استقبال میکنه چرا که میتونه به نوعی توی بهتر شدن محصولش تاثیر بزاره. من خودم هنوز ویندوز هم روی پی سی دارم و برای بازی کردن استفاده میکنم :)
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
« پاسخ #16 : 16 خرداد 1392، 12:06 ب‌ظ »
البته ببخشید به ادامه بحث برسیم (البته اگه فکر میکنین نیاز هست) بهتره :)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #17 : 16 خرداد 1392، 01:01 ب‌ظ »
البته ببخشید به ادامه بحث برسیم (البته اگه فکر میکنین نیاز هست) بهتره :)
برای چی؟ جواب سوال داده شده . لینوکس یه کرنله که هسته سیستم عامل گنو/لینوکس رو تشکیل داده . حالا اگر طرف منظورش سیستم عامل بوده خوب سیستم عامله دیگه . نیاز به احضار روح هم نداریم :| اگرم منظورش فلسفشه که همه چی توی این نوشته . اینها با یه سرچ فارسی یا انگلیسی پیدا نمیشد؟یا گوگل از روح لینوکس خبر نداره؟شایدم باید تسخیر روح بشه ...

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
« پاسخ #18 : 16 خرداد 1392، 04:24 ب‌ظ »
آره دیگه منم همین حس رو دارم بیخیال این تاپیک بشیم خیلی بهتره آخه از طرفی خود استاد @Molavi اصلا تشریف نمیارن که ببینن ما اینحا چیکار میکنیم و پیگیری ای از جانبشون محض رضای خدا برای پیدا کردن روح مورد نظرشون هم انجام نشده!! اما توی تاپیک دیگه ای به مشکل اوبونتو با گرافیک اعتراض میکنن! خدایا! منو بکش :)

آفلاین molavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • آمده ام برای یادگیری
« پاسخ #19 : 17 خرداد 1392، 01:29 ق‌ظ »
سلام .آقا غیبت مارو نکنید !

درباره فلسفه واقعی لینوکس سوال پرسیده بودم ، یعنی هزاران نفر کد نویسی می کنند فقط بخاطر این که رو ویندوز کم کنند ، یا به قول خودشون آزادی بدهند ، در صورتی که اکنون واقعا کاربر آزاد نیست .

در باره نحوه کد نویسی و چگونگی کد ها و جنس کد ها هم سوال پرسیده بودم .

البته من می خواستم ببینم کسی در این انجمن پیدا میشه یک نگاه متفاوت و خاص به لینوکس داشته باشه و یا نه ؟ البته تا الان دیدم همه یک جور فکر می کنند
زندگی روشن
lifeon.blog.ir

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #20 : 17 خرداد 1392، 02:04 ق‌ظ »
 احساس می کنم تایپک زده تو خاکی !‌
می دونی لینوکس یعنی چی ؟
یعنی یه دنیا >:D
یعنی وقتی میرم اینجا :https://www.kernel.org و اون مستطیل زرده رو می بینم آرامش می گیرم ! کلیک چپ ، تایید و تمام !
روحش هم که کاربران بهش تزریق می کنن !‌
گنو یعنی روح لینوکس !‌ :o

(کسی نفهمید من چی گفتم ؟  ;D ???)

آفلاین molavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • آمده ام برای یادگیری
« پاسخ #21 : 17 خرداد 1392، 11:56 ق‌ظ »
اتفاقا خوبه ،تعریف های جدید ، نگاه های تازه

نه نگاه های خشک که لینوکس ، لینوکس هست دیگه !
زندگی روشن
lifeon.blog.ir