انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خداحافظ  (دفعات بازدید: 2193 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
خداحافظ
« : 17 مهر 1387، 07:08 ق‌ظ »
سلام به همه دوستان عزیز.امیدوارم که حال همه شما خوب باشه . راستش وقتی 14/1/2007 عضو این انجمن شدم فکر نمی کردم دوستانی پیدا کنم که از حالت مجازی خاج بشن و رابطه هام با اونا صمیمی تر بشه خودم سایت دارم ولی راستشو بخواهید به انجمن های اوبونتو همیشه حسودیم می شد نه بخاطر اینکه سطح علمی بالایی داشت نه بخاطر اینکه سطح فرهنگ کاربراش بسیار بالا بود . بعضی وقتا دیگه خیلی خیالاتی می شدم و فکر می کردم این انجمن یک کوچه هست و هر آواتار یک پلاک خونه و همه همسایه ها هم باهم خوب هستند و هر کسی هر چیزی نیاز داشته تا جایی که توانایی داشته باشه . حالا هم یکی از همسایه های پردردسر و خسیس داره واسه یک مدت می ره . نمی دونم چرا انقدر زود شد 18 مهر روزی که باید برم سربازی . دیگه وقت زیادی نیست برای ماندن در کنار شما . اما خوب همش حرف از غم زدن فایده ای نداره. برم سر اصل مطلب که سخن از چیزای خوب زدن بهتره .
خوشبختانه کتاب گیمپ امروز بصورت کامل تموم شد . کتاب بصورت کامل برای 2.6 نوشته شده . کتاب رو طوری نوشتم که بیشتر یک مرجع باشه و همچنین جنبه آموزشی خودش رو از دست نده . در چند فصل اول قسمت های مختلف گیمپ رو یادمی گیرید و در چند فصل آخر هم تمرین هایی انجام می دید که بسیار کاربردی هست و بعضی اونها هنوز هم در اینترنت آموزشش وجود نداره. خلاصه اینکه اگر کسی کتاب رو بخونه مشکلی از اینکه بخواد توی عکاسی کار کنه یا طراحی وب کنه و .... نداره . این از این . اما در مورد کتاب بلندر . کتاب بلندر رو من بر روی ویکی بلندر دارم ترجمه می کنم یعنی ترجمه می کردم http://wiki.blender.org/index.php/Farsi.Manual اگر کسی حوصله ندارم یا بلندر نمی دونه بهتره دستش نزنید تا بعد از آموزشی بیام و تکمیلش کنم و فارسی رو جز مستندات بلندر قرار بدهیم.
--------------
تا روز جمعه من هستم چون شنبه اعزامم خلاصه اگر کسی بدی چیزی از ما دیده ببخشید . امیدوارم موفق باشید یا حق .

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: خداحافظ
« پاسخ #1 : 17 مهر 1387، 07:47 ق‌ظ »
سلام به همه دوستان عزیز.امیدوارم که حال همه شما خوب باشه . راستش وقتی 14/1/2007 عضو این انجمن شدم فکر نمی کردم دوستانی پیدا کنم که از حالت مجازی خاج بشن و رابطه هام با اونا صمیمی تر بشه خودم سایت دارم ولی راستشو بخواهید به انجمن های اوبونتو همیشه حسودیم می شد نه بخاطر اینکه سطح علمی بالایی داشت نه بخاطر اینکه سطح فرهنگ کاربراش بسیار بالا بود . بعضی وقتا دیگه خیلی خیالاتی می شدم و فکر می کردم این انجمن یک کوچه هست و هر آواتار یک پلاک خونه و همه همسایه ها هم باهم خوب هستند و هر کسی هر چیزی نیاز داشته تا جایی که توانایی داشته باشه . حالا هم یکی از همسایه های پردردسر و خسیس داره واسه یک مدت می ره . نمی دونم چرا انقدر زود شد 18 مهر روزی که باید برم سربازی . دیگه وقت زیادی نیست برای ماندن در کنار شما . اما خوب همش حرف از غم زدن فایده ای نداره. برم سر اصل مطلب که سخن از چیزای خوب زدن بهتره .
خوشبختانه کتاب گیمپ امروز بصورت کامل تموم شد . کتاب بصورت کامل برای 2.6 نوشته شده . کتاب رو طوری نوشتم که بیشتر یک مرجع باشه و همچنین جنبه آموزشی خودش رو از دست نده . در چند فصل اول قسمت های مختلف گیمپ رو یادمی گیرید و در چند فصل آخر هم تمرین هایی انجام می دید که بسیار کاربردی هست و بعضی اونها هنوز هم در اینترنت آموزشش وجود نداره. خلاصه اینکه اگر کسی کتاب رو بخونه مشکلی از اینکه بخواد توی عکاسی کار کنه یا طراحی وب کنه و .... نداره . این از این . اما در مورد کتاب بلندر . کتاب بلندر رو من بر روی ویکی بلندر دارم ترجمه می کنم یعنی ترجمه می کردم http://wiki.blender.org/index.php/Farsi.Manual اگر کسی حوصله ندارم یا بلندر نمی دونه بهتره دستش نزنید تا بعد از آموزشی بیام و تکمیلش کنم و فارسی رو جز مستندات بلندر قرار بدهیم.
--------------
تا روز جمعه من هستم چون شنبه اعزامم خلاصه اگر کسی بدی چیزی از ما دیده ببخشید . امیدوارم موفق باشید یا حق .

سلام محمد جان

همچین زدی خداحافظ که یه لحظه شک شدم

شما همواره یکی وزین ترین همسایه های کوچه اوبونتو بودید و هستید به خصوص در عرصه گرافیک .

امیدوارم که این دوران دوری مثل خرگوش ( نه اون لاکپشت آواتارتون ) سپری بشه و خیلی زود دوباره برگردید و از دانشتون بیش از پیش بهره ببریم .

هر جا هستید حق یارتون و دنیا به کامتون باشه

منتظر برگششتون هستم

یه عضو ناشی و تازه وارد کوچه اوبنتو ـ نیما

پینوشت : دم رفتنی عجب اسمی گذاشتی رو انجمن  ;)

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
« پاسخ #2 : 17 مهر 1387، 08:33 ق‌ظ »
آقای اهتمام
واقعا حیفه کاربر خوب و دوست عزیزی مثل شما رو از دست بدیم .
ولی چه میشه کرد که اجباریه و متاسفانه گریبانگیر همه میشه .
موفق باشید .
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #3 : 17 مهر 1387، 08:39 ق‌ظ »
انشاء الله  زود  زود  مرخصی میگیری  میای  ،  و زود  هم  تموم  میشه  ،   بچه های محل منتظرتن  ;D
فقط مواظب  خودت  باش  که  مجبور نشیم    اسم  کوچه  رو  عوض  کنیم  ...

نقل‌قول
کوچه  شهید ....  (اوبونتوی سابق)
;)

ما رو بی خبر نذار ،  قرارمون  کافه اوبونتو ...
« آخرین ویرایش: 17 مهر 1387، 08:42 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #4 : 17 مهر 1387، 01:10 ب‌ظ »
این شتریه که در خونه‌ی همه می‌خوابه! به تمید اینکه سالم و سرحال و پر انرژی تر از گذشته، ۸ هفته رو پشت سر بگذارید و برگردید تو محل! ;)
Godisnowhere

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
« پاسخ #5 : 17 مهر 1387، 01:47 ب‌ظ »
ناراحت نباش یه چشم به هم بزنی خدمت سربازی هم تموم شده
هر وقت مرخصی گرفتی حتما یه سر به ما بزن
راستی یادت باشه هر وقت شام هندونه و ماست و این جور چیزا دادن بدون شبیخون دارید !!
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share