انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Macbuntu  (دفعات بازدید: 4664 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: Macbuntu
« پاسخ #15 : 20 مهر 1387، 09:25 ق‌ظ »
فکر کنم من لینک دانلود mac os که برای سی پیو های اینتل هک شده بود رو داشتم تو سایتم گذاشته بودم چند تا از دوستام تست کردن ولی نتونستن با هاش کار کنن لینک دانلودش تو رپیدشر هست نمیدونم الان کار میکنه یا نه
فکر کنم معرفی لینک خلاف مقررات انجمن هست اگر این گزینه رو سرچ کنید به نتیجه مطلوبی میرسید
Mac OSX Leopard 10.5.1 Intel PC - Size 4.5 Gb 

دوست عزیز اگه این یه نسخه هک شده است لطفا لینک اون رو از اینجا حذف کنید چون بر خلاف قانون کپی رایت که در موقع ثبت نام اون رو پذیرفتید و اگرنه توسط X-Men های انجمن .... :'(   ;D   « هان ای دل عبرت بین اینجانب را آینه عبرت دان »
چشم اگر توضیحات بالا هم مشکل داره حذف کنم :-|

سلام
چشمت بی بلا ، مطلب رو نه ما فقط روی لینکها بخاطر قانون کپی رایت مشکل داریم ، شرمنده اگه ناراحتت کردم ، مطلب رو دوستانه عرض کردم  ;D
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: Macbuntu
« پاسخ #16 : 20 مهر 1387، 09:28 ق‌ظ »
نقل‌قول
کدوم بنده خدا   Huh?  البته میشه با VMware نصبش کرد اما هنوز خودشو ندارم  Grin در ضمن اینطور فایده نداره چون فقط روی سخت افزار خودش خوب جواب میده ؛ ویندوز یا لینوکس تو ماشین های مجازی تکلیفشون معلومه چه برسه به مک  Grin

نخیر منظورم با VMware نبود. بلکه نصب سیستم عامل mac بر روی معماری سخت افزار Pc بود. و می دونم که این کار تسط یه تیم به رهبری یه جوون با کمک دوستانش انجام شده.

سلام

راستش من که ندیدم اگه لینکی به مطلب داری بزار بقیه هم ببینن  \\:D/
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )