انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Macbuntu  (دفعات بازدید: 4669 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • ارسال: 171
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
Macbuntu
« : 17 مهر 1387، 03:01 ب‌ظ »
سلام
من داشتم دنبال theme واسه اوبونتو میگشتم که به واژه ؛مکبونتو؛ Macbuntu برخوردم!

اگه کسی اطلاعات بیشتری درین زمینه داره لطفا بیان کنه تا همه ازون استفاده کنیم
http://macbuntu.lefora.com/

خصوصا اگه راهنمایی گام به گام تبدیل دسکتاپ به چیزی شبیه این http://blogs.sun.com/octav/entry/macbuntu رو توصیح بدین ممنون میشم

به کجا چنین شتابان....

lomion

• مهمان
پاسخ به: Macbuntu
« پاسخ #1 : 17 مهر 1387، 06:06 ب‌ظ »
اون اولی ر نفهمیدم چی هست ولی پستی به اون صورت توی انجمنش نیست.اون دسکتاپ دومی یه مکینتاش رو مک بوک پرو هست که اوبونتو ر به صورت مجازی توی Parallels اجرا کرده و به نظر نمیاد کار خاصی کرده باشه.

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • ارسال: 171
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
« پاسخ #2 : 17 مهر 1387، 06:40 ب‌ظ »
اون اولی ر نفهمیدم چی هست ولی پستی به اون صورت توی انجمنش نیست.اون دسکتاپ دومی یه مکینتاش رو مک بوک پرو هست که اوبونتو ر به صورت مجازی توی Parallels اجرا کرده و به نظر نمیاد کار خاصی کرده باشه.

ممنون
بنظر Macbuntu یه جور سیستم عامل هستش که در دست ساخته!
http://trivecta.wordpress.com/macbuntu/
Macbuntu is a new operating system.
Macbuntu is a Mac OS X environment… that was built on top of a Ubuntu Debian kernel. I did have to make many modifications to it, but once again, I didn’t build it from the ground up.
یک سیستم عامل با هسته اوبونتو ولی با شکل و شمایل مک!

به کجا چنین شتابان....

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #3 : 18 مهر 1387، 11:08 ق‌ظ »
سلام

مطلبش خیلی کوتاه ( Macbuntu ) زیاد توضیح نداده یا من ندیدم  ??? مک چه حسنی داره که میخوان به اوبونتو اضافه کنن ؟

البته اینم یه توزیع دیگه مثل Vixta  ;D
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #4 : 18 مهر 1387، 11:28 ق‌ظ »
فکر نمی‌کنم زیاد جدی باشه.
Godisnowhere

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #5 : 18 مهر 1387، 11:33 ق‌ظ »
سلام

مطلبش خیلی کوتاه ( Macbuntu ) زیاد توضیح نداده یا من ندیدم  ??? مک چه حسنی داره که میخوان به اوبونتو اضافه کنن ؟

سلام

مکینتاش ار همون اول هم رابط گرافیکی فوق العاده ای داشت منوهای دم دست کیفیت فوق العاده و نرمی کار کردن با پنجره‌ها چیزی بود که سالها پیش در مکینتاش جلوه‌گر بود

هنوز که هنوزه لینوکس و در آخر هم ویندوز دارند سعی میکنند که بهش برسند

البته باید به این نکته هم توجه کرد که مکینتاشهای قدیم از چیپستهای موتورولا استفاده میکردند ( خانواده ۶۸۰۰۰ ) که طراحی چند هسته ای داشتند برای مثال چیزی که در سالهای اخیر به عنوان gpu ( پردازشگر گرافیکی ) در پی سی های معمولی مورد بررسی قرار میگیره در سالها پیش در سخت افزار مک موجود بود ( اگر خاطرم باشم اسمش اگنس بود )

به خاطر همین سخت افزار و همینطور تیم نرم افزار واقعا هوشمند همیشه مک یک سرو گردن از سایر رغیبهای خود بالاتر بوده و اخیرا زمزمه ربودن سبقت داره توسط تولید کنندگان و حامیان لینوکس شنیده میشه  ;)

موفق باشید

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 18 مهر 1387، 11:49 ق‌ظ »
سلام

سلام

مکینتاش ار همون اول هم رابط گرافیکی فوق العاده ای داشت منوهای دم دست کیفیت فوق العاده و نرمی کار کردن با پنجره‌ها چیزی بود که سالها پیش در مکینتاش جلوه‌گر بود

البته باید به این نکته هم توجه کرد که مکینتاشهای قدیم از چیپستهای موتورولا استفاده میکردند ( خانواده ۶۸۰۰۰ ) که طراحی چند هسته ای داشتند برای مثال چیزی که در سالهای اخیر به عنوان gpu ( پردازشگر گرافیکی ) در پی سی های معمولی مورد بررسی قرار میگیره در سالها پیش در سخت افزار مک موجود بود ( اگر خاطرم باشم اسمش اگنس بود )

به خاطر همین سخت افزار و همینطور تیم نرم افزار واقعا هوشمند همیشه مک یک سرو گردن از سایر رغیبهای خود بالاتر بوده و اخیرا زمزمه ربودن سبقت داره توسط تولید کنندگان و حامیان لینوکس شنیده میشه  ;)

موفق باشید

سلام

تا حالا پیش نیومده با اون کار کنم برای همین اطلاعاتی در موردش ندارم. اما در مورد " همیشه مک یک سرو گردن از سایر رغیبهای خود بالاتر بوده " مک سخت افزار خودشو داره و برای اون برنامه تهیه میکنه اما لینوکس و ویندوز باید با تمام PC ها مچ بشن پس همچینا هم  هنر نکرده ( بی قرض گفتم ، من خوبیهای دیگران رو نکار نمی کنم )

در ثانی " اخیرا زمزمه ربودن سبقت داره توسط تولید کنندگان و حامیان لینوکس شنیده میشه " بی تعارف هرگز  ;D.
 تازمانی که مک وابسته به سخت افزار خودش هست دارای محدودیت هست ، من این چند وقته خیلی دوست داشتم محیطش رو ببینم اما این سیستم عامل فقط با خود مک عرضه میشه و با PC سازگار نیست.

پس با این وضع که اجرای اون وابسته به سخت افزار خودشه ، و اکثر کامپیوتر های رومیزی جهان سازگار با IBM ساخته میشه چطور میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه.

اگه تند رفتم عذر میخوام قصد توهن به شما یا کس دیگری رو ندارم اما اینها حقیقت.  :oops:
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Hamed Afra

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • ilinux
« پاسخ #7 : 18 مهر 1387، 02:07 ب‌ظ »
متاسفانه خیلی از موارد در ویندوز و حتی لینوکس کپی برداری از اپل هستند و این خیلی بده به نظر من
توسعه دهندگان نرم افزار های آزاد به جای این کار باید به فکر خلاقیت و ابداع ابزارهای جدید باشن
البته این نظر منه با عرض معذرت از دوستان  :oops:

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #8 : 18 مهر 1387، 02:51 ب‌ظ »
سلام

سلام

موفق باشید

سلام

تا حالا پیش نیومده با اون کار کنم برای همین اطلاعاتی در موردش ندارم. اما در مورد " همیشه مک یک سرو گردن از سایر رغیبهای خود بالاتر بوده " مک سخت افزار خودشو داره و برای اون برنامه تهیه میکنه اما لینوکس و ویندوز باید با تمام PC ها مچ بشن پس همچینا هم  هنر نکرده ( بی قرض گفتم ، من خوبیهای دیگران رو نکار نمی کنم )

در ثانی " اخیرا زمزمه ربودن سبقت داره توسط تولید کنندگان و حامیان لینوکس شنیده میشه " بی تعارف هرگز  ;D.
 تازمانی که مک وابسته به سخت افزار خودش هست دارای محدودیت هست ، من این چند وقته خیلی دوست داشتم محیطش رو ببینم اما این سیستم عامل فقط با خود مک عرضه میشه و با PC سازگار نیست.

پس با این وضع که اجرای اون وابسته به سخت افزار خودشه ، و اکثر کامپیوتر های رومیزی جهان سازگار با IBM ساخته میشه چطور میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه.

