انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ifort  (دفعات بازدید: 7265 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
ifort
« : 16 مهر 1387، 11:06 ق‌ظ »
سلام
آیا اوبنتو با ifort یعنی کامپایلر اینتل فرترن مشکلی داره؟؟؟ من هر کاری کردم نشد که نصبش کنم؟؟؟؟؟
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
پاسخ به: ifort
« پاسخ #1 : 16 مهر 1387، 03:57 ب‌ظ »
نه تنها مشکل نداره بلکه پشتیبانی هم میشه و نسخه غیر تجاریش مجانیه

مشکلت رو بگو، شاید حل بشه.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 16 مهر 1387، 04:17 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
پس احتمالا مشکل از من و سیستم من هست. ](*,) من یه نرم افزار دارم که می خوام compile  کنم . gfortran و gcc هم دارم روی kubuntu 8.04.1 . یه سری از نرم افزارهام که نیازمند به کامپایلر فرترن و سی هستند رو هم کامپایل کردم و کار می کنند اما این یکی اصلا make  نمی شه. فکر می کنم ifort باید اول compile کنم و این یکی   ifort sopport باشه. :'( ifort  از اینتل گرفتم اما این هم نصب نمی شه گفتم شاید اوبونتو با ifort مشکل داره. ??? اصلا قضیه رو یه جور دیگه نگاه کنیم شما می تونی یه لینک سالم معرفی کنی که توش Ifort  و کامپایلرهای f90 و gcc و g77 و ... باشه و من بتونم از سالم بودن  اونها اطمینان داشته باشم؟ این سوال اول بود :D
سوال دوم : چه فرقی بین gfortran  و  ifort و ... هست البته کلی مطالعه کردم فکر می کنم اینها در اساس یه کار می کنند و اونهم کامپایل فرترن و .. c , c++ و.. اما شکل اجرای اونها باهم فرق می کنه .درسته؟ :o
سوال سوم هم بپرسم: اصلا وقتی یه کامپایلر f  یا c  دارم چرا نیاز به کامپایلر دیگه ای مثل ifort ,... هست؟ مگه هدف کامپایل کردن فرترن و سی و .. نیست؟ ???
سوال هام خودم رو هم گیج کردند  :oops:

نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 17 مهر 1387، 07:17 ق‌ظ »
sudo apt-get install build-essential
تمام کامپایلرهای آزاد رو نصب می کنه. سایت خود اینتل هم که کامپایلر اینتل رو میده.

به طور کلی برای کامپایل کردن برنامه های فرترن استفاده می شن ولی یه فرق هایی هم دارن مثلا gfortran  یه کامپایلر آزاد هست،‌ ifort برای پردازنده های اینتل بهینه شده و تجاری هست و IMSL باش سازگاره و فکر کنم یه مقدار سریعتر از gfortran باشه (البته تجربه شخصیه) و ...
اگه میخواید لزومی نداره که ifort رو نصب کنید میتونید از همون gfortran استفاده کنید.

آفلاین omid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
« پاسخ #4 : 17 مهر 1387، 10:57 ق‌ظ »
سلام
ورژن های جدیدش رو نمیدونم اما ورژن ۹ با دبیان ها مشکل داشت.
برای نصب می تونی اونو توی یه سیستم با redhat یا فدورا یا مندریوا نصب کنی بعد کل پوشه نصب شده رو (/opt/intel/) آرشیو کنی و بیاریش تو کامپیوتر خودت.
من این کار رو کردم.مشکلی هم ندارم.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 27 مهر 1387، 12:50 ب‌ظ »
soleymani عزیز
سلام
من نتونستم که ifort 8 , 9  رو نصب کنم  در ضمن  الان هم در حال دانلود ورژن  10.0 هستم ( از خود سایت اینتل که نسخه آزاد اون رو هم می شه برداشت ) اما احتمالا دنگ و فنگ زیادی داره تا نصب بشه
اگه بشه که ifort رو روی kubuntu  نصب کنم کلی از مسایل و مشکلاتم تا 2-3 سال حل می شه و اما اگه نشه .... خوب دلم نمی خواد برم سراغ یه توزیع دیگه مثل فدورا یا ...

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 27 مهر 1387، 06:12 ب‌ظ »
آخرین ورژن رو دانلود کن هیچ مشکلی پیش نمیاد
نصبش مثل آب خوردنه،‌ من تضمین می کنم  8)

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 29 مهر 1387، 11:43 ق‌ظ »
   آخرین ورژن 10.1.018 intel fortran رو دانلود کردم  نصب کردم  اما   ifort یعنی کامپایلر اینتل فرترن  کار   می کنه یا  نه?    میشه فهمید?   

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 29 مهر 1387، 11:52 ق‌ظ »
اگه مسیرات درست باشه کافی بزنی ifort
برای اینکه مسیرا درست بشن یه فایل متنی readme هست اونو نگاه کن حله مراحل تنظیمات رو نوشته

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 29 مهر 1387، 12:14 ب‌ظ »
be bakhshid age nemitoonam farsi  benvisam 
in ye moshkel jadid hast: 
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=6899.0
amm

age manzooretoon  in hast ke  in masir va  file ha ro daram ke in masir va filhe  vojod darand amma chetori chek konam ke kar mikone va koja konsol baz konam va type konam ifort

+-- opt (Root level.  Installer can specify a different start level.
    |   Because a different start level is possible, <install-dir> is used
    |   instead of /opt/intel/fc/10.1.nnn in this document when specifying the
    |   installed location of compiler files.)
    |
    +-- intel (Directory for the Intel software development products)
        |
        +-- fc ('fce' for Intel(R) 64 architecture based systems)
            |
            +--10.1.nnn (Directory for release 10.1 compiler components,
               |        where nnn is an incremental release number)
               |
               +--  bin (Binaries, script, and executable files)
               |
               +--  cluster_omp (Intel(R) 64 and IA-64 architecture only)
               |
               +--  doc (All documentation and associated files)
               |
               +--  include (Include and header files)
               |
               +--  lib (Library and compiler input files)
               |
               +--  licenses (License files and related files for
               |    this product)
               |
               +--  man (manpage directories and files associated
               |    with this product)
               |
               +--  samples (sample Fortran program)

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 29 مهر 1387، 12:27 ب‌ظ »
توی ترمینال تایپ کن

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 29 مهر 1387، 01:15 ب‌ظ »

it is typped
and  reply is:
bash: ifort: command not found

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 29 مهر 1387، 01:59 ب‌ظ »
باید خط زیر رو به فایل bashrc. اضافه کنی و بعد دوباره وارد اوبونتو بشی
opt/intel/fc/10.1.008/bin/ifortvars.sh/  .
از اینجا کپی نکن و خودت تایپ کن
آدرس رو هم با آدرس خودت عوض کن،‌ به اون نقطه هم توجه کن  :D

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #13 : 29 مهر 1387، 02:07 ب‌ظ »
bebakhshid amma kami mobham hast
باید خط زیر رو به فایل bashrc. اضافه کنی
bashrc.   ro  az koja load konam?

دوباره وارد اوبونتو بشی
yani restart konam?

kdoom adres ro ba adrse khodam avaz konam ?
man ham toye opt/intel/fc/10.01.018 hastam

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
« پاسخ #14 : 29 مهر 1387، 02:41 ب‌ظ »
اگه ترمینال رو باز کنید
بعد این دستورات رو تایپ کنید
gedit .bashrc
اون خط رو اضافه کنید ( در ضمن نقطه رو یادتون نره ، یعنی اول نقطه بعد یه فاصله و بعد هم اون آدرس ) اگه آدرس یکیه که هیچ گفتم شاید ورژن فرترن شما ۰۱۸ نباشد.

logout هم کنید کافیه