انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: arch خوب یا بد !!!  (دفعات بازدید: 1983 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
arch خوب یا بد !!!
« : 12 خرداد 1392، 11:05 ب‌ظ »
دوستان به لطف تنفر از یونیتی توزیع های مختلف رو تجربه کردم مثل انواع دبیان(stable,testing,unstable), جنتو (calculate,sabayon),آرچ(chakra,manjaro),و فدورا ,اپن سوزه,والبته مینت های مختلف رو تجربه کردم.از هر کدوم چیزهای زیادی یاد گرفتم.
در برابر دبیان و پایداری فوق العادش و در جنتو با سرعت عالی و بروز بودنش و صد البته از فرزندان دبیان, اوبونتو و مینت بخاطر انعطاف پذیری فوق العاده ,نوآوری فدورا و راحتی اپن سوزه حیرت زده شدم ولی ...
هرگز نفهمیدم آرچ چرا توصیه میشه!!!ناپایداری شدید و البته سخت یا خاص بودنش و آپدیتهای حجیم و ...در کل هیچگونه برتری خاصی نسبت به بقیه توزیع ها ندیدم و ضمن احترام به استفاده کنندگان این توزیع نمیدانم چرا آنچه در عمل مشاهده میشود با آنچه گفته میشود فرسنگها فاصله دارد...
بسیار افسوس میخورم برای وقت و هزینه ای که برای آرچ هدر دادم  ](*,)
شاید اگر تجربه بیشتری داشتم جنتو را به عنوان آخرین مقصد انتخاب میکردم ولی الان مجذوب پایداری دبیان بزرگ شدم شاید دلیلی داره که نسخه های پایدار انگلیسی اند!!!
شاید خاص بودن احساسی است که به کاربران آرچ دست میدهد که آن را در انجمن اوبونتو, دروازه ورود به دنیای گنو/لینوکس,مطرح میکنند!!!
بهتر نیست در این انجمن کاربران اوبونتو را که سومین سیستم عامل پرکاربرد جهان و دارای کاربران فراوان در هر سطحی میباشد را با توصیه های خاص به دردسر ودر نهایت دلزده شدن سوق ندهیم؟؟؟
بهتر است کاربران محترم این توزیع در جایی دیگر به انتقال تجربیات شیرینشان بپردازند و کاربران اوبونتو و دبیان را بحال خود بگذارند...

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : arch خوب یا بد !!!
« پاسخ #1 : 12 خرداد 1392، 11:11 ب‌ظ »
1:اول ینکه اینقدر توزیع بازی نکنید و یکی را انتخاب کنید و باهاش حال کنید
2:آرچ هم پایداریه خوبی داره و هم خیلی بروزه(آپدیت های حجیم)
3:بخاطر ساده بودنش خیلی کاربر نداره ولی واقعا عالیه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 12 خرداد 1392، 11:43 ب‌ظ »
فکر کنم گفتم دبیان استیبل رو انتخاب کردم.باید چند تا گزینه داشته باشی که یکی رو انتخاب کنی دیگه؟؟؟
خوب جنتو همه خصوصیاتی که گفتی رو داره و آپدیت حجیم هم نداره(چون وقتی آپدیت یه برنامه میاد چند خط از اون عوض میشه نه همه اون)
ولی یه روز بعد از نصب ایزو 900 مگی 800مگ آپدیت برام اومد!!!
هیچ وقت از چند ساعت بیشتر دوام نیاورد و باید دوباره نصب میکردم!!!به این میگی پایداری؟؟؟
همون طور که خاصه احتیاج به نگهداری خاص هم داره و اگه بی احتیاطی کنی  >:( :'( ](*,)

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #3 : 13 خرداد 1392، 02:15 ق‌ظ »
در مورد مساله حجیم بودن آپدیت ها در آرچ :
http://community.linuxreview.ir/showthread.php?tid=232&rndtime=1370209436346979745

;)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 13 خرداد 1392، 12:31 ب‌ظ »
فکر کنم گفتم دبیان استیبل رو انتخاب کردم.باید چند تا گزینه داشته باشی که یکی رو انتخاب کنی دیگه؟؟؟
خوب جنتو همه خصوصیاتی که گفتی رو داره و آپدیت حجیم هم نداره(چون وقتی آپدیت یه برنامه میاد چند خط از اون عوض میشه نه همه اون)
ولی یه روز بعد از نصب ایزو 900 مگی 800مگ آپدیت برام اومد!!!
هیچ وقت از چند ساعت بیشتر دوام نیاورد و باید دوباره نصب میکردم!!!به این میگی پایداری؟؟؟
همون طور که خاصه احتیاج به نگهداری خاص هم داره و اگه بی احتیاطی کنی  >:( :'( ](*,)
خب برای کم شدن حجم آپدیت ها می تونید اونا را از سورس کامپایل کنید که همونطور که گفتید حجمش کمتر میشه ولی این کار آسونی نیست و از طرفی دیگه وقتی نرم افزاری آپدیت میشه اون را از نو کامپایل می کنند و این باعث میشه که شما مجبور باشید همش رو بگیرید
من الآن چند وقت که دارم از آرچ استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم احتمالا شما توی کانفیگتون اشتباه می کردید
جیمیلم

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
« پاسخ #5 : 13 خرداد 1392، 01:39 ب‌ظ »
سلام.
بعضیا از جمله خودم وقتی بلد نیستن با چیز جدیدی که زیر دستشون میاد کار کنن، بهش میگن مزخرف. یه جمله ای رو نمیدونم کجا خونده بودم:
وقتی بلد نیستی با چیزی کار کنی، نتیجه میگیری که اون به درد نمیخوره  ;D
الان شما بدون اینکه بگید مشکلتون دقیقا با آرچ چی بوده، همینطوری اومدید و میگید آرچ مشکل داره! ناپایداره! خب برادر من. شما باید بگی که با آرچ چیکار کردی که توی چند ساعت خراب میشه؟ من خدا رو شکر اینترنت نامحدود دارم و الان دارم این متن رو از آرچ مینویسم. خیلی وقته کاربر آرچ هستم و کوچکترین مشکل و ناپایداری مثل سایر توزیع ها داخلش ندیدم. همه چیز به خوبی کار میکنه و کاملا من رو راضی نگه داشته. اصلا هم احتیاجی به نصب دوباره اش ندارم. به طور کلی، من عاشق آرچ هستم  \\:D/ \\:D/
راستی! آرچ برای گروه خاصی از کاربران ساخته شده. برای کاربرانی که دوست دارن آپدیت باشن و سیستمشون رو خودشون کانفیگ کنن! از اول تا آخر. اگه احساس میکنی آرچ اون چیزی که میخوای نیست، زیاد دنبالش نرو. دبیان هم خیلی توزیع خوب و پایداری هست. از همون استفاده کن  ;)
وقتی آرچ نصب میکنی، مجبور نیستی هر روز بسته ها رو آپدیت کنی که کلی دانلود بکنه. میتونی هر ماه یک بار این کار رو انجام بدی!

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #6 : 13 خرداد 1392، 02:00 ب‌ظ »
خوب یا بد؟ مفید یا مضر؟ پایدار یا ناپایدار؟ به نظر من کلاغ، به نظر شما عقاب؟
باز یک تاپیک خوب برای ترول کردن تو انجمن باز شد!
لطفا تاپیک قفل بشه.

بهتر است کاربران محترم این توزیع در جایی دیگر به انتقال تجربیات شیرینشان بپردازند و کاربران اوبونتو و دبیان را بحال خود بگذارند...
@amir2009
وقتی دسته سایر توزیع های لینوکس داریم، یعنی اجازه داده شده برای توزیع های دیگه سوال طرح بشه (البته مثل بقیه جاها سوال باید مشخص و دقیق باشه).
اگر با مسئله لینوکسهای دیگه مشکل دارید می تونید مثل تاپیک زیر اعتراض/نقد کنید:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,61232.0.html

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #7 : 13 خرداد 1392، 02:22 ب‌ظ »
جالب اینجاست که تو همین تاپیک ها لینک های خیلی بهتر و مفید تری پیدا میشه! ولی من هم معتقدم نباید نوشت من از چی متنفرم و چی خوبه. بهتره مشکلتون رو بگید و جواب بگیرید.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 13 خرداد 1392، 03:42 ب‌ظ »
منم با قفل شدن تاپیک موافقم یا اینکه اسم تاپیک عوض شده و بحث را عوض کنیم(وجود مشکلاتی در آرچ من)
جیمیلم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #9 : 13 خرداد 1392، 06:14 ب‌ظ »

آرچ توزیع خوبیه (و بر خلاف فکر همه خیلی آسونی و اگه یادش بگیری کمتر از ده دقیقه میتونی آفلاین نصبش کنی) فقط بدیش بعضی کاربراشه ... بعضیا بعد نصبش بخاطر اینکه از خط فرمان استفاده شده فکر میکنن خیلی شاخن ...

دلیل اینکه اکثرا از آرچ استفاده میکنن اینه که مستندات خیلی خوبی داره و تو ایرانم کاربرای زیادی واسه ساپورت داره خلاصه همه ی اینها جمع میشه و میشه راحتی کاربر و اون حس کزایی بعضی کاربرا

اگثرا دلیل این که تعداد کمی از جنتو استفاده میکنن اینه که بلد نیستن! یا مثل من حوصله ندارن چند روز وقت کامل خودشونو بزارن برای این توزیع (من ۳روز کامل وقت گذاشته بودم)

الانم دیباین استیبل دارم و راضیم .
« آخرین ویرایش: 13 خرداد 1392، 07:45 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 15 خرداد 1392، 01:42 ق‌ظ »
دوستان به نکات خوبی اشاره کردند و از مجموع جوابها میخوام برای خودم نتیجه گیری کنم (امیدوارم درست باشه):
من از مانجارو چاکرا برای تست استفاده کردم .خوب فکر میکنم شاید خود آرچ مشکلات این دو رو نداشته باشه چون رتبه بالاتری در دیسترو واچ داره و دوستانی هم که تجربه کردند به نوعی به این موضوع اشاره داشتند.
شاید عنوان تاپیک باید عوض بشه و من زود نتیجه گیری کردم :oops:
خوب تنهادلیلی که شاید آرچ نسبت به جنتو برتری داشته باشه همین مستندات و کاربران ایرانیش باشه که جوابتو بدن.