0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Armageddon در 18 مهر 1387، 10:11 بظنقلقول از: lovee20002002 در 18 مهر 1387، 09:35 بظفکر کنم من لینک دانلود mac os که برای سی پیو های اینتل هک شده بود رو داشتم تو سایتم گذاشته بودم چند تا از دوستام تست کردن ولی نتونستن با هاش کار کنن لینک دانلودش تو رپیدشر هست نمیدونم الان کار میکنه یا نهفکر کنم معرفی لینک خلاف مقررات انجمن هست اگر این گزینه رو سرچ کنید به نتیجه مطلوبی میرسیدMac OSX Leopard 10.5.1 Intel PC - Size 4.5 Gb دوست عزیز اگه این یه نسخه هک شده است لطفا لینک اون رو از اینجا حذف کنید چون بر خلاف قانون کپی رایت که در موقع ثبت نام اون رو پذیرفتید و اگرنه توسط X-Men های انجمن .... « هان ای دل عبرت بین اینجانب را آینه عبرت دان »چشم اگر توضیحات بالا هم مشکل داره حذف کنم
نقلقول از: lovee20002002 در 18 مهر 1387، 09:35 بظفکر کنم من لینک دانلود mac os که برای سی پیو های اینتل هک شده بود رو داشتم تو سایتم گذاشته بودم چند تا از دوستام تست کردن ولی نتونستن با هاش کار کنن لینک دانلودش تو رپیدشر هست نمیدونم الان کار میکنه یا نهفکر کنم معرفی لینک خلاف مقررات انجمن هست اگر این گزینه رو سرچ کنید به نتیجه مطلوبی میرسیدMac OSX Leopard 10.5.1 Intel PC - Size 4.5 Gb دوست عزیز اگه این یه نسخه هک شده است لطفا لینک اون رو از اینجا حذف کنید چون بر خلاف قانون کپی رایت که در موقع ثبت نام اون رو پذیرفتید و اگرنه توسط X-Men های انجمن .... « هان ای دل عبرت بین اینجانب را آینه عبرت دان »
فکر کنم من لینک دانلود mac os که برای سی پیو های اینتل هک شده بود رو داشتم تو سایتم گذاشته بودم چند تا از دوستام تست کردن ولی نتونستن با هاش کار کنن لینک دانلودش تو رپیدشر هست نمیدونم الان کار میکنه یا نهفکر کنم معرفی لینک خلاف مقررات انجمن هست اگر این گزینه رو سرچ کنید به نتیجه مطلوبی میرسیدMac OSX Leopard 10.5.1 Intel PC - Size 4.5 Gb
نقلقولکدوم بنده خدا Huh? البته میشه با VMware نصبش کرد اما هنوز خودشو ندارم Grin در ضمن اینطور فایده نداره چون فقط روی سخت افزار خودش خوب جواب میده ؛ ویندوز یا لینوکس تو ماشین های مجازی تکلیفشون معلومه چه برسه به مک Grinنخیر منظورم با VMware نبود. بلکه نصب سیستم عامل mac بر روی معماری سخت افزار Pc بود. و می دونم که این کار تسط یه تیم به رهبری یه جوون با کمک دوستانش انجام شده.
کدوم بنده خدا Huh? البته میشه با VMware نصبش کرد اما هنوز خودشو ندارم Grin در ضمن اینطور فایده نداره چون فقط روی سخت افزار خودش خوب جواب میده ؛ ویندوز یا لینوکس تو ماشین های مجازی تکلیفشون معلومه چه برسه به مک Grin