سلام
مطلبش خیلی کوتاه ( Macbuntu ) زیاد توضیح نداده یا من ندیدم مک چه حسنی داره که میخوان به اوبونتو اضافه کنن ؟
البته اینم یه توزیع دیگه مثل Vixta
سلام
مکینتاش ار همون اول هم رابط گرافیکی فوق العاده ای داشت منوهای دم دست کیفیت فوق العاده و نرمی کار کردن با پنجرهها چیزی بود که سالها پیش در مکینتاش جلوهگر بود
هنوز که هنوزه لینوکس و در آخر هم ویندوز دارند سعی میکنند که بهش برسند
البته باید به این نکته هم توجه کرد که مکینتاشهای قدیم از چیپستهای موتورولا استفاده میکردند ( خانواده ۶۸۰۰۰ ) که طراحی چند هسته ای داشتند برای مثال چیزی که در سالهای اخیر به عنوان gpu ( پردازشگر گرافیکی ) در پی سی های معمولی مورد بررسی قرار میگیره در سالها پیش در سخت افزار مک موجود بود ( اگر خاطرم باشم اسمش اگنس بود )
به خاطر همین سخت افزار و همینطور تیم نرم افزار واقعا هوشمند همیشه مک یک سرو گردن از سایر رغیبهای خود بالاتر بوده و اخیرا زمزمه ربودن سبقت داره توسط تولید کنندگان و حامیان لینوکس شنیده میشه
موفق باشید
سلام
تا حالا پیش نیومده با اون کار کنم برای همین اطلاعاتی در موردش ندارم. اما در مورد " همیشه مک یک سرو گردن از سایر رغیبهای خود بالاتر بوده " مک سخت افزار خودشو داره و برای اون برنامه تهیه میکنه اما لینوکس و ویندوز باید با تمام PC ها مچ بشن پس همچینا هم هنر نکرده ( بی قرض گفتم ، من خوبیهای دیگران رو نکار نمی کنم )
در ثانی " اخیرا زمزمه ربودن سبقت داره توسط تولید کنندگان و حامیان لینوکس شنیده میشه " بی تعارف هرگز
.
تازمانی که مک وابسته به سخت افزار خودش هست دارای محدودیت هست ، من این چند وقته خیلی دوست داشتم محیطش رو ببینم اما این سیستم عامل فقط با خود مک عرضه میشه و با PC سازگار نیست.
پس با این وضع که اجرای اون وابسته به سخت افزار خودشه ، و اکثر کامپیوتر های رومیزی جهان سازگار با IBM ساخته میشه چطور میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه.
اگه تند رفتم عذر میخوام قصد توهن به شما یا کس دیگری رو ندارم اما اینها حقیقت.