انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فرمت کردن مموری گوشیه اندرویدی بهext4 (باید از کاستوم رام استفاده بشه)  (دفعات بازدید: 7648 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
از اونجایی که ext4 قابلیت های زیادی داره و نمیدونم مموری گوشیم چه فرمتیه می خوام فرمتش کنم (یا با گوشی یا با آرچ)
« آخرین ویرایش: 15 خرداد 1392، 08:41 ق‌ظ توسط MHA152 »
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
پاسخ : فرمت کردن مموری گوشیه اندرویدی به ext4
« پاسخ #1 : 12 خرداد 1392، 11:00 ب‌ظ »
قابلیت‌های EXT4 چیزی نیست که در گوشی‌تون لازم داشته باشید.
ولی در هر صورت، سوالتون اصلا کامل نیست. هیچ توضیحی ندادید و حتی نگفتید که گوشیتون چیه.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 12 خرداد 1392، 11:08 ب‌ظ »
ولی در هر صورت، سوالتون اصلا کامل نیست. هیچ توضیحی ندادید و حتی نگفتید که گوشیتون چیه.
galaxy young 6310 با اندروید 4.1.2
من با خود گوشی فرمتش کردم ولی نمدونم که الآن فرمتش چیه اگه بشه می خوام با کامپیوتر فرمتش کنم
راستی اصلا ext4 را شناسایی می کنه؟
جیمیلم

آفلاین arvinall

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
  • http://arvinall.github.io
    • ALL's Rhythmic Prose
« پاسخ #3 : 12 خرداد 1392، 11:37 ب‌ظ »
من با خود گوشی فرمتش کردم ولی نمدونم که الآن فرمتش چیه اگه بشه می خوام با کامپیوتر فرمتش کنم
دوست عزیز این کارو نکن
چون دیگه مموریتون به عنوان sd-card شناخته نمیشه
ولی میتونی کاستوم رام نصب کنید با یه سکریپت که اون موقع باز هم فقط یک تکه از مموریتو ext4 باید کنی و واسه نصب برنامه استفاده میشه

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 12 خرداد 1392، 11:43 ب‌ظ »
دوست عزیز این کارو نکن
ولی میتونی کاستوم رام نصب کنید با یه سکریپت که اون موقع باز هم فقط یک تکه از مموریتو ext4 باید کنی و واسه نصب برنامه استفاده میشه
یعنی ext4 توسط اندروید شناخته نمیشه؟پس بهترین فرمتی که شناخته میشه چیه؟
جیمیلم

آفلاین arvinall

• Full Member
  • *
    • ALL's Rhythmic Prose
« پاسخ #5 : 12 خرداد 1392، 11:48 ب‌ظ »
دوست عزیز این کارو نکن
یعنی ext4 توسط اندروید شناخته نمیشه؟پس بهترین فرمتی که شناخته میشه چیه؟
راستش تو گوشی من کـ کاستوم رام دارم و روت شده پارتیشن exr4 رو میتونم از آدرسی مثل /sd-ext4 یا /mnt/sd-ext4 بیارم ولی خب دیگه به عنوان مموریه گوشی نمیشه ازش استفاده کرد و طبیعتا شما هم نمیتونی اصلا بدون روت کردن واردش بشی
پارتیشن خوده اندروید هم fat-32 هست

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #6 : 13 خرداد 1392، 07:49 ب‌ظ »
از اونجایی که ext4 قابلیت های زیادی داره و نمیدونم مموری گوشیم چه فرمتیه می خوام فرمتش کنم (یا با گوشی یا با آرچ)
شناخته نمیشه ولی برای بعضی کاستوم رام ها که پشتیبانی اپ تو اس دی رو دارند استفاده میشه یعنی رسما نمیتونی از اس دی کارتت استفاده ی خودت رو بکنی (موزیک و ...)
در ضمن با این کار اس دی کارتت توسط سیستم عای ویندوزی شناخته نمیشه و این هم خودش یه مشکل بزرگیه!
بهترین فرمت fat32 هست

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #7 : 13 خرداد 1392، 09:52 ب‌ظ »
سلام من گلکسی مینی دارم فرمت ext3 رو روش دارم میشناسه البته باید کاستوم رام داشته باشی رام  اصلی قسمتی که پارتیشن واسه رم و سواپ قرار دادی نمیشناسه
پس کاستوم رام +ext3 + linktosd باید داشته باشی تا بتونی قسمتی از گوشیت رو به رم داخلی و swap اختصاص بدی آموزش های فارسیش اینجا هست من از اینجا دیدم :
http://and-roid.ir/Forum/forum.php

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 13 خرداد 1392، 10:10 ب‌ظ »
ببخشید ولی من کاستوم رام نمیدونم چیه؟
جیمیلم

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #9 : 13 خرداد 1392، 11:26 ب‌ظ »
شما به انجمنی که من ادرسش دادم برین همه چی می فهمین :D
مثلا اوبونتو رو بگیرین رام اصلی مینت میشه کاستوم رامش  ;D

گوشی هم همینه یه رام اصلی دارم بعد روش رام های دیگه میزنن میشه کاستوم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #10 : 14 خرداد 1392، 09:35 ق‌ظ »
رام aosp رام خامیه که توسط گوگل منتشر میشه و معمولا برای پورت یا شرکت ها استفاده میشه
رام رسمی رامیه که شرکت تولید کننده گوشی اون رو منتشر میکنه
رام کاستوم رامیه که از طرف یک یا چند دولوپر تغییراتی درش داده شده و در کل کارایی اون رو بالا بردن (مثلا قابلیت اپ تو اس دی که فضای اس دی کارتت رو به نصب برنامه اختصاص میده یا اپتیمایز کردن اپ ها برای رم حذف اپ های بی نیاز و تغییراتی در کرنل (مخصوصا تو این زمینه سیانوژن کارش خیلی درسته) و ...
رام های پورت شده از مزخرف ترین رام ها! رام هایی هستند که از طریق aosp یا رام گوشیه دیگه به گوشی شما پورت شدن ... (معمولا ورژن بالا تر از گوشی شما هستند) یعنی مثلا رام گلکسی اس 3 رو توی اچ تی سی دیزایر زد ران می کنند ... معمولا پر از باگ و ناپایداریه
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1392، 09:36 ق‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 14 خرداد 1392، 07:45 ب‌ظ »
یعنی هیچ راهی نیست که بشه مموری را به یک فرمت خوب لینوکسی تبدیل کرد؟
جیمیلم

آفلاین arvinall

• Full Member
  • *
    • ALL's Rhythmic Prose
« پاسخ #12 : 14 خرداد 1392، 11:17 ب‌ظ »
یعنی هیچ راهی نیست که بشه مموری را به یک فرمت خوب لینوکسی تبدیل کرد؟
آخه چه فرقی داره ؟

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 15 خرداد 1392، 04:38 ق‌ظ »
سوال: من کارت حافظه با گنجایش 16 گیگابایت دارم اما بعد از نصب تعدادی نرم افزار (که در حد چند صد مگابایت هست) اندروید هشدار کم بودن حافظه میده، چرا ؟
پاسخ: سیستم عامل اندروید بر پایه ی لینوکس هست و بنابراین از فایل سیستم لینوکس استفاده می کنه، هر دستگاه مقداری حافظه بعنوان حافظه ی داخلی رو با فایل سیستم لینوکسی (مثلاً ext3) در اختیار سیستم عامل قرار میده برای نصب برنامه و اطلاعات اونها، اما برای اینکه کارت حافظه رو سیستم عامل های دیگه (مثل ویندوز، سیمبین..) بدون واسطه قابل شناسایی و استفاده باشه از فایل سیستم Fat32 استفاده میکنه. به همین دلیل برنامه ها قابل نصب روی این حافظه نیستن (چون فایل سیستمش با ساختار سیستم عامل همخونی نداره) اما میشه فایل های مورد نیاز برنامه روی کارت حافظه ذخیره بشه (مثل بازی های چند صد مگابایتی که در حد چند ده مگابایت از فضای داخلی گوشی رو استفاده می کنن)

سوال: آیا نمیتونم فضایی از کارت حافظه رو برای نصب برنامه اختصاص بدم ؟
پاسخ: چرا امکانش هست، شما باید کارت حافظه رو پارتیشن بندی کنید، اگر کل حافظه رو مثلاً ext4 کنید فقط برای نصب برنامه قابل استفاده هست و سیستم عامل کارت حافظه رو بعنوان منبع ذخیره سازی داده های جانبی نمیشناسه
در عوض میتونید قسمتی رو با فایل سیستم fat32 فرمت کنید برای حافظه ی جانبی و قسمتی رو با فایل سیستم لینوکسی فرمت کنید برای نصب نرم افزار، اما خود سیستم عامل این حافظه ی اضافی رو شناسایی نمیکنه.
راه حل استفاده از برنامه هایی مثل Link2SD هست که یک Symbolic Link در حافظه ی داخلی ایجاد میکنن که فقط اشاره به مکانی دیگه از حافظه میکنه و خود فایل ها رو در پارتیشن جدیدی که در SD-Card ایجاد کردید ذخیره می کنه.
اما همه ی دستگاه ها نمیتونن فایل سیستم های لینوکسی رو پشتیبانی کنن، که دلیلش این هست که ماژول های مورد نیاز برای شناسایی این نوع فایل سیستم وجود نداره (منظور این فایل سیستم که روی حافظه ی جانبی مستقر هست)
یا باید این ماژول ها رو اضافه کنید، یا از رام ها (بخونید سیستم عامل، توزیع) استفاده کنید که این قابلیت بهشون اضافه شده. البته Link2SD قابلیت پشتیبانی از فایل سیستم ویندوزی برای این منظور رو هم داره، دلیلش هم این هست که در اصل Symbolic Link ها در حافظه ی داخلی که فایل سیستمی لینوکسی هست قرار دارن.

حالا باید دید هدف شما از انجام اینکار چی هست و چه قابلیت هایی رو که این فایل سیستم در اختیار میزاره قصد دارید استفاده کنید. چون به هرحال قبل از هرچیز ساختار سیستم عامل رو باید مدنظر قرار بدید.

اگر به منظور نصب برنامه هست که روشش همونی هست که عرض کردم. اگر چیز دیگه هست که باید در ساختار سیستم عامل تغییراتی ایجاد کنید یا رام هایی رو استفاده کنید که تغییرات مدنظرتون توش اعمال شده

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 15 خرداد 1392، 08:39 ق‌ظ »
خیلی ممنون دوست عزیز   Nevercom خیلی خوب متوجه شدم راستش از اونجایی که من این گوشی را فقط به رایانه ی خودم(که آرچ) است وصل می کنم گفتم شاید بهتر باشه که برای ذخیره ی داده های عادیم(آهنگ و ...) اون را به ext4 فرمت کنم تا سرعتش زیاد بشه و ... که از قابلیت های ext4 نسبت به fat32 است ولی حالا با خوندن این پست ها به این نتیجه رسیدم که همینجوری بهتره و کلا بیخیال شدم
باز هم از همه ی دوستانی که کمک کردند متشکرم
جیمیلم