اگه تند رفتم عذر میخوام قصد توهن به شما یا کس دیگری رو ندارم اما اینها حقیقت.  :oops:

یادمه یه جایی خوندم که یه بنده خدایی mac os رو روی pc نصب کرده بود.
Godisnowhere

آفلاین lovee20002002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
    • شخصي
« پاسخ #9 : 18 مهر 1387، 09:35 ب‌ظ »
فکر کنم من لینک دانلود mac os که برای سی پیو های اینتل هک شده بود رو داشتم تو سایتم گذاشته بودم چند تا از دوستام تست کردن ولی نتونستن با هاش کار کنن لینک دانلودش تو رپیدشر هست نمیدونم الان کار میکنه یا نه
فکر کنم معرفی لینک خلاف مقررات انجمن هست اگر این گزینه رو سرچ کنید به نتیجه مطلوبی میرسید
Mac OSX Leopard 10.5.1 Intel PC - Size 4.5 Gb 
« آخرین ویرایش: 18 مهر 1387، 09:46 ب‌ظ توسط lovee20002002 »
در لینوکس هیچ چیزی غیر ممکن نیست

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 18 مهر 1387، 09:50 ب‌ظ »
سلام

سلام

موفق باشید

سلام

یادمه یه جایی خوندم که یه بنده خدایی mac os رو روی pc نصب کرده بود.

کدوم بنده خدا   ???  البته میشه با VMware نصبش کرد اما هنوز خودشو ندارم  ;D در ضمن اینطور فایده نداره چون فقط روی سخت افزار خودش خوب جواب میده ؛ ویندوز یا لینوکس تو ماشین های مجازی تکلیفشون معلومه چه برسه به مک  ;D

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: Macbuntu
« پاسخ #11 : 18 مهر 1387، 10:11 ب‌ظ »
فکر کنم من لینک دانلود mac os که برای سی پیو های اینتل هک شده بود رو داشتم تو سایتم گذاشته بودم چند تا از دوستام تست کردن ولی نتونستن با هاش کار کنن لینک دانلودش تو رپیدشر هست نمیدونم الان کار میکنه یا نه
فکر کنم معرفی لینک خلاف مقررات انجمن هست اگر این گزینه رو سرچ کنید به نتیجه مطلوبی میرسید

دوست عزیز اگه این یه نسخه هک شده است لطفا لینک اون رو از اینجا حذف کنید چون بر خلاف قانون کپی رایت که در موقع ثبت نام اون رو پذیرفتید و اگرنه توسط X-Men های انجمن .... :'(   ;D   « هان ای دل عبرت بین اینجانب را آینه عبرت دان »

آفلاین lovee20002002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
    • شخصي
« پاسخ #12 : 18 مهر 1387، 11:25 ب‌ظ »

دوست عزیز اگه این یه نسخه هک شده است لطفا لینک اون رو از اینجا حذف کنید چون بر خلاف قانون کپی رایت که در موقع ثبت نام اون رو پذیرفتید و اگرنه توسط X-Men های انجمن .... :'(   ;D   « هان ای دل عبرت بین اینجانب را آینه عبرت دان »
چشم اگر توضیحات بالا هم مشکل داره حذف کنم :-|
در لینوکس هیچ چیزی غیر ممکن نیست

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #13 : 19 مهر 1387، 12:26 ق‌ظ »
نقل‌قول
کدوم بنده خدا   Huh?  البته میشه با VMware نصبش کرد اما هنوز خودشو ندارم  Grin در ضمن اینطور فایده نداره چون فقط روی سخت افزار خودش خوب جواب میده ؛ ویندوز یا لینوکس تو ماشین های مجازی تکلیفشون معلومه چه برسه به مک  Grin

نخیر منظورم با VMware نبود. بلکه نصب سیستم عامل mac بر روی معماری سخت افزار Pc بود. و می دونم که این کار تسط یه تیم به رهبری یه جوون با کمک دوستانش انجام شده.
Godisnowhere

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #14 : 19 مهر 1387، 01:47 ق‌ظ »
من همین چند روز پیش با یک مک سری ilife با پردازنده های اینتل (core 2 dou 2.66) کار کردم.
فرصت نشد به قدری باهاش کار کنم تا در مورد پایداریش نظر بدم ولی از نظر زیبایی میز کار لینوکس با میزکار های سه بعدیش چندین برابر زیباتر از لئوپارد هستش.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows